Monday, October 1, 2012

Giveaway: võida päikest ja Australian Goldi tooteid!

Stellarium ja päevituskeskus Päike loosivad taas kolmele õnnelikule esmaspäevast esmaspäevani kestvas mängus välja 12 minutit tasuta päevitamist sulle sobivas Päikese päevituskeskuses üle Eesti. Mõnusa boonusena saad Australian Gold supertoote minipaki.

 Mitu korda sa sel suvel rannas käisid? Ma aiman sinu vastust. Hea uudis on, et päevitusaparaat kiirgab samasugust valgust nagu päike ja oma D-vitamiini doosi, millest suvel ilma jäid, võid kätte saada ka nüüd, kui päikest enam pole ja vihma aina sajab. Juba teist korda loosib päevituskeskus Päike, mis propageerib tervislikku ja mõõdukat päevitamist, välja kolm korda 12 minutit päevitamist sulle sobivas päevituskeskuses. Lisaks saad Australian Goldi supertoote minipaki. Päikese salongid on esindatud üle Eesti.


LOOS ON LÕPPENUD!

Päikese võitjad on loositud. Palju õnne JoKo Johannale, Siiri Kuusele ja Kätlin Siimensonile. Stellarium võtab võitjatega ühendust!

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii päevituskeskuse Päike fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Päevituskeskuse Päike fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla jagatud. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe päevituse kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN.

SHARE:

4 comments

  1. Giveaway on küll tore, ent käesoleva rinnavähi ennetuskuuga on see minu jaoks küll vägagi vastuoluline:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Solaariumis käimine on alati olnud vastuoluline teema. Aga kuna naised käivad nii või teisiti päevitamiskeskustes, siis olengi valinud oma koostööpartneriks turvalise firma - päevituskeskus Päike on enam kui kümne aastase kogemusega päevitussalongide kett ja neil on oma eetika (minu teada alla 16 aastaseid sinna ei lubata). Rinnavähi ennetuskuul on minu arvates solaariumitest veelgi olulisem teema see, et väga suur hulk naisi kasutavad alumiiniumit sisaldavaid deodorante, mis tekitavad rinnavähki. See teema tuleb oktoobris Stellariumis ka jutuks. Tervitades, Stella

      Delete

Blogger Template Created by pipdig