Monday, October 29, 2012

Giveaway: võida Dr. Hauschka huulepalsam

Käes on jälle see jahe aeg, kus üks huulepalsam võiks käekotis või taskus olla ja teine sind öökapil oodata. Stellariumi esmaspäevast esmaspäevani kestvas loosis jagan ära kolm Dr. Hauschka huulepalsamit.

Loosi läheb kaks Dr. Hauschka "Lip Balm" toretsevas topsikus palsamit ja üks Lip Care Stick. Minul seisab sama huulepalsam "Lip Balm" just öökapil, sest päeval kannan kaasas hügieenilisi huulepulki, kuhu ei pea keset päeva sõrmi sisse pistma. Dr. Hauschka huulepalsamid toimivad suurepäraselt. Vähem tähtis pole see, et nendes puudub petrooleum. Ja mis kõige olulisem - päeval valusaks ja katkiseks läinud huuled on hommikuks terved. Kui oled korra seda proovinud, siis tead, et sellele võib alati loota. Olen huulepalsamitest kirjutanu varem SIIN.


Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Dr. Hauschka Estonia kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dr. Hauschka Estonia fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milline on sinu lemmikuim toode Dr. Hauschkalt. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe huulepalsami loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN.
SHARE:

2 comments

  1. Jälgin instagramis, aga pole siiani veel ühtegi toodet Dr. Hauschkalt proovinud. Seega oleks tore küll ,midagi katsetada:)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig