Monday, October 8, 2012

Giveaway: võida 100 euro eest Oriflame`i tooteid!

Stellarium ja Oriflame loovad sulle esmaspäevast esmaspäevani kestvas giveaways ainulaadse võimaluse võita saja euro eest vabalt valitud tooteid! Lisaks läheb loosi kolm lohutusaihinda ja kaks Instagrami üllatust. 
Minu lemmikud Oriflame`i toodete seas on nende Ecobeauty näokreemid, millest olen kirjutanud põhjaliku arvustuse SIIN. Ecobeautyl on väljas ka hästi imenduv kätekreem, mida soojalt soovitan. Saja euro eest saab tooteid valida kataloogist nr 14, kuni 26.oktoobrini. Tooteid saad uurida SIIT.


MÄNG ON LÕPPENUD. Oriflame`i giveaway võitjad on selgunud! 100 euro eest saab endale tooteid tellida Liis Luumberg. Lohutusauhinnad lähevad Katrin Ta`le, Maria Müürile ja Kerli Tartile. Instagrami preemiad võitsid Sandra Peetso ja Kirsika Rooni. Palju õnne võitjatele!

Kuidas võita endale 100 euro eest tooteid Oriflame`ilt?

Sa pead olema Facebookis nii Oriflame Eesti fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Oriflame Eesti fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid Oriflame`i tooteid oled kasutanud või mida ihaldad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Lisaks ihaldusväärsetele auhindadele FB mängus läheb kaks üllatust loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN

 Head loosiõnne!
SHARE:

10 comments

  1. Ma kasutan praegu Oriflame Happy Skin kehaemulsiooni 24 tunni. See on väga õrn losjoon meeldiva lõhnaga. Mul on tundlik nahk ja see ideaalselt sobib mulle. Veel on olemas Oriflame kreemilauvärvid. Minu värv on Sand Shimmer, mis sobib pruunide silmade jaoks. Tulemuses on moodne sügisene meik. Jagasin mängi facebooki lehel https://www.facebook.com/leontieva1

    ReplyDelete
  2. Kasutan tavaliselt Oriflame'i pirni lõhnaga huuleläiget gloss booster, väga ilusa läigega ja lõhnaga, meeldib! Oriflame Beauty terrakotapuuder on alati kaasas, see puuder annab ilusa jume ja lisaks sobib mu nahastruktuurile. Olen rahul oma valikuga !;)
    Jagasin facebook'is http://www.facebook.com/sofia.kaer

    ReplyDelete
  3. 1.Olen juba mitu aastat kasutanud Pure Nature orgaanilise teepuu ja rosmariiniga puhastavat ja toniseerivat geeli ja olen rahul! See toode aitab vistrike teket pidurdada ja samas ravib olemasolevaid ja mulle väga meeldib selle lõhn! Jätab värske tunde ka.
    2.Mõnikord kasutan ka Pure Nature orgaanilise teepuu ja rosmariiniga puhastav õli.
    3.Pure Nature orgaanilise teepuu ja rosmariiniga ravipulka kasutan tihti ja see aitab mulle väga hästi! 4.Pure Nature orgaanilise teepuuõli ja rosmariiniga kreem rasusele nahale on ka olemas.

    Olen kasutanud ka:
    5.Nature Secrets kooriv dušigeeli piparmündi ja vaarikaga mis on päris mõnus ka.
    6.Feminelle (õrn) intiimpesugeeli

    ja veel palju muud, ei mäleta juba kõike

    Plaanis proovida:
    1.Pure Nature orgaanilise teepuuõli ja rosmariiniga kehaseep
    2.Pure Nature orgaanilise teepuuõli ja rosmariiniga korrektorpulk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unustasin kirjutada, et jagasin Facebook'is (www.facebook.com/mothbook) ja Twitter'is (sick_and_crazy)

      Delete
  4. Jagatud ,
    Ja ise ei ole kunagi oriflame 'i tooteid kasutanud , aga vägaväga sooviksin :)

    ReplyDelete
  5. Hetkel kasutan oriflame'ist tellitud ripsmehooldusvahendit ning puudrit. Ihaldan näohooldusvahendeid ja uut jumestuskreemi :)
    Jagasin facebookis: http://facebook.com/melluiksigrek

    ReplyDelete
  6. Ei ole veel kasutanud neid tooteid aga kui võiaksin siis kohe teeks algust:)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig