Wednesday, October 3, 2012

GIVEAWAY: Võida pääsmed Diana Arno moeetendusele!

Tähelepanu kõik armsad moehuvilised! Stellarium loosib välja veel kolm pääset kahele Ilu Sõnumile. Sel korral on kuupäevaks 6. oktoober ja pääsmed saab noore moelooja Diana Arno "Le Rêve" AW2012/13 kollektsiooni esmaesitlusele, mis toimub Ilu Sõnumi raames. 

Moekohvikus tutvustatakse uut kaubamärki Iris Janvier by Diana Arno. Iris Janvier on uus ja luksulik rõivabränd, millega teevad koostööd mitmed Eesti noored disainerid. 



Ma ise piilusin neid rõivaid Buduaari turul ja need väärivad kindlasti vaatamist. Iris Janvieri märksõnadeks on kvaliteetsed kangad ja luksuslik minimalistlik stiil. Enne ja pärast Iris Janvier by Diana Arno moeetendust saavad piletite võitjad ilumessil ringi uurida ja kõigest, mida pakutakse, osa saada.

Kuidas võita kutset kahele?

Sa pead olema Facebookis nii Diana Arno fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN
Diana Arno Fashion Design lehega saad liituda SIIN.

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla "jagatud" ja reede hommikul loosin välja kolm kutset kahele. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti jagavad.
  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig