Sunday, January 21, 2024

THIS WEEK: Ready For Absolutely Nothing



The week often goes by so quickly that on Sunday it's hard to remember what happened on Monday. Yet it's the events, big and small, that make our day and are the things we enjoy. A week is sometimes like a jigsaw puzzle, and it is some of this week's events that I've put together here. This Week is usually published on Stellarium’s Instagram on Sunday’s, but now you can also find it on the blog every Sunday.
 
* I finally got good news from my doctor, after 45 days of getting my head injury. Before my appointment I took a sad selfie. I should have taken a selfie after talking with the doctor, cause I was much happier after meeting him.

* A friend of mine bought me new curtains from Morocco. It was so fun - shopping via FaceTime. When the curtain fabrics have arrived, I will show them to you.

* I got my 2024 diary from Daphne`s Shop via Amazon. As I was exploring it, it's like I fell down a rabbit hole - it contains stickers, postcards and is so beautifully made. So this year I have two diaries - a smaller one and a Daphne Diary. I love writing about my everyday life. It`s so fun to look back on. 



* I skipped a fancy Friday dinner party and decided to write a blog post. Here in Estonia, we have a lovely musician and some tabloids have got over many months of dirt about this lovely singer. Suddenly it seemed like it was the biggest thing in Estonia and so many people were gossiping about this topic. So I decided to suggest people activities to do instead of engaging in idle-talk.

* Since day dot I haven´t bought any new actual books. So I finally got Susannah Constantine's memoir "Ready For Absolutely Nothing". I already know that it is completely up my street.

* I found an old article about myself, where I talked about my work as a stylist and I noticed something - I had mentioned that one of my favourite cosmetic brands is Elizabeth Arden. Little did I know at the time that years later I would become their Estonian ambassador and I have been their ambassador for seven years now. Thanks for writing that piece, Monika Kelle. 



Nädal möödub sageli nii kiiresti, et pühapäeval on raske meenutada seda, mis leidis aset emsaspäeval. Ometi teevad kaunikesti meie päeva just suured ja väikesed sündmused, millest rõõmu tunda. Nädal koosneb vahel justkui puzzle tükikestest ja just mõned selle nädala sündmused panin siia kirja. This Week ilmub pühapäeviti Stellarium Instagramis, kuid selle ülevaate pikema versiooni leiab nüüdsest pühapäeviti ka blogist. 

* 45 päeva pärast peatraumat kuulsin lõpuks ometi arstilt häid uudiseid. Oleksin pidanud selle selfie tegema pärast neuroloogi kabinetist väljumist, sest enne olin üsna nukker. Hiljem oli minu meeleolu nagu rebasel, kes kaotas vahepeal oma saba aga leidis siis veelgi kohevamana üles. 

* Päeviku pidamine on mul vereringes. Kui ma ei saa oma päevast paari detaili üles kirjutada, tunnen, et olen end alt vedanud. Selleks puhuks on mul üsna meeleolukas päevikute ja märkmike süsteem. Suurem päevik pikutab öökapil ja sinna kirjutan unenäod, päeval juhtunud seigad ja vahel mõned meeleolukad dialoogid. Õigupoolest oli mul nii päevik kui ka märkmik juba olemas, kuniks leidsin Amazonist Daphne`s Diary märkmiku, mis oleks nagu Alice Imedemaa jäneseurg - sa justkui rändaksid ringi kuntsniku joonistatud piltide maailmas ning vahepeal on tunne, et sinna ei raatsigi kirjutada. Boonusena leiab Daphne`s Diaryst ka kleepekaid, retsepte, märkmepabereid ja postkaarte. Kuna Instagramis nii paljud küsisid selle konkreetse päeviku kohta, lisan Amazoni lingi SIIA, kust mina selle tellisin. Lähiajal luban päevikut ka Instastoorides näidata.

* Mõni aeg tagasi nägin Facebookis, et mu Marokos elav hea tuttav külastas kohalikku kangapoodi. Olin ühest konkreetsest kangast nii vaimustuses, et küsisin, kas ta saaks mulle seda kardinate jaoks osta. Paar nädalat hiljem oli ta samas kohas tagasi ja Facetime`i kasutades leidsin glamuurse ja samas delikaatse kanga, millest sünnib ühel päeval kardin. Aitäh Ilonale pildi eest.


* Reede õhtul oli mind kutsutud sõprade juurde õhtusöögile, kuid Liis Lemsalu ümber toimunud klatš polnud selleks hetkeks ikka veel vaibunud. Äkitselt lõi mulle silme ette pealkiri: "Klatšid ikka Liis Lemsalu? Siin on neli asendustegevust". Ma teadsin, et see ajaaken oli õhtusöögi jaoks broneeritud, kuid tundsin ka, et kui ma seda lugu reede õhtul ei kirjuta, ei pruugi ma seda kunagi teha, sest laupäeval olid uued tegemised varuks. Jäin täismeigi ja kleidiga koju ning lõpetasin postituse reede öösel. See on läinud paljudele korda ja kes soovib seda lugeda, leiab loo SIIT. Parim kompliment tuli inimeselt, kes tänas raamatusoovituste eest ja ütles, et see rubriik sobib ka mitteklatšijatele. 

* Tuhat ja üks aastat pole ma ostnud endale raamatut, mida päriselt käes hoida ja lugeda. Kuulan küll audioraamatuid, kuid lõpuks ometi jõudsid minuni Susannah Constantine'i memuaarid "Ready For Absolutely Nothing". Ma teadsin juba raamatu arvustusi lugededes, et see raamat saab olema minu tassike teed. 

* Leidsin vana ajakirja Anne, kus ajakirjanik Monika Kelle oli mind intervjueerinud. Rääksin oma tööst stilistina, juuksehooldusest ja muu hulgas avastasin, et minult oli küsitud minu lemmikuimate kosmeetikabrändide kohta. Olin selles loos maininud Elizabeth Ardenit ja kiitnud üht nende öökreemi. Kas pole üllatav, milliseid pöördeid vahel elu võtab - toona polnud mul aimugi, et minust saab Eestis Elizabeth Ardeni ametlik saadik ja seda juba seitse aastat.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig