Monday, May 20, 2013

Keda neist ootad blogisse?

Suvel on Stellariumil taas tulemas vahvaid meike ja muutumismänge. Siin on väike ülevaade erinevatest Stelladest, kes on läbi aegade blogis poseerinud.  Oleme koos meigikunstnik Meelika Tammeveski ja fotograaf Meisi Voldiga veetnud koos võrratuid päevi ning teinud toredaid fotosid. Mina tahan nüüd sinult teada, millist Stellat ootad blogisse tagasi.



Esimese pildi saamislugu läinud suvel oli koomiline ja pisut meeleheitlik - me tegime koos Meelikaga mulle türkiisinise silmameigi ja ma avastasin, et ei kanna seda blondide juustega mitte kuidagi välja. See oli minu esimene suur koostöö Collistariga ja ma tundsin, et ei saa ometi kedagi alt vedada. Lõpuks sättisin paruka pähe ja Meelika tegi pildi. Minu jaoks on see läbi aegade üks lemmikuimaid kaadreid ja meike, mis on blogis ilmunud. Pildiseeria, mis tehtud Collistari läinud suve kollektsiooniga Capri, leiad SIIT.

FOTO ja MEIK: Meelika Tammeveski

Preili Paula

Preili Paula on blogi pikaajalistele lugejatele kindlasti tuttav. Olen Paulaks kehastunud  koostöös Christian Dioriga. See foto pärineb postitusest "Paula, sul on poisipea" ja kaader on võetud palaval suvepäeval Meritoni Hotelli trepil. Meil tekkis fotograaf Meisiga ka oma "fännklubi", sest samal ajal vaatasid hotellis turistid jalgpalli ja mõned härrad unustasid jalgpalli ning olid meie pidiseeria tegemisest üsna haaratud. Christian Diori läinud aasta suvise meigi leiad SIIT.

FOTO: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski

Blaxploitation

Stellariumi kolmas look sündis koostöös Avoniga ja nagu ma toona kirjutasin, oli  märksõnaks blaxploitation. Siis oli käes pime ja rõske sügis ning neil rõsketel päevadel mõtlesin Foxy Brownile ja vaatasin James Bondi filmi "Live and Let Die", kus tegutsesid eriti coolid mustad kurikaelad. Nii see lõplik look minu pisikeses peas sündis. Avoni toodetega loodud sügismeigi leiad SIIT.

FOTO: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski

Stella

Ja lõpuks mina. Ilma parukata, suhkruvatt ümber pea ja tuju hea. Varuks mõni vemp või temp. Esimene pilt on pärit suvisest Collistari seeriast ning siis oli postituse nimeks Väike Maja Capril (postitust näed SIIT)ja teine kaader valmis taas Christian Dioriga ja siis oli meie muusaks nende lauvärvipalett "Swimminpool" (postituse leiad SIIT).

FOTO ja MEIK: Meelika Tammeveski
FOTO: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski

Keda nendest erinevatest Stelladest ootad blogisse tagasi? Milliseid meike ja muutumisi sel suvel Stellariumist ootad? Anna ka teada, milliseid loose ja mänge tahaksid blogist eest leida?
SHARE:

15 comments

  1. Mulle meeldib kõige rohkem ikka päris meie oma armas suhkruvatine Stella, kelles jagub sõbralikkust ja veetlust kõigi jaoks ning mõjub samal ajal veidi salapäraselt ja naiselikult.

    ReplyDelete
  2. Lihtsalt Stella on ikka kõige parem, sellele järgneb Preili Paula.

    ReplyDelete
  3. Jagan Marise arvamust, et see viimane on ikka kõige ehedam.
    Ja oh kuis ma kadestan su lokke. Imelised!!!

    ReplyDelete
  4. Uskumatu, aga iga muutumine oleks nagu sulle loodud! Esimene, Collistari look on minumeelest võrratu! Hetkeks arvasin, et sa oledki reaalselt tumedapäine olnud. :) Aga saan ainult nõustuda eelnevate kommenteerijatega - kuldkiharatega Stella on ikka see kõige-kõigem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Muide, ma olen olnud mõnda aega punapea ja siis ka tumedate juustega. Siin on sellest ka postitus: http://stellaarium.blogspot.com/2012/09/veel-uks-armastuskiri.html

      Delete
  5. Paulast ei saa üle ega ümber :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, tänase seisuga tuleb ka Paula tagasi. Stellariumi Instagramis leiab ka ühe pildi: http://instagram.com/stellaarium?ref=badge#

      Delete
  6. Kõige esimene Stella, kel pikad pruunid juuksed. Mul muide tekkis veel ühe Stella soov, ma ei tea kuidas sa sellesse suhtud, aga Stella variant järgnevaist oleks lahedad: noor Twiggy, Audrey Hepburn, Marie Antoinette. Viimane oleks mu arvates kõige huvitavamgi veel :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Twiggyst inspireerituna on meil üks pildiseeria tulemas. Kuid Marie Antoinette ... Jep. Miks mitte lavastada pildid viimane hetk tema elust :D

      Delete
  7. Minu meelest on kõik Stellad meeletult kaunid ja ägedad. Minu meelest oleks lahe kui teeksid ühe muutumise läbi koos oma lugejaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Lugejatele on tulemas üks uus ja lahe rubriik, mida hakkab iga naine armastama.

      Delete
  8. Mulle meeldib ka viimane:)

    ReplyDelete
  9. Ei taha kedagi teist:) Ikka krutskitega, aga "õiget" Stellat

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig