Monday, August 14, 2023

Palju õnne! Just sina oled võitja!



Palju õnne! Just sina oled võitja! ehk siia kogume kokku kõik võitjad, kes osalevad Stellariumi erinevate kanalite mängudes. See on postitus, mida mängude järel värskendame, seega tasub mängu lõpu kuupäeval blogisse piiluda. Seda enam, et meil on ees mitu põnevat loosimängu.

Kes asub kohvi nautlema?

Carraro kohvi mängu võitis Veronika Pamberg, kes kirjutas oma kohvi nautimisest järgmist: "Alustan kodus, siis haaran termostassiga rongile kaasa, jõudes tööle, lõunal ka.. tuli neli korda 😀 kui ōhtu peab olude sunnil (pidu v kaine rool nt ) pikemaks venima siis võib seda korrutada kahega 😵‍💫🤩 Rainis Laugus (kui autos tassid kokku lugeda, saab päris mitu 😀) Hiie Lilienthal (no Sinu hommik ei hakka enne kui 2 suurt tassi ära lahendatud on + päevased 😀) Siiri Randmaa (olid ajad kui ärkasid sp varem, et saada ruttu kohvi ja olla tänu sellele “ üleval” teistega üheaegselt 😀 )

Kes testib uut juuksehooldust?

Salonshopi mängu võitis Reelika Treial, kes kirjutas järgmises read: "Joico K-Pak Color Therapy kõnetas mind, kuna mul värvitud ja kahused juuksed ja kuumtöötlen küll vähem juukseid, kui varem (ei sirgenda enam nii palju) aga föönitan juukseid ikka." 

Head võitjad! Palun võtke ühendust info@stellarium.ee ja teiega võetakse ühendust! Need, kes täna ei võitnud, ärge heitke meelt, sest uus mäng läheb Stellariumi Facebookis käima 17. augustil.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig