Wednesday, January 31, 2024

Stellarium Beauty Box "Sõbrapäev" on kohal!



Sõbrapäev on täpselt 14 päeva pärast. Selleks puhuks on meil varuks Stellarium Beauty Box - nii oodatud on Valentini päevaks, et esimesed boxid on juba müüdud. Veebruaris tuleb meil vaid loetud arv karbikesi, seega kes esimeste seas, see saab roosa karbikese tulvil üllatusi. 

Mul on alati tavaks öelda, et olen iseenda parim sõber. See tähendab, et teen endale ka kingitusi ja seda eriti sõbrapäeval, sest see, kes saab endaga hästi läbi, on keegi, kellel on elus vedanud. Hinnakem ja premeerigem ennast!

Nagu tavaks sätime Stellarium Boxi kokku pidades silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie roosas kuldse kirjaga karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind jõulukuul Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Clarins, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Coach, Carolina Herrera, Montblanc, Vera Wang, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Sellest aastast teeme vaid Stellarium King Size Beauty Boxe, millega paljud meie lojaalsed tellijad on juba tuttavad. Iga King Size Box sisaldab muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:

2 comments

  1. Replies
    1. Tere, kirjutage palun: info@stellarium.ee Tervitades, Stella

      Delete

Blogger Template Created by pipdig