Tuesday, January 22, 2013

Milliseid ilutooteid vajab mees?

Mul on hea meel anda teada, et olen kaasautor ajakirjas Pulss, kuhu teen iluteemalisi lehekülgi. Pulss kirjutab Tallinna elust ja loomulikult peavad pealinna daamid ja härrad lugu ka ilust ning heaolust. 

 Detsembris ilmusid minu poolt toimetatud esimesed ilu-uudisted - kaks lehekülge naistele ja üks meestele. Mille poolest on mehed naistest erinevad? Ka nende nahk vajab turgutust ja hellitusi. Ma ise pean oma meespere alati väikeste mõnumitega meeles. Seekordse lehekülje pühendasin lihtsale nahahooldusele - siit leiab ClarinsMen 2in1 sarja sügavpuhastava nahakoorija. Samuti väärib mainimist Dr. Hauschka multifunktsionaalne lavendli-sandlipuu kehapalsam, mis sobib pärast habemeajamist hästi nägu niisutama. Uuri ka Acca Kappa habemeajamiskomplekti - see on vannitoas lausa vaatamisväärsus omaette! Loomulikult ei puudunud valikust tualettvesi. Ajatut klassikat esindab Dali lõhn "Le Roi de Soleil Extreme".



Milliseid tooteid soovitasin naistele? Ka sellest tuleb eraldi postitus. Seni võid sina Stellariumi kommentaariumisse kirjutada sellest, millised tooted on sinu meelest meestele hädavajalikud.
SHARE:

2 comments

  1. See habemeajamiskomplekt teeb jalad nõrgaks. Tahaks vist ise ka mees olla.. :P
    Aga muide, märkasin, et JOIK'i seebi hind on kuidagi kahtlaselt kõrge. Näpuviga?

    ReplyDelete
  2. Acca Kappal on üks koplekt ilusam kui teine. Neid saab Tallinna Kaubamajast uudistada. Tõepoolest - hakka või habet kasvatama. Seebi hinna kohta käib ilmselt ütlus, et esimene vasikas läheb aia taha. JOIK netipoest tellides on seep 3.20 :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig