Thursday, February 28, 2013

Kui sind ei oleks ...

Ja ongi see pikk, ilus ja kirglik blogi sünnipäevakuu läbi. Ma ei ole kunagi hoolinud enda sünnipäevast (sinine taevas teab, miks), kuid blogi sünnipäevakuu oli lihtsalt imeline. Te kõik kirjutasite mulle nii ilusaid sõnumeid, et pisar tuli silma. Suur aitäh! 

Kui ma mõtlen kõigi lugejate peale, kes mu blogi külastavad, kommenteerivad ja kaasa elavad, siis järgnevad read pühendan just sulle, kes sa mind loed:



Järgmised read on võitjate päralt. Nagu lubasin, loosin koostöös Avoniga kolmele lugejale välja Stellariumi sünnipäeva puhul Ungaro käekellad. Followeride loosi võitis Pille Teller. Instagrami võit läks Stevelin Jaanilale ja Facebooki võit kuulub Mariann Kaasikule. Palju õnne! Loodan, et kui sa oma uut käekella vaatad, meenub sulle vahel just Stellarium.

Suur rõõm on mul välja loosida ka Stellariumi küünlad, mis valmisid koostöös Nurme Seebiga. Facebooki loosis naeratas õnn Getter Martinsile ja Liina Lasmanile. Instagrami võit läheb Demjeile. Ilusaid hetki Stellariumi küünla seltsis!

 
Sa kindlasti mõtled, miks see Pi-Ret Jewelry kõrvarõngaste pilt siin pikutab. Juba homme algab Stellariumi Facebookis mäng, kus üks õnnelik võidab endale paari kõrvarõngaid. Pi-Ret Jewelry kõrvarõngastel on minu meelest sama lahedad nimed, kui OPI küünelakkidel. Need kõrvarõngad on ristitud nimega "Why Is The Sky Blue?" Igavene küsimus, eks.

Pi-Reti kavalate nimedega rõngaid näed tema Facebooki lehelt, mille leiad SIIT ja netipoes saad uidata SIIN.

SHARE:

13 comments

  1. Esimest korda blogiajaloos võitsin ka mina endale (väärt) auhinna! Milline tore uudis, mida ööseks padja alla panna :) Aitäh, Stellaarium!

    ReplyDelete
  2. Ooo, aitäh sulle, Stellake! Luban pühalikult iga kord kella vaadates mõelda sellele, et ehk mul vaba tunnikest pole, et Sinuga kohvile minna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu mäletamist mööda olid Sina esimene, kes andis Stellariumi FB lehele oma helge like`i. Jääb alatiseks meelde! Aitäh.

      Delete
  3. No kas pole võrratu hommiku algus!!! Nüüd tulid hoopis mulle pisarad silma - kõigepealt selle postituse alguse liigutavate ridade ja edasi juba suuuuuure rõõmu tõttu :). Lõpmatult suur tänu ja aitähh, et sina ja su superblogi olemas olete!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! Sinusuguste lugejate pärast tasubki blogi pidada :)

      Delete
  4. :D

    Aitäh! ;)

    Ja jätka ikka samas vaimus!

    ReplyDelete
  5. Vàga tabav postitus - ei ole yht ilma teiseta, nii ta tòesti on. Tòi minulegi pisara silmanurka, Stella. Aga 11 imeilusat kuud on ju veel ees! Ootan pònevusega blogi jàtku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See Siilikese ja Karu lõik on tõesti üks väga-väga lugemine. Mul endal veeres ka üks pisar üle põse.

      Delete
  6. Demjei tänab ka südamest! :) Nii palju, kui ma olen tagasisidet lugenud, siis absoluutselt kõik on Stellaarium'i küünalt ainult kiitnud. Suure lõhnaküünalde fännina olen ma jubeõnnelik võidu üle - saangi oodatud võimaluse, et panna Sinu meistriteos oma kodu positiivsusega täitma. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh kiituse eest! Aga lisan, et kuigi mõte oli mul, siis meistriteosega sai päeva lõpuks hakkama Marit Tiits Nurme Seebist, kellega me aina nuputasime, milline oleks kevadeks see õige küünal. Nädalavahetusel võtan ühendust ja siis saad ka oma küünla(d) kenasti kätte.

      Delete
  7. Su sünnipäevakuu oli väga fun, ideaalne lõpp külmale talvele ja algus võimalusterohkele kevadele! Kallistan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kallistan vastu! Uskumatu, kuis aeg lendab - alles ma teatasin StellariumBoxist, siis oli Instagramis pikk arva-ära mäng, seejärel võitsid Sa omale SushiCatis Boxi ja see kõik oli justkui eile. Ometi on märts käes ja see kõik oli nii ammu ...

      Delete

Blogger Template Created by pipdig