Friday, October 5, 2012

110 minutit mõnu

See algab nagu filmis. Hämar ruum, roosa kvartslamp põlemas ja vann ootamas. Käisin Meriton Wellness spaas, kus proovisin kõikehõlmavat mereliste toimeainetega kehahoolitsust ja nüüd kirjutan sellest sullegi.

Esimese etapina nautisin 20 minutit lõõgastavat massaaživanni. Kuigi vannitan oma tütart nädalas kaks korda ja ta võib vannis vähemalt kaks tundi oma pardikest ujutada, siis mul endal on alati kiire. Seega ma jõuan tavaliselt võtta kiire dushi. Näib, et seekordne hooldus korvab kõik need korrad, kui mul endal pole olnud mahti vanni minna. Vann mereliste lisadega meenutas mere ääres veedetud päevi ja selles on minu jaoks lõhnu lapsepõlvest ... Silmi ma vannis sulgeda ei julgenud, sest oleksin võinud mõnust magama jääda ... Seda segadust veel vaja ...


Meriton Spa lehel kirjutatakse, et mereliste toimeainetega kehahoolitsus kujundab nähtavalt figuuri ning loob suurepärase heaolutunde. Figuuriga pole mul probleemi, kuid heaolutunnet pole küll mitte kunagi liiga palju. Kui 20 minutit massaaživanni läbi sai, poputati keha üliefektiivse sooja koorijaga, kuhu oli lisatud erinevaid eeterlikke õlisid. Seejärel mässiti keha koos isesoojeneva koorijaga mähisesse ning ma pikutasin seal nagu ära hellitatud beebi. Ainult lutt puudus suust. 
 
Ja siis ... Massaaž eeterlike õlidega. Nagu ma lugesin pakub kogu hoolitsus efektiivset jääkaineid väljutavat ja puhastavat toimet. Nahk jääb jäägitult pehmeks ja õlid mõjuvad nahal veel paar päeva. Milliste sõnadega võtta kokku Maria Gallandi mereline hooldus? 110 minutit mõnu, mille on iga naine ära teeninud. Kas ma lähen seda hoolitsust veel võtma? 110 jah-i.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig