Saturday, April 27, 2013

LOOS: Võida JOIK uusim toode - niisutav BB kreem

JOIK esitleb uhkusega oma uut toodet - äsja ilmus poelettidele BB kreem, mis niisutab nahka ning tagab ühtlase, kirka ning kergelt mati jume. Stellarium loosib järgmisel laupäeval ühele õnnelikule nende värskeima toote.

BB kreem sisaldab argaania- ja nisuiduõli, mis niisutavad ja toidavad ning aitavad tänu kõrgele E-vitamiini sisaldusele kaitsta nahka keskkonnamõjude ning enneaegse vananemise eest. Looduslikud mineraalid ühtlustavad, peidavad väiksemad iluvead ja kirgastavad jumet. Nahk jääb pärast kreemitamist sametine ja matt. Kreemis sisalduvad titaanium dioksiid ja tsink oksiid pakuvad looduslikku kaitset UV kiirguse vastu.

 
Kreem ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid.

Kasutamine: Doseeri piisav kogus kreemi ning levita ühtlaselt näole ja kaelale. Parima tulemuse saamiseks soovitame BB kreemi all täiendavaid kreeme mitte kasutada. Väga kuiva naha puhul võib BB kreemi all siiski täiendavaks niisutuseks kasutada ka JOIK niisutavat päevakreemi. Hind 11.90 EUR.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower - kliki paremal Join This Site ja oledki kohal! 

Stellariumi Facebookiga saad liituda SIIN

 Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid JOIK-i tooteid sa armastad ja järgmine laupäev selgub õnnelik võitja.

SHARE:

13 comments

  1. Ma usun, et see on proovimist väärt toode :)

    ReplyDelete
  2. Ei ole varem Joik tooteid kasutanud, aga see toode pakub suurt huvi ! :) jagasin ka facebookis, twitteris ja blogis :)

    ReplyDelete
  3. Ma ei ole tänaseni ühtegi JOIK toodet proovinud ega kasutanud kuid olen ainult head nende toodete kohta kuulnud ja on soovitatud ka.
    Jagatud facebooki, twitterisse ja olen follower siin.
    Hoian põialt - auhind tundub supper! Sooviks väga! Ja oleks siis ka esimene JOIK toode mul :)

    Maris B.

    ReplyDelete
  4. Ei ole jõudnud proovida Joik tooteid :)

    ReplyDelete
  5. Joikil pole toodet, mida ma ei armastaks! :)

    ReplyDelete
  6. Tahaksin väga seda proovida tundub väge hea toode, kui sellega siin ei võida siis arvatavasti lähen ostan ise selle ära :)
    merilinzz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kas oled muidu ise seda toodet juba proovinud? Kui jah, siis mis on esmamulje?

    Anni.

    ReplyDelete
  8. ma usun ka,et proovimist väärt toode!Kavatsen ka kindlalt soetada,sest head kraami pole kunagi liiga palju ühele korralikule naisterahvale,kes enda eest hoolitseb.Joiki-kindel valik oma tuntud headuses.

    ReplyDelete
  9. Armastan JOIK lõhnaküünlaid - endal kodus neid kogunenud päris mitu juba. Lisaks meeldivad näiteks astelpajuga toniseeriv näovesi ja imelise lõhnaga kehakoorijad!
    Jagasin twitteris.

    ReplyDelete
  10. Pole kahjuks senini ühtegi JOIK toodet testinud, kuid see bb-kreem pakub väga huvi kuna mul on üsna raske leida head kreemi, mis ei jätaks võltsi muljet. Seetõttu sooviksin vägagi seda bb-kreemi endale võita.

    ReplyDelete
  11. Ei ole veel jõudnud ühtegi JOIK'i toodet proovida.

    ReplyDelete
  12. Ei ole veel Joiki tooteid proovinud

    Marget
    margetavon.wordpress.com

    ReplyDelete
  13. Hetkel olen kasutanud ainult rohelise tee näomaski.

    Kaja Markin

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig