Monday, April 22, 2013

Saa tuttavaks Sofiega!

Jätkan sinuga oma Madridi reisi ja O.P.I San Francisco presentatsiooni kajastamist. Täna kirjutan sulle ühest lahedast Belgia blogijast, kellega tutvusin O.P.I Nail Baris. Tema nimi on Sofie Valkiers ja kindlasti on Stellariumi lugejate seas neid, kes on tema blogiga juba varem tuttavad. 

Sofie jäi mulle O.P.I hommikueinel kohe silma - ta istus O.P.I Belgia tiimiga ühes lauas ja oli oma nutitelefonist lahutamatu. Nail Baris oli meil aega küünelakke võrrelda ja juttu rääkida. Sofiet huvitasid minu kätel olevad tätoveeringud ja ta uuris, kas nendel on ka mõni tähendus. 27aastane Sofie on viis aastat blogi pidanud ja temast on kirjutanud paljud väljaanded. Viimati pühendas Hollandi Vogue Sofiele kaks lehekülge.

Sofie disainitud kuldkäevõru.
 
Sofie ise oli väga elevil, sest oli tulnud just Pariisist Disneylandi moeshow`lt, peatus korra Madridis ning sõitis sealt edasi oma kodumaale Belgiasse, kus tal tuli koostöös Diamanti Per Tuttiga välja oma juveelide kollektsioon, mida Sofie läinud nädalal Antwerpenis esitles. Mulle Sofie blogi Fashionata väga meeldib - vaata ka sina üle ja kirjuta mulle palun vahelduseks kommentaariumisse, milliseid välismaiseid blogisid sina jälgid. Äkki leian midagi uut ja inspireerivat? Teretulnud on nii elustiilile, ilule, ehetele, kokandusele kui ka interjööridele pühendatud blogid. Aitäh kõigile juba ette! Seda postitust jääb lõpetama tore pilt, mille koos Sofiega mälestuseks tegin. 



SHARE:

5 comments

  1. Sellised käevõrud ajavad mulle alati kulla kandmise isu peale (olen kulla vastu allergiline) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed siis - nüüd saab neid juba ka osta :)

      Delete
  2. Ma olen vahete-vahel vaadanud seda blogi: http://www.rallph.com/, ta kasutab ka tihti leide second hand poodidest oma riietuses. Mõnikord on need muidugi jubedad, aga mulle meeldib Cami julgus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris meeleolukas blogi ja mõnusad hullumeelsed pildid. Aitäh jagamast!

      Delete
  3. üks mu lemmikuid toidublogisid on http://www.whatkatieate.com. Kahjuks küll viimaselajal postitusi väga tihti ei tule, kuid siiski meeldib mulle vanu postitusi sirvida ja inspiratsiooni koguda.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig