Thursday, January 24, 2013

GIVEAWAY: Võida päevitusseanss ja Australian Goldi supertoode

Stellarium koostöös päevituskeskusega Päike, mis propageerib tervislikku ja mõõdukat päevitamist, loosib välja välja kolm sobiva pikkusega päevitusseanssi revolutsioonilises D-Päike solaariumis. Lisaks saad Australian Goldi supertoote minipaki. Päikese salongid on esindatud üle Eesti.   

D Päike on uus tervisliku päevitamise kontseptsioon, mis on loodud tuginedes Euroopa Liidus kehtivatele normidele ja saadaval esimesena Eestis vaid päevituskeskuse Päike salongides. Päevitades D Päike märgiga solaariumis võid olla kindel, et saad kauakestva kuldse jume kuid lisaks sellele ka vajaliku koguse D vitamiini. D vitamiini kutsutakse rahvasuus ka päikesevitamiiniks ja seda saame loodusest meie laiuskraadil vaid kolme suvekuu jooksul. Niisiis kasuta head võimalusta ja võta loosist osa!


Mainin ära, et päevitus D Päike solaariumides on mõnevõrra erinev nn tavasolaariumidest. Kuna üldine UV kiirgustugevus on väiksem, siis kestab seanss kauem. Samas saab päevitades sama või parema päevitustulemuse kui tavasolaariumis, sest pigmendi moodustumise protsess on samasugune kui looduses päevitades ning tulemus seega kauakestvam.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii päevituskeskuse Päike fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Päevituskeskuse Päike fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla jagatud. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Võitjad selguvad 3. veebruaril.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe päevituse kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN.
SHARE:

13 comments

  1. Just tulin D-päevitusest! :D

    ReplyDelete
  2. Jagasin FB-s
    Täitsa huvitav asi, pole sellest kunagi midagi kuulnud, aga kohe kindlasti kuluks see mulle, kahvanäole, küllaga ära :)

    ReplyDelete
  3. Jagasin blogis http://thepiia.blogspot.com/2013/01/honeyrose.html
    Liitusin facebookis ning instagramis ka :)

    ReplyDelete
  4. jagatud fb.:) ja üks sörts päikest siia gripi keskele kuluks ära küll

    ReplyDelete
  5. Jagatud facebookis, twitteris ja blogis.
    Blog- http://liisumari.wordpress.com/2013/02/03/giveaway/
    Twitter - https://twitter.com/liisu3

    ReplyDelete
  6. liitusin instagrammis ja jagasin fb-s:)

    ReplyDelete
  7. Mina ei ole ka varem D-päevitusest midagi kuulnud, tundub huvitav proovimist väärt! :) Jagatud FB-s!

    ReplyDelete
  8. jagatud ka mul facebookis. Pole kunagi solaariumis käind ja väga tahaks päikest nahale- nii hele nahk alati kui suve pole :)

    ReplyDelete
  9. ♥♥♥JAGATUD-SÕBER-MEELDIB! Väga armas pakkumine,jaksu ja jätkake samas vaimus! :D ♥♥♥ FB-Merili Aug

    ReplyDelete
  10. Tere. Võitsin Instagrami jälgides selle auhinna, aga minuga pole ühendust võetud. Minu mail on stevelin.jaanila@mail.ee Kõike ilusat!:))

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig