Thursday, October 11, 2012

Cosmo Glämmilaadal näeme!

Laupäeval toimub taas Cosmo Glämmilaat, kus leiab mind blogiate sektsioonis sekeldamas. Kui astud läbi ja oled minu blogi lugeja, siis näpista mind nööbist ja saame tuttavaks! 

Olen varem käinud kahel aastal Cosmo Glämmilaadal. Viimati toimus see KUMU-s ja postitan siia paar pilti, mis sai toona tehtud. Õhtut juhtis Marten Kuningas ja nalja sai nabani. Glämmilaat on ideaalne koht, kust leida hea hinnaga Eesti moekunstnike rõivaid. Samuti on soe tunne soetada asju inimestelt, keda sa tunned, see lisab usaldusväärsust ja sellel esemel on ka tore ajalugu olemas. 


 Minu letist leiab sel korral ohtralt teatrikotte, vintage jakke Oleg Cassinilt ja paar YSL´i kampsunit, mida minu emake oma garderoobist ära annab. Ja oli mul vaja kunagi meestelipse koguma hakata? Nüüd tulevad need müüki. Reedel tasub piiluda minu instagrami, sest pakin turu jaoks asju ja pildistan paremad palad üles. Ühed Victoria`s Secteri kõrvarõngad on juba üleval. Minu instagrami leiad SIIT.

Cosmo Glämmilaat toimub juba 13. oktoobril kell 11-18 Tallinnas, Viru Keskuse aatriumis. Kohtume seal!    

PS. Ära unusta, et Stellariumis on käimas loos, kus juba esmaspäeval võidab üks õnnelik endale 100 euro eest Oriflame`i tooteid ja loosi läheb ka teisi tublisid auhindu. Uuri giveaway`d SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig