Thursday, July 27, 2023

Peek Inside: Millest on tehtud õhtud ehk Elizabeth Ardeni rahustav kehakreem



Millest on tehtud õhtud? Väikestest ilusatest traditsioonidest, mis pakuvad meile teadmist, et õhtu, mis võtab päeva kokku ja hakkab avama värvavaid ööle, on ikka seesama turvaline paik. Mulle teeb rõõmu minu armas türkiisi tooni padjapüür ja karvased sussid. Minu suur tekk, mille all ootavad mind eelmisest ööst pikutama jäänud unenägude killud. 


Ja mõistagi rõõmustab mind hommikumantel, mille vannituppa minnes selga tõmban. Soe vann on õhtu kroon. Tiaarana mõjub kiire dušš, millega päevale punkt panna. Kuid õhtutes on veel nii palju. Vannitoas põlev küünal. Ja pärast dušši pehme froteerätik. Kui mõnus on seista soojal vannitoa matil ja tunda, kuidas päevast tekkinud pinged on kehalt kadunud. Ja siis on aeg võtta välja kehakreem. Sest mis on üks õhtu ilma rahustava aroomiga kehakreemita? 


Elizabeth Ardenil on uus valges kuues kehareem, millel kuldne kaas ja kuldne kiri. Oma modernse nelinurkse purgi poolest sobib ta küll igasse magamituppa öökappi kaunistama. Mina hoian oma oma kehakreeme just öökapil. Elizabeth Ardeni kõige uuem  “White Tea” on niisutav kehakreem, mis justkui sulab nahal ja niisutab nahka kuni kaheks ööpäevaks. Kehakreemil on veel uusi ja põnevaid omadusi - näiteks sobib ta veganitele, peidab endas antioksüdante ja toetab naha loomulikku kollageeni taset. Boonusena kingib nahale toonust ning elastsust. 


Ja kui me küsime: millest on tehtud õhtud? Siis lisaks kõigele eelpool mainitule on õhtutes sulneid aroome, mis jätavad enne uinumist nahale õhkõrna lõhna. Selles kehakreemis on kerge annus “White Tea” parfüümi lõhna, mis aitab lõõgastuda. Ja kui ma pärast vanni olen end kreemitanud, juuksed kamminud, mõnd raamatut sirvinud ja ei tea mitmes kord keelanud endal telefoni piilumise, ootab mind lõpuks uinumise piiril eelmise õhtu unenägu, mis võib jätkuda. Ja nii ma uinun - “White Tea” mind läbi unenägude saatmas.


* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig