Tuesday, October 9, 2012

The Red Cat Jazz

Tegin eelmisel nädalal ärimees Urmas Sõõrumaa ja kirjanik Allan Keianiga Delfi meelelahutusportaali Publik jaoks intervjuu. Nad kirjutasid raamatu "Kuidas rikkaks saada". Intervjuu toimus Rotermanni kvartalisse ehitatava hoone seitsmendal korrusel.

 Oli vihmane päev ja väljusin kodust kummikutes. Intervjuule minnes sattusin paduvihma kätte ning kui ehitusele jõudsin, olid kõikjal loigud. Kummikud on Eesti kliimas asendamatud. Pealegi meeldib mulle jätkuvalt koolitüdruku kombel loikudest läbi jalutada. Need punase kassiga kummikud tellisin endale läinud aastal Amazonist ja ei pea vist mainimagi, et nendes kõndides ma lausa nurrun. Või nurruvad mu kummikud. Võta sa kinni. Kuna ma iga päev ehitusel turnimas ei käi, siis palusin endast paar klõpsu teha. Pealegi pole eneseimetlust ju kunagi liiga palju. 
Küünelakk on uuest Avoni kollektsioonist ja selle nimi on "Plum Seduction". Soovitan soojalt - püsib hästi peal ja sobib sügisesse. Tänavu sügisel on minu rõivastuse märksõnadeks soojad seelikud ja šikid jakid. See Burberry seelik on mind kaheksa kaunist aastat teeninud ja ma ei jõua materjali ära kiita, sest ta ei kortsu ega kulu. 







These red cat printed rain boots I ordered last year from Amazon and needless to say I am almost purring when wearing them. Or maybe are these rain boots purring instead of me. Who knows! 

I was visiting the construction's site for a interview and as I usually don't wear a helmet and climb the construction I asked to take few pictures of me. After all, there is never too much self admiration , isn't it?

Outfit details:

 Jacket: Old Navy 
Wellies: Unknown 
Skirt: Burberry

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig