Thursday, August 3, 2023

Augusti Stellarium Beauty Box "Mõeldes Sinule!" on kohal!



Tere, minu armas August! Ja tere Stellarium Beauty Box! Tõepoolest - aeg lendab - augustikuu Stellarium Box "Mõeldes Sinule" on kohal. Stellarium Box pannakse tõepoolest kokku mõeldes just Sinule - selles matis roosas kuldse kirjaga karbikeses on peidus tooted, mille oleme pannud kokku sinu personaalse ankeedi põhjal.

Millised brändid sind sel korral ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: Lancome, Vera Wang, OPI, Guess, Payot, Sesderma, TIGI, Vita Liberata, Kate Spade, Korres, Jean Paul Gaultier, Elizabeth Arden ja kasuliku ampsuna leiab boxist Pulsaari Nut Baari. Ja nüüd trummipõrin - sel korral on mul ka erakordselt hea meel anda teada, et iga boxi tellija leiab karbikesest Itaalia brändi Carraro kohvi. Tassike kohvi on ju midagi sellist, millega saab muretumalt vihmast suvehommikut tervitada. Mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Sel suvel me tavaboxe ei tee ja nii ongi võimalus end premeerida Stellarium King Size Boxiga, mis maksab 100 eurot. Iga King Size Box sisaldab muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja aga Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig