Monday, July 31, 2023

SUUR SPIKKER: Need neli imetoodet teevad soengu vapustavalt vastupidavaks

 


Festivalid. Aiapeod. Ooperipäevad. Pulmapeod. Piknikud. Kõik need sündmused vajavad suvel tähistamist, sest Eestimaa suvi on sedavõrd lühike, et võtta tuleb kõik, mis võtta annab. Ja tõelist suvesooja oleme saanud kogeda vaid vaeslapse rollis. Seda olulisem on kõiki neid sündmusi kaunis kleidis ja suurepärases soengus nautida! Ära unusta, et kood STELLA15 annab sulle kõigilt täishinnaga toodetelt -15% soodustust.

Oleme vist kõik elanud läbi vahva peo, kus hiljem peeglisse vaadates on juuksed sorgus nagu puudlil, kes on vihma kätte jäänud. Usu mind, minu jaoks on see tuttav tunne. Ja ometi meeldiks mulle ka peo lõpus sorgus juuste asemel koheva sabaga koju minna. Juuksetoodete universum laieneb sedavõrd suure kiirusega, et peaaegu võimatu on uudistoodetega sammu pidada. Kuid sellegipoolest on siin sinu spikker, mida kasutada enne suurt sündmust, mis vajab pisut rohkem ettevalmistust. Samas ei kulu sul kuigi palju aega nende toodete kasutamisele, küll aga end nendega kurssi viimisel. Sellepärast olengi pannud sulle kokku neljast tootest koosneva retsepti, kuidas saabuda peole kroon peas ja lahkuda sama väärikalt. 


Nagu me kõik teame, siis soengut tasub teha puhtaks pestud juustele. Olen varem kirjutanud juuste pesemise suurtest ja väikestest saladustest SIIN. Nüüd, kui sa oled juuksed puhtaks pesnud, neid palsami või maskiga turgutanud, on aeg asuda soengut tegema. Mida sa siis vajad? Üks hea juukselakk on sõber, kes päästab välja igast olukorrast. Kui enne peab sul olema midagi, millega soeng kinnitada. Kui armastad lokke, saab neid juba aastaid sirgendajaga veatult teha. Mina kasutan ise lokirulle ja nendega on pisut rohkem möllamist. 


Kuivšampoon kui magustoit


Kui soovid, et su juuksejuured oleksid kohevamad, tasub neid kergelt krepitada ja siis lakiga kostitada. Pärast krepitamist soovitan esimesena lisada juustesse annuse kuivšampooni, sest see lukustab endasse kerge higi ja haarab juuksed oma kindlasse haardesse. Mul on TIGI toodetega olnud alati kirglik suhe ja sestap ostan tavaliselt nende valikust endale alati korraga kaks kuivšampooni - esimene neist kannab nime “Dirty Secret” (kiika seda suurt pudelit SIIT - hinna ja kvaliteedi suhe on täiuslik) ja teine “Oh Bee Hive” (ta on pisut väiksem aga samuti lummava lõhnaga, vaata SIIT) Pudelid ise panevad juba puusa nõksuma, sest nad on nii värvilised ja toovad heleda taeva ning päikese välja. Mõlemal kuivšampoonil on mõnusalt magus aroom ja samal ajal valmistavad nad soengu järgmiseks sammuks ette.


Juukselakk “Master Piece”


Mul on kodus mitmeid juukselakke - väga tugevaid ja siis jälle pehmemaid, mida saab järgmisel päeval juustest selliselt läbi kammida, et kerge lokk jääb sisse. Kui pidu on ees ootamas, siis tasub juukselakiga gaas põhja vajutada - TIGI Bed Head “Master Piece” (kiika seda papagoi värvides pudelit SIIT) on erakordselt tugev lakk, millega võib ka murdvarga põranda külge kleepida. Kui tegemist on mitme tunnise üritusega, siis tasub loota just tugevale juukselakile. Kuid järgmisel päeval ei tasu lakki juustest välja kammida, sest see rikub pigem juukseid. Mina olen võimsa lakiga soengusse sätitud juuksed hommikul šampooniga puhtaks pesnud.



Niiskuskaitsesprei saladused


Üks minu selle suve parimaid avastusi on niiskuskaitsesprei. Lihtsalt wow! Kui sinu soeng on valmis ja sa oled korralikult juukselakki kasutanud, siis on aeg võtta appi "Joico Style and Finish Humidity Blocker+". See on justkui pudelis elab hea haldjas, mis puhub sinu juustele nähtamatu kaitsekihi ja annab 24-tunnise niiskuskaitse. Lisaks kaitseb juukseid kuni 232-kraadise kuumuse ja keskkonnamõjude eest. See tark toode säilitab juuste viimistluse kogu päevaks ja ei muuda neid ebameeldivalt kleepuvaks. Toode peidab endas paindlikku kopolümeeri, mis on spetsiaalselt loodud läbipaistva viimistluse saavutamiseks, andes suurepärase hoiaku ja läike. Lisaks on tootes palju head ja paremat - moringa seemneõli, mis on rikkalik antioksüdant, A- ja E-vitamiin, tsink ja ränidioksiid. Seega tasub enne suuremat üritust see toode nö. kiivrina endale pähe pihustada. Toote leiad SIIT ja ära unusta sooduskoodi STELLA15.


Juukseläige “Head Rush”


Kuigi eelmainitud toode annab juustele läike, kestab suvi vaid loetud kuud ja sestap olen just suve puhul võtnud kasutusele veel eraldi läikesprei, mis paneb soengule täiusliku punkti. Selleks puhuks on mul abiks samuti uus leid - TIGI “Head Rush”, mis annab täiusliku läike, mistap näeb soeng välja nagu miljon dollarit. Oi, kuidas mulle meeldivad juuksed, kus mitte miski pole juhuse hoolde jäetud! Väärib mainimist, et seda toodet kulub imevähe, mistap võib kokkuhoidlikum kasutaja võtta ta kapist ka järgmisel suvel välja. Selle roosa pudeli, mis su juustele läike kingib, leiad SIIT.


Ilusad soengud on minu elus olnud nii kaua kui ma ennast mäletan - lapsena imetlesin oma ema lokke ja nüüd tunnen, et kui päev pole kõige parem, siis soeng võib ka vihmase ilmaga päikese välja tuua. Seega nautigem seda suve, mis on veel järgi jäänud!


* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig