Thursday, May 16, 2013

Arvustus: Avoni BB kreem

Kui BB kreemid tegid läinud aastal võidukäigu, siis minu kosmeetikakotis nad oma kohta ei leidnud. Mulle meeldivad jumestuskreemid, mis annavad piisava katvuse ja BB kreemid jäid minu jaoks liiga lahjaks. Sel aastal on minu sahtlites mitu erinevat BB kreemi koha sisse võtnud ja olen lemmikud välja selekteerinud.

Mõni aeg tagasi kirjutasin JOIK BB kreemist ja täna võtan ette Avoni BB kreemi. Just Avon suutis murda minu suuremat eelarvamust BB kreemide suhtes ja pakkus esimesena väga positiivse üllatuse. Esiteks üllatas mind Avoni BB kreemi hea katvus - ta on kerge, laseb nahal hingata ja samas täidab kergema jumestukreemi kohustust. Kui nahal on punaseid kohti, siis Avoni BB kreem katab need kaunilt ära.


Avoni BB kreem jätab nahale kauni ja ebamaise kuma, mida ükski teine BB kreem pole teinud. Palusin, et Fashion Hairi kosmeetik Helen uuriks samuti minu poolt valitud BB kreeme ja Avoni kohta ütles ta, et see sobib hästi ka nö. õhtuseks tooteks, kui meik peab olema perfektne. Kui sa ei soovi tervele näole kuma, võid kreemi hajutada põsesarnadele.  

Kuigi BB kreem peaks olema täiuslik ilupalsam, kuhu pole aluskreemi vaja, siis mina olen alati kerget aluskreemi kasutanud. Sellest hoolimata ei jää Avoni BB kreem läikima. Vähemalt mitte päeva esimeses pooles.  Minu meelehärmiks on jumal kinkinud mulle liiga valge naha (ma olen tänamatu...) ja veel suuremaks meelehärmiks ei leia ma endale pahatihti nii heledaid jumestuskreeme ega BB kreeme. Avonil on kokku kuus erinevat tooni ja heledale nahale sobivad ideaalselt Shell ja Nude. Kui ma olen isepruunistuvat kreemi kasutanud, siis on mõnus valik Medium Beige ja kui kreeme on kodus erinevates toonides, annab neid alati sobivaks miksida. Niisiis - soovitan soojalt! Milline on sinu lemmikuim BB kreem? Kas oled leidnud selle ainsa ja õige?

30 ml BB kreemil on SPF 15 ja see maksab 8.90 eur. Pildistasin kreemid üles oma ehetekarbis, sest hea BB kreem ongi omamoodi näonaha ehe.

 
SHARE:

7 comments

  1. Olen ka Avoni BB kreemi juba umbes kuu aega kasutanud ja see on minu suur lemmik. Sobib mu näonahaga nii hästi.

    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Minu jaoks ongi perfektne Avoni BB-kreem! Armastan seda juba vähemalt 2 kuud!

    ReplyDelete
  3. Kahjuks ei suutnud ma Avoni kodulehelt seda toodet leida. Aga ise olen tellinud Korea ühelt internetilehelt omale BB kreeme.. ja siiani olen olnud rahul [Lioele] Beyond the Solutioni,[MISSHA] M Perfect Cover BB kreemiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praeguses kampaanias seda kahjuks Avonis müügil ei ole. 23.05 algab Avoni 8. kampaania, kus leiab selle BB-kreemi lk 64. Vaid nädal vaja oodata tellimisega :)

      Delete
    2. täna juba 25. mai, sooviksin seda BB kreemi proodia, aga ei leia kust seda tellida saaks..:( kas saaks keegi lingi siia panna? ma oleksin väga tänulik

      Delete
  4. On olemas, kasutan...kuid mitte üle näo, vaid just põsesarnadel... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideaalne leid, eks :) Mu kosmeetik soovitas seda ka kulmuluule, kuid sinna ma lisan juba midagi veelgi sädelevamat.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig