Tuesday, April 16, 2013

LOOS: Võida O.P.I küünelakke!

Stellariumis on käimas O.P.I-le pühendatud nädal ja loomulikult on seekordne loos seotud just küünelakkidega. Hetkel on O.P.I kollektsioonidest eriti aktuaalne Euro Centrale ja just sealt on sul võimalik võita nelja minilakiga komplekt.

 Võiks lausa öelda, et sul on võimalus võita neli lakki vaid ühe-kahe klikiga! Minilakid on alati olnud minu lemmikud - neid on hea reisile kaasa võtta ja ka niisama kosmeetikakotti pista. Nad ei võta ruumi ja on nii šikilt miniatuursed.

 Taas olen lummatud küünelakkide nimedest! Vasakult esimene kannab nime "Can't Find My Czechbook", teine küünelakk on "Suzi's Hungry Again", kolmas on konkurentsitult minu lemmiktoon - milline pastelne kaunitar ja nimeks "You're Such A Budapest" ja neljas kuldne küünelakk, mis on kaunis igal aastaajal, kannab nime "OY-Another Polish Joke".

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower - kliki paremal Join This Site ja oledki kohal!  


Stellariumi Facebooki fännilehe pardale saad astuda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millise nimega on sinu lemmikuim O.P.I lakk ja järgmisel esmaspäeval loosime välja kolm komplekti. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe komplekti kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad või juba on liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.
   
SHARE:

5 comments

  1. Need on tohutult ilusad lakid, eriline lemmik on see suzi'z Hungry Again, kuna endal see komplekt olemas, siis jätan end loosis osalejate hulgast välja.

    ReplyDelete
  2. jagasin oma facebookis linki!!:) samuti followisin instagramis ja jagasin facebooki loosi
    OY-Another Polish Joke on lemmik

    ReplyDelete
  3. Jagasin nii Facebookis kui ka Twitteris. Minu jaoks kauneim on OY-Another Polish Joke. Head loosiõnne kõigile!

    ReplyDelete
  4. mina ka jagasin siin laialt,lakid on väga kvaliteetsed ja jäävad kenasti peale,samuti püsivad kaua peal,sõbranna juures sain hiljuti proovida,nüüd igatsen ka endale!Lemmikut seepärast veel polegi.

    ReplyDelete
  5. Jagasin enda blogis: http://mskiku.blogspot.com/2013/04/osale-stellariumi-giveaways.html

    Lemmik on Can't Find My Czechbook :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig