Wednesday, April 3, 2013

Võida The Body Shopi uusi lõhnu!

Stellarium loosib koostöös The Body Shopiga välja kolm uut troopilist kookose lõhna. The Body Shopi tootjad ise kirjutavad selle kohta nii: marja, pähkli- või kerge lillelõhnaga tualettvesi värskendab meeli ja on meeldiv vaheldus tugevamatele aroomidele ning sobib kasutamiseks igas olukorras. 
Ma ise olen juba mõnda aega The Body Shopi kookose lõhna kasutanud - see on malbelt magus lõhn, mis annab hommikule helge alguse. 30 ml pudel mahub ideaalselt käekotti ja on piisavalt kerge, et seda muretult kaasas kanda.
Kuidas võita? 



Sa pead olema Facebookis nii The Body Shop Eesti kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower - kliki paremal Join This Site ja oledki kohal!

  

The Body Shop Eesti fännilehega saad liituda SIIN

Stellariumi Facebooki fännilehe pardale saad astuda SIIN


Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid The Body Shopi tooteid sa armastad ja järgmisel kolmapäeval loosime välja kolm lõhna. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.



Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe lõhna kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad või juba on liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.
SHARE:

3 comments

  1. kahjuks ei ole proovinud aga väga oleks huvitatud küll,,,,,,Jagatud,,,Meeldib ja,,,Sooviks väga

    ReplyDelete
  2. Oh kuidas sooviks, olen juba kord selline kookose sõltlane :P

    ReplyDelete
  3. Shared via Facebook > Irina Prokopkina )))

    Lemmik BodyShopi toode on kooriv pesemisrätt - http://www.thebodyshop.ee/ee/tooted/kehale/aksessuaarid/67840

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig