Wednesday, October 17, 2012

Giveaway: Võida Saagimi ja Järvsoo disainitud T-särke

Stellariumi uus giveaway on skandaalselt nostalgilise maiguga ja selles on aega osaleda tervelt kümme päeva.  

Kas mäletad, kui pea kümme aastat tagasi disainisid bravuuritar Anu Saagim ja moekunstnik Aldo Järvsoo tiibadega T-särgid? Mina mäletan. Olin Scandali särkide suur fänn ja olen seda tänini. Tõmbasin ühe särgi just tänavu suvel selga ja kihutasin jalgrattaga läbi linna. Huh. Hea, et ma lendu ei tõusnud.

 Stellariumit loeb aegajalt ka Anu Saagim, kes paneb blogile õla alla ja jagab isiklikult sel korral viiele õnnelikule viis Scandali kaubamärgi all toodetud T-särki. Uudne minu giveaway juures on see, et mul on ka lastele särke. 


 
Omal ajal 599 krooni maksnud särgi- ja tiivamaterjalid on puuvill ning lükra. Aldo Järvsoo ütles omal ajal särke tutvustades, et täpselt niisuguse kujuga, nagu sa särgi pesumasinasse viskad, tuleb see sealt välja ka. Tõsi ta on. Ma olen Anu ja Aldo disainitud särke kandnud pikki aastaid ja hoolimata lõputust pesumasina-rallist näevad särgid imehead välja. Üht särki kandsin tänavu 20.augusti postituses: Vabadus annab tiivad.   

Kuidas võita endale legendaarne T-särk?
 
Sa pead olema Facebookis nii Stellariumi kui ka minu uue outfiti-blogi Stellarium Style`i sõber. 
  
Stellarium Style`i lehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millise suurusega T-särki soovid - kas S, M või L või oma lapse/õe/venna pluusi number. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Viiest särgist ühe loosin kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN

 Õnnelikud võitjad selguvad 27. oktoobril. Ladusat loosiõnne!
SHARE:

3 comments

  1. Väga originaalne särk! Jagasin minu sõpradele oma Facebooki lehel https://www.facebook.com/leontieva1 Soovitud suurus S

    ReplyDelete
  2. Jagatud,soovin väga endale ühte s suuruses:)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig