Wednesday, April 10, 2013

VAATA PILTE! Stellariumi pidu Bibabos

30.märtsil toimus Tallinnas klubis Bibabo pidu MADE BY Stellarium. Minu, meigikunstnik Meelika ja fotograaf Meisi jaoks algas kõik pisut varem - nimelt läksime kohale, et saada selgeks Stellariumi kokteili tegemine. Mõõtsime džinni, kühveldasime jääd ja tampisime vaarikaid ning kokteil tuli kokkuvõttes väga väärikas. 

Ma ise tundsin end kokteili tehes tõelise vussnäpuna - tänan siinkohal Bibabo vapraid baaridaame, kes meiega (iseäranis minuga) nii kannatlikud olid. Pidu tõi kokku mitmeid blogijaid ja palju lugejaid ning see on märk, et iga blogija võiks mõelda tulevikus ühe toreda ürituse peale, kus saaks lugejaid silmast-silma näha. Vahest nõuab see vaprust - eesti inimesed on juba kord kinnised ja vestlus ei pruugi esialgu joosta nagu lõngakera. Aga kokkuvõttes saab hakkama. Mind üllatas peo juures kõige rohkem vast see, et lugejaid oli isegi Tartust ja Pärnust kohale tulnud. Aitäh kõigile, kes meeles pidasid! Kui palju on lugejate seas neid, kes ootaksid Stellariumi tiimiga trehvamist Pärnus ja Tartus? Anna kommentaariumis teada ja paku välja ka mõni hubane kohvik, kus päevasel ajal kohtuda.

FOTOD: Meisi Volt ja My Dear Redhead

Meisi vaarikaid segamas.
Kaks Stellariumi kokteili valmis.
Meelika on ametis.
Lugeja Siiri Pärnust.
Anna Elisabethi ja Liinaga poseerimas.


Triinu Liisuga tutvumine.





SHARE:

7 comments

  1. Mina ootaks väga Tartus Stellariumi tiimiga kohtumist, sest sellele üritusele jäi tulemata kuna lihtsalt minu jaoks tuli see nii äkki ning polnud võimalust end Tallinnasse vedada. Kui Tartus selline üritus oleks, oleksin kindlasti kohal.

    ReplyDelete
  2. Kevadine Tartu ootab teid külla. Chocolaterie de Pierre on kohtumiseks armas.

    ReplyDelete
  3. Stella, kui tohib küsida, siis kust on pärit sinu võrratu kleit? :)

    Evelin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Evelin, minu kleit on pärit USA Today second-hand poest. Ma eelistan sageli taaskasutust, sest see pole üüratult kallis ja samal ajal võib leida võrratuid asju. See konkreetne kleit oli täiesti uus. Tervitades, Stella

      Delete
  4. Mina olen ka Tartus kohtumise poolt :)

    ReplyDelete
  5. Väga tore üritus oli ja kindlasti, kui see toimuks kusagil kohvikus saaks palju vabamalt suhelda ja rohkem tuttavaks. Kui see üritus peaks tulema nt 11. mai siis ma olen ka kindlasti Tartus kohal. Mul on plaanis Haraka Maailma ehted üle vaadata, millest Triinu-Liis oma blogis kirjutas: http://costany.blogspot.com/2013/04/pisike-ehetepood-nagu-haraka-maailm.html.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Ma kindlaid kuupäevasid ja kindlat kuud ei taha veel lubada. Küll aga olen saanud aru, et Stellariumil on palju-palju lugejaid ka Tartust ja Tartus asub jälle palju blogijaid, keda sooviks ise kohata, niisiis mõte on peas, kuid millal see võiks täpselt toimuda, seda ei oska veel öelda.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig