Thursday, February 14, 2013

Aitäh! Stellariumi tootele label leitud!

Nagu hiljuti kirjutasin, saab Stellarium sünnipäevakuul koostöös Nurme Seebiga bloginimelise toote. Aitäh kõigile lugejatele, kes aitasid sellele salapärasele tootele, mida ma ikka veel saladuses hoian, labelit valida. Teie kommentaare oli julgelt üle viiekümne ja meil tekkis omavahel mõnus arutelu. 

Omamood lõbus tõik oli see, et kui ladusin kujundaja tehtud labelid blogisse lugejatele vaatamiseks ja võrdlemiseks, siis minu lemmik-labelit ei maininud kommentaariumis mitte keegi. Niisiis - minu lemmikuim label on sinu ees! See on lihtne ja lähtub motost: vähem on rohkem.


Kuid nagu õige pea komentaare lugedes selgeks sai, oli kõigi lemmik hoopis alumine label, mille välja valisime. Ehk reedab see kõige rohkem, millise tootega on tegemist? Kui sa soovid mängida äraarvamismängu: mis toode see olla võiks, siis paku oma mõte välja Stellariumi kommentaariumis. Juba homme pole see enam saladus. Nimelt näed reedel esimesi kaadreid Stellariumi nimelisest tootest minu Instagramist, mille leiad SIIT
 Suur aitäh kõigile imearmsatele inimestele, kes mõtlesid kaasa ja aitasid meil langetada otsuse. Vihjeks veel nõnda palju, et järgmisel nädalal on võimalik seda toodet juba eksklusiivselt võita Stellariumi loosis.


Teisi kujundusi, mida Stellariumi toote jaoks tehti ja meeleoluka arutelu kommentaariumis, leiad SIIT. Häid uudiseid tuleb veel ja veel! Üks lõbus kuu see Stellariumi sünnipäevakuu!
SHARE:

10 comments

  1. Yehuu!
    Nii vahva.
    Esimene on ka ilus, aga maitsed lihtsalt on erinevad. Mul hea meel, et ikka nr. 2 kasuks otsustasid.
    Ja ma pakuks, et tegu on seebiga.. või vannivahu vms vannitootega.

    PS: Mõnusat sõbraäeva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Sullegi mõnusat sõbrapäevad! Vannivahu ega seebiga siiski tegemist pole :)

      Delete
  2. Nüüd ma küll tean, see peab olema küünal. :)

    ReplyDelete
  3. Palju õnne veelkord!

    Vannimuffin? :)

    ReplyDelete
  4. Ahh, ma ausalt ei vaadanud eelmist kommenteerijat, aga ka minul tekkis tunne, et see on äkki küünal?! :) või siis vannisool....aga mida rohkem ma sellele mõtlen, seda vähem tõenäline see tundub :) aga varsti saame teada! Lahe!

    ReplyDelete
  5. Tere ja head Sõbrapäeva jätku! Mina arvan, et see on sojavahast lõhnaküünal, sest küünlad ja tähed mõlemad säravad ju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ilusti mõeldud ja kirja pandud. Aga eks homme paistab :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig