Tuesday, October 23, 2012

Ma nägin sind "Terevisioonis"!

Käisin reedel "Terevisioonis" külas, kus rääkisin sellest, kuidas oma kingad väärikalt talvepuhkusele saata. Hommik algas minu jaoks meeleolukalt vara - ärkasin kell viis ja sõitsin läbi inimtühja linna telemajja. Kaasas oli mul kaks suurt kotti kingi ja erinevaid vahendeid, millega oma suviseid jalavarje poputada. 

Terevisiooni rõõmus pere oli imetore - kõigil lai naeratus juba varahommikul näol ja Katrin Viirpaluga oli lihtsalt lust rääkida. Jagan sinuga ka Terevisiooni linki, kus saab täpsemaid näpunäiteid. Muuhulgas meisterdasime koos Katriniga valmis kingapadjad, mis aitavad niiskust imada ja hoiavad kinga fassongi.

 
Aitäh Terevisioonile, Katrinile ja Laurale. Mul oli imetore. 

Üks koomiline seik juhtus veel. Õhtul läksin toidupoodi ja valisin parasjagu perele jahutatud broilerit. Üks mees tuli minu juurde ja ütles: "Nüüd me teame, kuidas kingade eest hoolt kanda." Mina siis naeratasin, jahutatud broiler ühes käes ja maisikepikesed teises käes ... Njah.

Igatahes. Kui sul on häid nippe, kuidas kingi paitada ja poputada, siis jaga oma hüva nõu kindlasti Stellariumi kommentaariumis. Sinu kommentaar on mulle tähtis ja paneb südame rõõmsamalt põksuma.

Klippi näed SIIT.
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig