Wednesday, May 30, 2012

Blond Capri Look

Käesolev nädal on pühendatud Collistarile, iseäranis nende Capri kollektsioonile, millest mai alguses lühidalt kirjutasin. Nüüd olen nende toodetega tutvust teinud ja siin on Capri look blondile. 

Meigikunstnik Meelika Tammeveski tegi mulle meigi, mis sobib ideaalselt nii tumedate kui ka blondide juustega. 



Kui tumedate juustega piltidel kasutasin Collistari nude-tooni huulepulka, siis blond juus ja punane kleit nõuavad midagi enamat. 

Capri kollektsioonis pikutab neli Topgloss sticki ja kõige mahlasem on nendest kahtlemata just see, mida selles pildiseerias kannan. Toon on nr. 17 ja nimetus "Amerena". Sellesse roosakas-lillakasse tooni on näpuotsaga lisatud pärlmutrit ning tulemus on väga mõnus. Kõik Topgloss stickid jätavad huultele niiske varjundi ja mattidele huulepulkadele on see vahva vaheldus.

Mõni aeg tagasi testisin punaseid huulepulki Delfi meelelahutusportaali Publik Iluklubi jaoks ja siis jäi mulle meelde Collistari lahe disain. Ka sel korral pole itaallased lati alt läbi läinud.
Kuidas sulle minu blond Capri look meeldib?



Vaata ka Capri looki brünetile SIIT.
SHARE:

6 comments

  1. mulle meeldib see küünelakk :) Mis küünelakki kasutasid?
    PS. Sa oled väga kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Maarja, aitäh kommenteerimast :) Mul on küüntel Collistari "Lattementa Lakka". Ülejäänud toodete kohta, mida me meigi saamiseks kasutasime, saad lugeda siit: http://stellaarium.blogspot.com/2012/05/minu-nadal-collistariga.html

      Delete
  2. Mulle väga, väga meeldib see look. Ehted jäid ka kohe silma. Sobivad imehästi meigiga kokku. :) Olen tõsine ehtefriik. Võiksid näiteks kirjutada oma ehetest ka, millised meeldivad jne.


    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Kindlasti tuleb lisa, kuid ühe postituse olen juba ehetest ka teinud ja see on siin: http://stellaarium.blogspot.com/2012/04/jewel-junkie.html Tervitades, Stella.

      Delete
  3. V6rratult kaunis! Ise ei tuleks nagu selle pealegi, et tyrkiissinine verepunasega kokku sobitada, aga tulemus on toesti vorratult glam!

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Punane ja türkiis töötavad tõesti omavahel hästi. Avastasin selle paar aastat tagasi ja nüüd miksin neid toone ikka. Aga jah, punane peab olema parajalt punane. Ei grammigi heledam ega tumedam.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig