Wednesday, June 2, 2021

Celebrating National Nail Polish Day with O.P.I




Polished nails are so important to me that I can be perfectly dressed up, have my makeup and hair done, but at the same time having no manicure can bother me. In my eyes applying nail varnish has always been something that people do for themselves. We can see our hands several times a day, therefore nail polish should be a piece of joy we carry on our nails.

From the very beginning the witty names of O.P.I nail polishes caught my attention, there is plenty of word game added to them. It is impossible to not give your attention to the names like "I`m Not Really a Waitress", Yankee Pankee Plum", "Vampire Date Building", "All Rose Lea To Rome", "Belize or Not!" or "Red River Thapsody".

To be exact O.P.I nail polishes are named so originally that my curious mind always first reads the labels under the bottles to see what they are called. One of my very first travels as a blogger was to meet Suzi, the creator of O.P.I polishes. I was given the opportunity to interview her. Back then polishes were introduced in Italy and I still have that box of polishes I brought back home with my heart beating from so much excitement.

Suzi, the creator of O.P.I, told us how the polishes get their names. She explained how the collections dedicated to certain countries get their names by the whole team who gets together, orders the cuisine of the country, and during that dinner all those witty names come to their mind.

My all time favourite O.P.I collection is called "The British Collection" and the star of this collection is red nail polish named "Eveling with Charles" - it came out back in 2003 and obviously is referring to prince Charles. The most fascinating is that every name is so much more than just a name. If you find yourself in front of the O.P.I stand I dare you to find one of their most famous shades "I'm Not Really a Waitress" - its name has been inspiring me for years.

Recently I decided to arrange my nail polishes and had so much joy of rediscovering - I saw how many different polishes had hung on there in my dark cupboard. So, if you are also one of those who has collected so many different nail polishes, you definitely know the feeling how fun it is to rediscover them again and again, to fall in love with variety of shades and bring your nails to life.

For years I have been done my own manicure. The one and only cosmetologist who always gave me so beautiful manicure quit her job and I never found someone new who did it so perfect like she did. What can you do about it - I tried to remember how she took care of my nails and now whenever my husband tries to state I spend too much money I remind him I do my own manicure and many more procedures that usually take hundreds and hundreds of euros out of my girlfriends' pocket. 

During quaratine all those tricks were so helpful. I truly believe that taking care of nails is something everyone can manage it they are dedicated enough. Also very important aspect, I won't depend on someone else's time frame - so I don't have to wait the exact time I can sit behind manicure table, but instead can do my own nails whenever I want and apply fresh coat of nail polish.  

Now when it is time to wear flowy dresses, I also try to flirt with all the bright shades. Recently I have been painting every nail with different shade - who else will spice up your life if you don't do it yourself? We live during times of uncertainty, we don't really know when there will be next virus to lock us down and therefore the more we can paint ourselves and our life more beautiful the better we will be feeling. 

O.P.I nail polishes are one of the most durable and high quality polishes I know - but there is one rule to keep in mind - first base coat, then colour and lastly top coat to finish it off. I am so glad to announce you that soon there will also be O.P.I giveaway taking its place in Stellarium. Meanwhile I urge you to browse your mirror stand or special cupboard holding your nail polishes and comment down below: what name is carrying your O.P.I nail polish you own or what is your very favourite O.P.I polish in general?




Lakitud küüned on minu jaoks sedavõrd olulised, et ükskõik kui täiuslikult ma pole end riidesse pannud, meikinud ja juuksed sättinud, siis maniküüri puudumine annab endast alati märku. Lakitud küüned on minu silmis miski, mida tehakse eelkõige alati iseenda jaoks. Meie pilk peatub oma kätel päevas kümneid ja kümneid kordi, seega peab küünelakk olema tõeline rõõmuallikas.

Juba päris alguses köitsid O.P.I lakid minu tähelepanu tänu vaimukatele nimedele, kuhu on kuhjaga lisatud lustiga loodud sõnamängu. Kuidas olekski võimalik vaadata mööda sellistest nimedest nagu "I`m Not Really a Waitress", Yankee Pankee Plum", "Vampire Date Building", "All Rose Lea To Rome", "Belize or Not!" või "Red River Thapsody".

Õigupoolest on O.P.I küünelakkidel alati sedavõrd originaalsed nimed, et minu uudishimulik silmapaar peatub alai pudeli alt nimesilti otsides. Üks minu esimesi reise blogijana oli kaheksa aastat tagasi just O.P.I looja Suzi kohtumisele, kus mul avanes võimalus teda intervjueerida. Toona esitleti küünelakki Itaalias ja siiani on mul alles OPI küünelakkide karp, mille südame põksudes koju tõin. Toona rääkis O.P.I looja Suzi ka sellest, kuidas küünelakkide nimed sünnivad. Ta seletas, et kui tegemist on mõnele riigile pühendatud küünelakkide kollektsiooniga, koguneb terve O.P.I tiim kokku, tellib vastava riigi toitu ja õdusa õhusöögi käigus sünnivad vaimukad nimed. 

Minu kõigi aegade lemmikuim O.P.I küünelaki kollektsioon kannab nime "The British Collection" ja seal on aukohal punane küünelakk nimega "Eveling with Charles." - see tuli välja aastal 2003 ja küünelaki nimi viitab ilmselgelt prints Charlesile. Mia aga kõige köitvam - iga küünelaki nimi kannab endas midagi enamat, kui lihtsalt nime. Kui leiad end O.P.I leti eest, siis kiika kindlasti üht nende kuulsaimat küünelaki tooni "I`m Not Really a Waitress" - see küünelaki nimi on mind aastaid inpireerinud.

Võtsin mõni aega tagasi ette oma küünelakkide korrastamise ja avastamisrõõmu oli kuhjaga - vaatasin, kui kaua on erinevad küünelakid mul pimedas kapis vastu pidanud. Seega, kui sina oled see, kellele on kogunenud palju erinevaid lakke, siis tead isegi, kui vahva on neid ikka ja jälle avastada, erinevatesse toonidesse armuda ja panna oma küüned elama. 

Ma olen aastaid endale maniküüri ise teinud. Juhtus nii, et see üks ja ainus kosmeetik, kes tegi mulle alati imeilusad küüned, jättis oma ameti ning nii ei leidnudki ma enam nii täiuslikku tegijat. Mis seal ikka - meenutasin, kuidas ta minu küüntega tegeles ja vahel, kui abikaasa kipub kurtma, et kulutan liiga palju raha, siis tuletan talle meelde, et teen ise maniküüri ja palju teisi asju, mis viivad mu sõbrannade rahakotist sadu ja sadu eurosid. Isolatsiooni ajal olid mulle omandatud nipid ja trikid kõvasti abiks. Ma usun, et küünte eest hoolitsemine on miski, millega saab iga pühendunum tegija hakkama. Minu jaoks on tähtis ka see, et ma ei sõltu ajaliselt mitte kellestki - nii ei pea ma ootama, millal saan maniküüri tooli istuda, vaid võin mistahes hetkel oma küüned korda teha ja uue laki peale kanda.

Nüüd, kui on aeg lendlevaid kleite kanda, flirdin hoogsamalt ka helgemate toonidega. Viimasel ajal olen iga küüne sootuks erinevat tooni värvinud - kes selle elu ikka lõbusamaks teeb, kui mitte meie ise? Elame ju ajal, mil kunagi ei tea, millal mõni järgmine kuri viirus meid koju lukustab ja mida rohkem oskame ennast ja elu enda ümber ilusamaks muuta, seda paremini end tunneme. O.P.I lakid on ühed vastupidavamad ja parimad, mida tean - kuid nende puhul kehtib ikka ja alati üks reegel - esmalt aluslakk, siis küünelakk ja lõpuks pealislakk. Mul on hea meel sulle teatada, et peagi toimus Stellariumis ka OPI loos. Seniks aga kiika oma peeglilauale või spetsiaalsesse küünelaki kappi ning kirjuta blogi kommentaariumisse: mis nime kannab sinu kapis olev O.P.I lakk või milline O.P.I lakk on sinu lemmik?

Loe ka minu intervjuud O.P.I looja Suzi Weiss- Fischmanniga SIIT. 

Postitus on valminud koostöös O.P.I Estoniaga.


SHARE:

4 comments

  1. Hetke lemmik on "Rated Pea-G". Läbi aegade lemmikuteks on "Mariachi Makes My Day" ning "Taupe-Less Beach".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kohe guugeldasin neid nimesid. Rated Pea-G on väga efektne - pildil tundub pigem jahedamat tooni rohekas lakk, mis sobib nii paljude värvidega. Mariachi Makes My Day on absoluutne minu tass teed - mõnusalt sügava tooniga tumelilla küünelakk - justkui muinasjutuline ookean. Taupe-Less Beach ei oleks veel möödunud aastal mulle meeldinud, aga olen aina rohkem selliste toonide jahedasse kaissu langenud ... Aitäh oma lemmikuid jagamast!

      Delete
  2. Aastaid tagasi ostsin endale opi skywall küünelaki.Osaliselt selle sügava ja kauni sametise tumepunase roosi toonipärast ja ka meeldis mulle väga laul 007 Bond filmist Adele Skyfall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on fenomenaalne, mida nö. taustalugu võib meiega teha. Mulle meeldib samuti nii film kui ka laul ja mõistagi on nii võrratult kergem küünelakki armuda. Meenub, kuidas vaimustusin Diane von Furstenbergi käekotist "Secret Agent" - ja kui nägin Karlie Klossiga eesotsas veel ka reklaami, siis soetasin muidugi endale veel mitu "Secret Agent" käekoti luguga ümbriktaskut. Kahjuks pole see reklaam enam mitte kuskil üleval, küll aga pooleteist minutiline film reklaami tegemisest, kus näeb ära ka kõik käekotid, mis minulgi on: https://www.youtube.com/watch?v=UOThipoljxI

      Delete

Blogger Template Created by pipdig