Monday, October 8, 2012

Arvustus: Kérastase Elixir Ultime Moringa õli

Sel sügisel leiab juuksehooldustoodete lettidelt kõige enam erinevaid õlisid. Neid on nii suurel määral, et silme eest lööb kirjuks. Esimene, mida Stellariumi jaoks testisin, on minu jaoks üks kõige usaldusväärsemaid kaubamärke - see on Kerastase ja juttu tuleb Elixir Ultime Moringa Immortel juukseõlist

Kerastase on läbi aastate oma juuksehooldustoodetega kuulunud minu TOP 3-e. Nüüd on sarjas Elixir Ultime Grand Cru neli uut juukseõli - Moringa Immortel, The Imperial, Rose Millenaire ja Versatile Beautifying Oil. Moringa Immortel sisaldab Moringa puust saadud õli, mis sisaldab omakorda erinevaid vitamiine. Imperial Thea turgutab juukseid tee ekstraktiga ja Rose Millenaire annab rikkumata juustele välismõjude eest kaitse. Versatile Beautifying õli sobib kõigile juuksetüüpidele.


Testisin Elixir Ultime Moringa Immortel juukseõli pea poolteist kuud. Kui sul on kuivemat sorti juuksed, mida sa föönitad ja kipud värvima, siis on see juukseõli just sinule loodud. Kui tavaliselt tuleb õlide juustesse kandmisega ettevaatlik olla, sest juus võib jääda rasvaseks, siis nagu lugesin erinevatest arvustustest ja võin öelda omast kogemusest, et Moringa Immortel ei jäta juukseid raskeks ega tee neid rasvaseks. Teine õli, mida põgusalt testisin, oli Versatile Beautifying Oil. Seda kulus imevähe ning ma suutsin esimese hooga õli liiga palju juustesse panna. Tulemuseks oli pisut rasvane juus. Nendest kahest sobis mulle rohkem Moringa Immortel.

Elixir Ultime Moringa Immortel õliga teen nii: pärast pesu kannan esimese pumbatäie õli rätikukuivadesse juustesse ja kaks-kolm pumbatäit lisan föönitamise ajal poolkuivadesse juustesse. Mul on paksud juuksed ja minu meelest söövad juuksed selle õli sõna otsese mõttes ära. Pole ka ime, sest ma värvin sageli juukseid, teen soenguid ja kasutan lokivedelikku ning lakki. Lisaks käin tihti ujumas (... ning unustan oma juuksuri õuduseks vahel ujumismütsi koju) ning seetõttu on mul kuivad juuksed. Õli annab juustele elu tagasi. Moringa puud on nimetatud ka elupuuks ning pole ime, et juuksed jäävad elegantselt  elastsed. Kindlasti ei tohi õli kanda peanahale. 

Kuna ma kasutan tooteid alati liiga rikkalikult, siis poolteist kuuga on 125 ml õlipudel poole peal. Seega saab minusugune laristaja sellega läbi kuskil kolm kuud. Need, kellele on jumal  kokkuhoidlikuma loomu andnud, võivad arvestada nelja kuuga.

Elixir Ultime Moringa Immortel hind on 34 EURi ja see sisaldab 125 ml juukseõli. Milliseid juukseõlisid sina kasutad ja soojalt soovitad? Muljeta Stellariumi kommentaariumis.
SHARE:

12 comments

  1. Seda Kerastase'i Moringa 6li olen minagi proovinud - t6epoolest v2ga t6hus toode.
    Hetkel on kasutusel ka L'Oreal Professionneli Mythic Oil. Sarnane toode, v2ga niisutav ja lisab juustele l2iget. L'Oreal Elvive'i Extraordinary Oil (ei tea, kas seda Eestis on saadaval?) on ka super ning hulga odavam kui eelpool nimetatud tooted.
    Juukse6lidest on saanud minu "must have" tooted (ning nyyd on imelik m6elda, et ma kunagi pelgasin neid).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myntic Oili arvustus on vasrti samuti Stellariumis ilmumas. Praegu ongi nii, et õlid on kõik väga-väga head ja nendest parimat on raske valida, sest nad on kõik väga heal tasemel. Minu pika testimisperioodi kõige suuremaks üllatuseks ongi vast erinevad õlid ja see, kui kvaliteetsed nad on. Aitäh muljetamast!

      Delete
  2. Tudengina ei jaksa osta nii kalleid tooteid. Kui kirjalduse kohaselt vajaksin seda hädasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodame, et Stellarium saab õige pea ühe põneva õli ka giveaway`sse. Põhjust siia tagasi tulla :)

      Delete
  3. Mina olen L'oreal Extraordinary Oil'iga väga rahul. Ei jäta juukseid rasvaseks, toimib kuiva õlina, kuid samas niisutab, teeb pehmeks, läikivaks ning imehästi lõhnavaks. Vahel saab aga silikoonipommidest villand ning teen nende kasutamises väikese pausi ning hellitan oma juukseid hoopis puhta loodusliku argaaniaõliga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm... Sa tekitasid minus kohe huvi. Tahan sama asja proovida. Kuidas L'oreal Extraordinary Oili lõhn on?

      Delete
    2. Extraordinary lõhn on imehea. Meenutab kergelt mõnd lillelõhnalist parfüümi, mis on tuntav, kuid samas ei jää häirima.

      Delete
  4. Kust sa Kerastase'i tooteid endale soetad tavaliselt?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostan Kerastase`i Fashion Hairist, mis asub Tallinnas, Metro Plazas, Viru Väljak 2. Rohkem infot: http://www.fashionhair.ee/ Tervitades, Stella

      Delete
  5. Mina võitsin just FB-st Kerastase õli, valisin selle, mis on värvitud juustele. Aga veel pole kätte saanud. Aga praegu kasutame gymnaasimiõpilasest tytrega Envie argaaniaõli, Kaubamajas mingi 15 euri maksab ja ka salongides myyakse. Läheb 2. pudel ja tytar on tänu sellele oma juuksed tagasi saanud. Nimele armastab ta ealiste iseärasuste tõttu väga palju juuksevärvidega eksperimenteerida ja vahepeal olid kyll ainult haledad räbalad peas tal. Veel on mul L`Oreali õli, see on veidike raskem, doseerimisega tuleb veits ettevaatlikum olla. Aga hind väga soodne- 8.50 ja toode päris hea. Ja õlipudelist jätkub tõesti kauaks! Lisaks lõhnavad mõlemad taevalikult!
    Monika

    ReplyDelete
    Replies
    1. L`Oreali õlil on erakordselt hea lõhn, mis minu meelest sobib just külmemate ilmadega. Ütleksin, et isegi üks parimaid lõhnu, mida olen õlisid testides leidnud. Aga Kerastase on Sulle endale ja tütrele kindlasti hea võit, sest see teeb imesid.

      Delete
  6. Minu suur lemmik on L'Oreal Professionneli Mythic Oil. Lohn on lihtsalt imeline ja kestab juustes terve paev. Mul on pulksirged juuksed, mis tahendab, et palsam teeb juuksed raskeks ja kiiresti rasvaseks, seega 6li on minu juuksetyybile nagu taevakingitus, kuna palsamit ei ole enam yldse vaja kasutada.
    Mythic Oli'i on nyyd saadaval 4 varianti - originaal, 6hukestele juustele, varvitud juustele ning kuivadele juustele. On palju odavam kui Kerastase, kuid kindlasti mitte halvem toode. Olen ysna lucky, kuna tootan L'Orealis (Kerastase'i omab samuti L'Oreal) ja k6ik need tooted on mulle saadaval kas tasuta v6i ylisoodsalt, kuid Mythic on minu kindel lemmik!

    Anneli x

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig