Thursday, December 1, 2022

Stellarium Advent Calendar. Open worldwide!

Traditions cannot be broken, so we're starting our wonderful worth Christmas advent calendar at Stellarium - every day one reader will get a present and all the way up to 24 December. The advent calendar will summarise the year in the blog. I'm waiting for your feedback - what did you like, and what would you like to read and see in the future?

Choose some of the following topics: write about what have been the best posts this year, what's your favourite section, how do you like the design of the blog and let me know what kind of posts do you expect from Stellarium in the future. It would be interesting to know which city you're reading from and how long you've been following the blog. Every day a photo of the prize will be published on Stellarium's Facebook page. I don't mind if you write several comments and participate in the game every day! Keep an eye on other posts as well, and do come by Stellarium at least once a day. As I've said before, I'm extremely grateful to all who have taken the trouble to comment on the posts. If you haven't done it before, then know that your opinion matters, and do chime in! If you're not lucky on the first week, no worries - the new week will bring new surprises! 


How does the advent calendar work?  

To take part in the giveaways, you need to be a fan of Stellarium both on Facebook and Instagram.  

Join Stellarium's Instagram HERE.
You can join Stellarium's Facebook page  HERE 


So that the unique virtual advent calendar of Stellarium would reach as many as possible, share this post on your Facebook, blog, Twitter, Instagram, or tell your friends about it. The winners will be announced on the next day from the same post. Who doesn't get lucky on Facebook, could win on Instagram. Many prizes will make it to Instagram in addition to Facebook. If there's a prize that your friend would like, tell them on FB or Instagram! Have a beautiful Christmas month, and a big hug to you all.


FOTO: Elena Mozhvilo

Selle aasta veebruaris sai Stellarium kümne aastaseks. Selleks puhuks üllatame sind Stellariumi oivalise advendikalendriga - iga päev saab üks lugeja endale kingituse ja nii kuni 24.detsembrini. Advendikalender võtab blogis aasta kokku ja mina ootan sinult Stellariumi senistele tegemistele vastukaja.

Vali välja mõni järgmistest teemadest: kirjuta mulle, mis on olnud blogis sinu arvates viimase aja parimad postitused või lood, mida ikka ja jälle ootad, mis on sinu lemmikrubriik, kuidas sulle meeldib blogi kujundus ja anna teada, milliseid postitusi Stellariumist edaspidi ootad. Ära unusta märkida kust linnast sa Stellariumit loed ning kui pikalt oled blogi jälginud. Põnev oleks teada, kuidas sa blogi enda jaoks leidsid. Palun märgi oma kommentaari juurde oma nimi, sest vastasel juhul läheb loosimine keeruliseks.

Iga päev avaldan Stellariumis foto auhinnast, mis läheb loosi. Ma ei pane pahaks, kui kirjutad mitu vahvat kommentaari (kas blogisse postituse alla või Facebooki) ja lööd mängus kaasa kasvõi iga päev! Ela kaasa ka teistele postitustele ja tule päevas korra ikka Stellariumisse külla. Ma olen südamest tänulik kõigile neile, kes on läbi aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida ja kaasa mõelda. Kui sa pole seda varem teinud, siis tea, et sinu arvamus loeb ja ütle oma sõna sekka! Kui sul esimesel nädalal auhinnaga ei vea, siis sellest pole lugu - tuleb uus nädal koos uute üllatustega ja nii kuni 24.detsembrini! Stellariumi advendikalender alustab!

Kuidas mäng käib?    

Selleks, et võtta osa advendikalendri mängust, tuleb sul olla Stellariumi follower nii Facebookis kui ka Instagramis.  

Stellarium Instagramiga saad liituda SIIN.  
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.   

Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne advendikalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust kas oma Facebookis, blogis, Twitteris, Instagramis, TikTokis või räägi sellest oma sõbrannadele. Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis, sest mitmed auhinnad jõuavad lisaks blogile ka Instagrami. Kui mõni auhind on selline, mis võiks meeldida su sõbrannale, siis täägi FB-s või Instagramis sinna tema nimi! Ilusat algavat jõulukuud ja suur kallistus sulle, minu armas lugeja!

1. Yankee küünla "Merry Berry" poest Candle Shop  võitis Kerttu. 


2. Max Factori ripsmedušš "Divine Lashes" võitis Triin Sooberg. 



3. Suure sidrunilõhnalise kätepesu geeli (355 ml) võitis Helen.


4. Kodumaise brändi MARO küünla "002 Yuzu I Matcha tea I Rose" võitis Maarika Kolesov (Stellariumil on ka MARO poes sooduskood STELLA15, kiika veebipoodi SIIT


 5. Avoni lauvärvide komplekt "Glimmering Gems" (hind 25,50 €) võitis Margit. 



6. Bourjois Healthy Mix BB kreem NO. 3 Dark jumestuskreem läheb Maris Bilitjukile. 



7.  Max Factori jumestuskreemi Miracle Pure võitis Helen L. 


8. Väikese pragiseva WoodWick küünla võitis Geelia. 

9.  Yankee küünalde komplekti võitis Triin R.


10. 
Paul Burreli raamatu "Millised me olime" võitis Sigrid Tiiggr

11. Yankee kahe tahiga küünla võitis Katrin Paju

12. Avoni parfüümi võitis Karin L.
  

Aitäh kõigile vastuste eest. Head võitjad! Palun võtke ühendust info@stellarium.ee

SHARE:

28 comments

  1. Super blogi, väga asjalik ja meeldib!

    ReplyDelete
  2. Mu lemmikud on alati juukse-ja meigiteemad. Lisaks mulle meeldib su sulnis naiselikkus, moeteadlikkus, kaunis kirjaviis ja iluleiud. Stellarium on ainus blogi, mida olen läbi aastate jälgima jäänud. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ei saa kuidagi sisse logides kommentaari jätta🤯 😄
      Lisaks tänu Sinule leidsin omale parima silmalaineri ja WoodWicki küünlad on ka (hehe sinu koodiga ostetud!) suuuured lemmikud!✨
      Endiselt loen Raplamaalt ja loodan seda veel aaaaastaid teha!🔥
      Maarika Kolesov

      Delete
  3. Mina loen blogi juba juba algusest saadik, elan Pärnumaal. Huvitavad kosmeetikateemad

    ReplyDelete
  4. Jälgin väga ammu sinu tegemisi. Armastan su parfüümide tutvustusi, jumaldan sinu stiili.

    ReplyDelete
  5. Loen su blogi esimesest sissekandest saadik. Eriti meeldivad parfüümilood. Ja tänu sulle avastasin WoodWicki praksuvad küünlad!

    ReplyDelete
  6. Loen su blogi Tallinnast ja jälgin seda blogi alles paar kuud.Ootan rohkem meigi ja parfüümide postitusi.Lemmik rubriik on ilu.Sattusin Facebookis postituse peale.

    ReplyDelete
  7. Jängin sinu toimetusi juba aastaid, olen ka päris mitu Boxi omale soetanud
    Jana pehlak

    ReplyDelete
  8. Loen ja jälgin ja osalen!

    ReplyDelete
  9. Loen, jälgin ja osalen!

    ReplyDelete
  10. Mina Harjumaalt Sakust ja jälgin Teie tegemisi huviga.

    ReplyDelete
  11. Juuste teemad ja parfüümijutud on minu jaoks väga in, meeldisid ka need hinnavõrdlused. Jälginud olen paar aastat ja elan Tartus.

    ReplyDelete
  12. Juuste ja parfüümijutud on minu jaoks väga in. Meeldisid hinnavôrdluste postitused. Jälgija olen umbes paar aastat ja elan Tartus.

    ReplyDelete
  13. Juuste teemad ja parfüümijutud on minu jaoks in. Hinnavõrdlused olid toredad. Olen Tartus ja jälgija paar aastat. Süsteem ei lase mul google kontoga kuidagi sisse.
    Triin Sooberg

    ReplyDelete
  14. Loen ikka vahest ja jälgin ,sattusin facebookis lugema,kui kaaslane luges teie blogi :) Soovin midagi ilusat naisele soetada.olen Tallinna lähedalt.

    ReplyDelete
  15. Loen su blogi mitu aastat ja väga meeldis lugu Kristel Aaslaidaga. :) Meeldiks lugeda näokreemidest mis sobiksid kombineeritud nahale rohkem ja kreemide hinnad kus oleks odavam soetada.
    Tervitades Galina Saaremaalt

    ReplyDelete
  16. Loen blogi aastaid ja lemmik! Olen Tallinast.

    ReplyDelete
  17. Viimase aja lemmikrubriik on “ära lase end röövida”! Väga-väga asjakohane! :)

    Maarika Kolesov

    ReplyDelete
  18. Tere Stella :)
    Jälgin vist 2018 aastast, kui tellisin oma esimest Stellarium boksi. Väga meeldib see individuaalsus, kui parfüümid valitakse just sinu maitse järgi - see on top.
    Rubriik mis pole veel mainitud, aga mulle meeldib - retseptid. Viimati tegin laimikoogi koos oma pojaga, mis oli väga lihtne ja ülimatsev!
    Ise olen Tallinnast :)
    Liina Pavlova
    https://m.facebook.com/100004273296936/

    ReplyDelete
  19. Ma isegi ei mäleta enam mis ajast ma jälgin, aga igatahes oli see väga-väga ammu! Ilmselt me rääkisime vanema tütrega tema tegevustest moe- ja käsitöövallas ja tema soovitas mulle siis just seda blogi, et mulle kindlasti meeldiks ning tal oli õigus! Esialgu pean tunnistama, et nautisin fotosid ja pilte ja siis alles lugesin.
    Mu lemmikrubriik on : retseptid, olen katsetanud just emadepäeva retsepte. Ja muidugi Koti sosistaja, lihtsalt põnev lugemine! Stiili Ümberkujundamist naudin ka! Viimati lugesin naudinguga " Maitre Choux: Klient on tõesti kuninganna" lugu Londoni kohvikutest, et olla nii natukegi lähemal oma keskmisele tütrele ( loen seda korduvalt kui igatsus väga suureks läheb!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Margit, palju õnne, Sina oled võitnud Avoni paleti. Palun kirjuta mulle: info@stellarium.ee

      Delete
    2. Suur, suur tänu Fortuunale! Kirjutasin kirja meilile.

      Delete
  20. Mulle meeldisid kõige rohkem need hinnavõrdlused. Olen samuti ise ostnud toote ja avastanud, et välismaalt tellides saab sama toote palju odavamalt ning nüüdsest olengi uurinud enne kalli toote ostmist, palju välismaal maksab. Loomatoit on välismaalt tellides hulga odavam.
    Karin L

    ReplyDelete
  21. Kaunist jõulukuud Stella!
    Olen Sinu blogi jälginud aegade algusest saadik, alati on mõnus sellesse sukelduda tassikese teega, seega oli eriti hea lugeda soovitusi kvaliteetse tee tellimiseks välismaalt ja sh ka teised toodete soovitused.
    Mulle meeldis Sinu blogis “Vallaline kaunitar” ehk kuidas verbaalne mehepeks sai aplausi. Olen ise samas olukorras olnud, kui sõitsime jõulude ajal Eesti teise otsa, kus söögilauas toimus verbaalne alandamine mehe suunas ja see muudkui kogus tuure, kuniks me lõpuks lahkusime seltskonnast. Kuigi väljas tuiskas ja olin väsinud tundsin, et sinna jäämine pole lihtsalt võimalik. Mul tekivad alati külmavärinaid, kui üks osapool teist teiste ees alandama hakkab.
    Mul endal on The Crown veel pooleli, seega raamatusoovitusteni jõuan ehk järgneval aastal, eriti meeldib raamatut lugeda võrkkiiges, linnulaulu saatel.

    Sigrit Tiigrr, Tallinnast

    ReplyDelete
  22. Ma üldiselt blogisid ei jälgi, mulle käib vastukarva nendes vohav iseenda haipimine ja halb keelekasutus. Stellarium on teistsugune. Selles on elegantsi, intelligentsust. Keeleõpetajan naudin ma ka Stella sõnaseadmisoskust. Kauni naise kaunis blogi.

    ReplyDelete
  23. Olen juba ammune jälgija. Ma vaimustun parfüümidest, juustetoodetest. Kui mul oleks piisavalt raha, siis mul oleks lademetes parfüüme ja juuste volüümispreisid. 😂 Tänu sinule avastasin juurte föönitamise. Hoopis teine tera! Sinu blogist olen kaasa võtnud ka WoodWicki küünlad. Maakas linnas saab nautida praksuvat tuld ja ma olen selle leiu eest sulle nii tänulik. Siis on mulle väga olulised olnud UK-s käigud. Kõik need nõude postitused, mis avardavad maailma kui ise nii palju reisi ei saa. Aitäh ja palju edu! ♥️ Triin R. Tallinnast.

    ReplyDelete
  24. Olen samuti blogi ammune jälgija...ilmselt juba aastast 2014. Sain ühe Sinu blogi arvustuse kaudu endale suurepärase parfüümisoovituse Serge Lutens Chergui näol (kirjeldus kõnetas mind kohe) - seda parfüümi kasutan tänaseni sügistalvisel perioodil ja ma ei väsi sellest vist eales. Aastaid tagasi kui Chergui pudel tühjaks sai ning seda Eesti lettidelt leida ei õnnestunud, saatsin oma komandeeringus oleva isa seda Moskvasse otsima. Naljakas seik täiskasvanud tütre kapriisist, mis paneb mind siiani muhelema.
    Lisaks olen juba aastaid "sõltuvuses" sidrunheina lõhnalistest küünaldest. See sõltuvus algas kunagi ammu-ammu ühest StellariumBoxiga kaasa tulnud küünlast. Nüüd on uueks harjumuseks kujunenud igasügisene suure WoodWick küünla soetamine (see mõjub justkui mini-kamin), ilma milleta ma enam koduseid õdusaid saunaõhtuid ette ei kujutaks. Nagu näha, siis olen Siit saanud mitmeid igapäevaelu rikastavaid soovitusi, rääkimata kosmeetikast ning vahvatest retseptidest.
    Blogi kui terviku puhul kõnetavad mind alati kaunid pildid ning postituste/artiklite ilus ja puhas keelekasutus, mida täna üsna harva kohtab. Tänan Sind selle kõige eest ning harmoonilist jõuluootust! ♡
    Katrin Paju (Tallinnast)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig