Thursday, December 1, 2016

Stellarium Advent Calendar. Open worldwide!

Traditions cannot be broken, so we're starting our wonderful worth Christmas advent calendar at Stellarium - every day one reader will get a present and all the way up to 24 December. The advent calendar will summarise the year in the blog. I'm waiting for your feedback - what did you like, and what would you like to read and see in the future?

Choose some of the following topics: write about what have been the best posts this year, what's your favourite section, how do you like the design of the blog and let me know what kind of posts do you expect from Stellarium in the future. It would be interesting to know which city you're reading from and how long you've been following the blog. Every day a photo of the prize will be published on Stellarium's Facebook page. I don't mind if you write several comments and participate in the game every day! Keep an eye on other posts as well, and do come by Stellarium at least once a day. As I've said before, I'm extremely grateful to all who have taken the trouble to comment on the posts. If you haven't done it before, then know that your opinion matters, and do chime in! If you're not lucky on the first week, no worries - the new week will bring new surprises! 


How does the advent calendar work?  

To take part in the giveaways, you need to be a fan of Stellarium both on Facebook, Instagram and YouTube.  

You can join Stellarium's Facebook page  HERE 
Join Stellarium's Instagram HERE.
You also have to be a subscriber to Stellarium's YouTube channel here, press Subscribe HERE


So that the unique virtual advent calendar of Stellarium would reach as many as possible, share this post on your Facebook, blog, Twitter, Instagram, or tell your friends about it. The winners will be announced on the next day from the same post. Who doesn't get lucky on Facebook, could win on Instagram. Many prizes will make it to Instagram in addition to Facebook. If there's a prize that your friend would like, tell them on FB or Instagram! Have a beautiful Christmas month, and a big hug to you all.





Traditsioone ei tohi muuta ehk juba neljas aasta järjest rõõmustab Stellarium sind oivalise advendikalendriga - iga päev saab üks lugeja endale kingituse ja nii kuni 24.detsembrini. Advendikalender võtab blogis aasta kokku ja mina ootan sinult väga Stellariumi senistele tegemistele vastukaja.

Vali välja mõni järgmistest teemadest: kirjuta mulle, mis on olnud blogis sinu arvates selle aasta parimad postitused, mis on sinu lemmikrubriik, kuidas oled rahul blogi uue kujundusega ja anna teada, milliseid postitusi Stellariumist edaspidi ootad. Ära unusta märkida kust linnast sa Stellariumit loed ning kui pikalt oled blogi jälginud. Iga päev avaldan Stellariumi Facebookis foto auhinnast, mis läheb loosi. Ma ei pane pahaks, kui kirjutad mitu vahvat kommentaari ja lööd mängus kaasa kasvõi iga päev! Ela kaasa ka teistele postitustele ja tule päevas korra ikka Stellariumisse külla. Nagu olen varem maininud, olen südamest tänulik kõigile neile, kes on läbi aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida. Kui sa pole seda varem teinud, siis tea, et sinu arvamus loeb ja ütle oma sõna sekka! Kui sul esimesel nädalal ei vea, siis sellest pole lugu - tuleb uus nädal koos uute üllatustega! Stellariumi advendikalender alustab 1.detsembril, kuid sina võid oma arvamuse jube täna kirja panna. 


Kuidas mäng käib?    

Selleks, et võtta osa advendikalendri mängust, tuleb sul olla Stellariumi fänn nii Facebookis, Instagramis ja YouTubeis.  

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.   
Stellarium Instagramiga saad liituda SIIN.  

Stellariumi YouTube`i kanali tellija, vajuta Telli või Subscribe SIIN.


Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne advendikalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis, blogis, Twitteris, Instagramis või räägi sellest oma sõbrannadele. Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis. Mitmed auhinnad jõuavad lisaks Facebookile ka Instagrami. Kui mõni auhind on selline, mis võiks meeldida su sõbrannale, siis täägi FB-s või Instagramis sinna tema nimi! Ilusat peagi algavat jõulukuud ja suur kallistus sulle!


Esimene auhind on aga õige varajane - Dr.Hauschka advendikalendri võitis Silje Saaret. Hea võitja! Hea Silje! Palun võta meiega ühendust: info@stellarium.ee


Võitjad/ The winners:


1. Armani Si - Kati Kroon
2. Shiseido eye cream - Rena
3. YSL Manifesto - Pille Trumm
4. Shiseido Ever bloom - Ave
5.  Lush Bathbomb - Imbi Sober
6. NYX Strobe of Genius - Annabel
7. Coach miniperfume - Ľubaša
8. Domina Elegans Golden Beauty Mask - Marijana Šimić
9. H&M Crossbody - T i i G r R
10. BVLGARI Goldea miniperfume - Maarja Rõivassepp
11. NYX palette - MAria
12. bubble T handcream - Aave Punnar
15. Vestige Verdant kinkekarp - Helle Taks
16. Prada cream - Velli Võsu  
17. Burberry Blaack miniperfume - Maarja 
18. Lancome minilipstick - Paulina Rios
21. Carolina Herrera "212 VIP CLUB" - Egely
22.  Lavinia S - Lancome Visionnaire minicream
23. NYX lipgloss - Zanna Sirobokova
24. Lancome Tresor perfume - Chillik

Head võidulised / Dear winners:
Please contact: info@stellarium.ee
SHARE:

97 comments

  1. More than two years I accidentally ran into Stelarium blog and to this day I remain her loyal fan. Stellarium blog I terribly liked because it always see something interesting and different from other blogs that I follow. Stellarium follow on almost all social networks. For interesting content on the blog is responsible Stella, blogger that her appearance and creativity can not remain unnoticed. The content of her posts are different from others, something more original to my taste. I love the original person with charisma, that when you do something, do it in a unique way and not to copy someone. All one post of perfumes, clothing, cosmetics to Stellarium blog, videos on You Tube are done perfectly, professional to the end. I like posts about your fashion combinations, perfumes and I'd like to write a little and on your hair and skin, as and when you nurture a real haircut itself ?? This sweepstakes I shared on facebook, twitter, google +. All the best you want for the holidays for the most beautiful holiday that comes to us. I hope that for me this year holidays a little, a little more beautiful because my last year were terrible (I lost my dad in a car accident :( It is not easy to forget.I hope you will pass this time.Good luck everyone. Marijana Šimić

    ReplyDelete
  2. Imekaunist advendiaega! Pean tunnistama, et olen viimasel ajal olnud üsna laisk blogi jälgija ja seetõttu ei oskagi kohe aasta parimaid postitusi välja tuua. Novembri lugudest oli minu jaoks kõige huvitavam lugeda LaCartella kottidest - tänan tutvustamast! Minu lemmikpostitused on enamsti toidu ja koduga seotud, samuti outfit, parfüümid ja inspiratsioonipostitused. Blogi uus kujundus on minu arvates lihtne ja mõistetav, probleeme pole olnud. Blogi jälgin Tallinnast ja seda vahelduva eduga juba umbes 4 aastat - alates sellest, kui oma FB konto avasin. Soovin jõudu ja jaksu blogiga tegelemisel, sest nii tore on vahel end välja lülitada ja sukelduda Stellariumi imelisse muinsjutumaailma inspiratsiooni ammutama.

    ReplyDelete
  3. Stellarium on olnud mu hommikukaaslaseks aegade algusest, ärkamise ja kohvi juurde otsin uusi postitusi, kui neid pole, loen eelnevaid üle ja leian ikka midagi huvitavat.
    Uus (kleit) kujundus meeldib väga, kerge liikuda ja leida huvipakkuvat. Arhiivist tundsin enne puudust. Eriti huvipakkuvaid rubriike lausa raske välja tuua, parfüümideportreed on väikesed muinasjutud, outfitipostitustest saab ideid oma garderoob üle vaadata värske pilguga, toodete tutvustused on informatiivsed, fotoseeriad alati vaimustavad. Alati on midagi huvitavat oodata :)
    Blogi jälgin algusest peale ja ikka Rakverest :)
    Kaunist advendiaega Sulle, Stella.

    ReplyDelete
  4. ...Tere, Stella! Olen blogi jälginud ja lugenud juba päris mitu head aastat, instagrammiga liitusin hiljuti ja youtubiga täna. Kuna olen paras parfüümihaige, siis lemmikud ongi uute hullutajate tutvustamine. Alati meeldib ka kõik kreemide, seerumite, maskide katsetamised, sest reklaam on ju kõigil hea. Eks muidugi on naha tüüp ja vajadused individuaalsed, aga siiski..interneti poodidest loen ka edaspidi hea meelega. Edu ja jõudu ja sära!

    ReplyDelete
  5. Hei Stella, loen sinu postitusi alati kui vähegi aega leian. Kuna kodus eraldi arvutit ei kasuta siis iPhones alguses nagu ma ka kirjutasin ei näinud seda kaunist kujundust. Ps täna ei saanud täisversioonile ümber lülitada, ei toiminud mingil põhjusel. Aga pean ütlema, et kujundus on imekaunis ja ma alati naudin sinu blogi lugemist väga. Soovin kogu südamest blogi lugejana, et sa jätkaksid samas rütmis pikki aastaid!
    Sinu igavene fänn. :)
    Sigrit Tallinnast.

    ReplyDelete
  6. Loen su blogi huviga Tallinnast.

    ReplyDelete
  7. Avastasin su blogi mõned aastad tagasi ja olen sellel silma peal hoidnud siiani. Meeldivad tootetutvustused ja kokkamised :) Loen seda kõike Tallinna külje alt. Toredat jõulukuud!

    ReplyDelete
  8. Viimase aja kõige parem postitus oli Sinu kunagisest võitlusest ilusa näonaha eest. Minu jaoks tõi see Sind tavalugejale lähemale :).
    Loen blogi u 3 aastat. Asukohaks Tallinn.
    Ilusat advendiaega!

    ReplyDelete
  9. Mina loen Su toredat blogi juba algusest peale ning teen seda Tallinnast!
    Eriti pakuvad huvi erinevad iluteemalised (arvutsused, tutvustused,
    soovitused), kuid muidugi ka erinevad stiilinipid (kust Huntereid tellida
    ja mida silmas pidada, AITÄH!) ning stiilimuutused. Meeldib, et Su blogi on
    hästi laiahaardeline, kuid samas ei ole igapäevast pläku-pläkut!
    Sära ja jõudu edaspidiseks!

    ReplyDelete
  10. Hei Stella,
    Olen sinu blogi jälginud ikka paar aastat juba. Mulle meeldivad eriti outfittide postitused, sest need on minu meelest alati väga mõnusalt tehtud ja annab häid ideid kuidas midagi sobitada!
    Loomulikult olen ka suur ilu fänn ja sinu blogis on alati kajastatud kõige uuemad trendid!
    Gerli Tallinnast

    ReplyDelete
  11. Olen su blogi fänn päris algusest peale ning ootan igat uut sissekannet nagu unejuttu. Lemmikud on parfüümide tutvustused koos kauni pildireaga. Samuti reisilood ning Hunteri-uudised.

    ReplyDelete
  12. Loen blogi Tallinnast. Minule huvipakkuvad artiklid on just riiete postitused ja erinevad stiilinipid.
    Oled tõeliselt moega ja ajaga kaasa käiv trendikas naine.

    ReplyDelete
  13. Mina loen blogi Tallinnnast. Olen jälginud sinu blogi juba mõnda aega ja alati ootan huviga, mis postitus järgmisena tuleb. Eriti meeldivad mulle postitused, kus näeb erinevaid outfitte. Sarnaseid postitusi ootan ka edaspidi! :)

    ReplyDelete
  14. Viimasel ajal pole seda blogilugemise soont või pole lihtsalt aega.. seega peab tõdema, et olen olnud laisk lugeja üleüldiselt blogide puhul. Kuid, meeldib Sinu stiilipuhtus, kargus ja ilmselt jälgin kõige rohkem outfit-postitusi.
    Võru/Tallinn :)

    ReplyDelete
  15. Heihei, imelist jõuluaega! See aasta olen suhtelist laisk blogi lugeja olnud, aga sinu blogi üritan ikka jälgida. Sinu blogi jälgin äkki 2a. Olen nii instas kui ka youtube jälgija ka. Kõige enam pakub huvi, parfüümid ja kleidid. 😊 Jälgin su blogi Rakverest. Sa oled ikka eluäge ja loen huviga su kõiki postitusi.

    ReplyDelete
  16. Blogi olen lugenud 2-3 aastat kindlasti juba. Teemasid, mis meeldivad on palju, meeldivad teemad,kus sa räägid kosmeetikas ja kreemidest. :)
    Jälgin Sind ka Instagramis, seal on nii hea vaadata sinust nii ilusaid pilte! :)
    Loen sind Tallinnast!

    ReplyDelete
  17. Olen blogi jälginud ca paar aastat. Satun siia enamasti kindlate postituste pärast, mis lugema kutsuvad. Nendeks on näohooldus ja ilurutiinid, lemmiktooted ja arvustused nende kohta. Küll aga käin alati üle ka stiilipostitused, mis teistes blogides üldse huvi ei paku. Rohkem ootan postitusi MAKEOVER rubriiki, alati üllatavad.
    Pealinna elanik

    ReplyDelete
  18. Loen blogi Saaremaalt juba üle 2 aasta,Mind on väga huvitanud stiilinipid,kosmeetika ja parfüümide tutvustused.Väga meeldis see et sai teid näha Evelin Ilvese saates ja lugeda sellest veel blogist.Aitäh Stella et olen saanud tänu sinu blogile nii mõndagi huvitavat ja kasulikku teada.
    Kaunist jõulukuud.

    ReplyDelete
  19. Mina olen olnud sinu tegemistega kursis juba peaaegu aasta.
    Nüüd on aega õnneks ka jälgida sinu tegemisi rohkem kuna vabaaega on rohkem.
    Ma loen kõikki su postitusi suurima heameelega.
    Kõige rohkem meeldivad ilupostitused ja stiilinäited.
    Kõige meeldejäävam postitus oli Funnyst : http://www.stellarium.ee/2016/09/girl-friday-ridicule-starts-early.html?m=1

    Kuna mul lähedaste inimeste seas on olnud samuti kiusu.
    Tuleb kokku hoida ja siis saab kõigest üle.

    Edu Sulle su tegemistes.
    Musidkallidpaid Teile 😗😗😗😗

    ReplyDelete
  20. Kaunist advendiaega! Mina olen blogi lugeja juba aegade algusest. Hiljuti liitusin ka Instagramiga ja tänasest YouTube kanali jälgija- peab ikka ajaga kaasas käima! Enim meeldivad parfüümiportreed, olen ise suur parfüümihull. Aga ka kaunid fotod ja kaunid outfitid- eriti koos Hunteritega. Omal mul neid kummareid veel pole, aga hakkan jahtima- abiks Stella artikkel viimases ajakirjas Mood. Jagasin FB-s ja Instas.

    ReplyDelete
  21. Hei Stella,
    Olen sinu blogi jälginud ikka paar aastat juba ja lemmikud on eriti parfüümidest... Ma loen tegelt kõikki su postitusi suurima heameelega.
    kaunist jõulu aega!

    ReplyDelete
  22. I started reading your blog in 2015. I am reading you from Pitesti, Romania.
    I like all your posts, especially the ones about perfumes. In the future I would like to read about skin care and hair care. ^^ I shared the post on Twitter, Pinterest and Facebook.

    ReplyDelete
  23. Hei!
    Tulin otsima, kas detsembri Stellarium Box on juba müügil ja mida ma näen. :) Advendiaeg juba käes! Olen sel aastal häbiväärselt vähe "külla" sattunud. Suurte muutuste aasta.
    Aga kui nüüd teema juurde tagasi tulla, siis mul on hästi hea meel, et oled veelgi enam "oma asja" tegema hakanud.
    Postitustest rääkides meeldivad mulle kingalood väga. Kusjuures käekotiinimeseks pole ma end kunagi pidanud, kuid Sinu valik läbi postituste on ka minus midagi uut sütitanud ja olen järjest enam hakanud hindama kvaliteetseid ja väikese vimkaga statement-kotte.
    Ja lood nagu Katy Perry lugu oli möödunud aasta detsembris meeldivad mulle ka väga. :)
    Ilusat tagasivaadet aastale ja rõõmsat uue ootust!
    V

    ReplyDelete
  24. Oih, mainimata jäi, et loen blogi juba aastaid ja Tallinnast.
    Ning PS! Hunteritest on saanud tänu Sinule mu kinnisidee!

    ReplyDelete
  25. I dont remember exactly for how long I follow your blog, but it s at least 3 years already. Firstly I was attracted by the fact that your blog is full of your photos and that all of them look very unique. That you have no problem to stay in front of camera and be very natural. :) But that s probably a secret of success of your style blog. And you have probably very good photographer too. Congrats on this issue of your blog! I am in Slovakia, in Zvolen. Looking forward to this year Advent calendar! Following you on all 3 social media, shared on FB.

    ReplyDelete
  26. I am from Targu Mures (Romania) and I am so happy I discovered your blog a year ago. I enjoy reading posts on make up products and reviews. The best posts are those on Perfume Portrait, I love everything that has to do with perfumes! My favourite section is Outfit and I like the design of the blog, it is really easy to read it. In the future, I expect more posts on skin care.

    ReplyDelete
  27. Suurepärast Jõulukuud! :)
    Stellariumit olen lugenud juba oma 3-4 aastat ja väga põnev on olnud näha nii Sinu, kui blogi muutumist selle aja jooksul :) Lemmikuteks on olnud Girl Friday, Three Little Pics ja muidugi uudishimu on suur seega ka teiste inimeste meigikotti piilumine on alati väga väga põnev olnud :)
    Jätka samas vaimus, teed suurepärast tööd! :)
    Ning viimaks, uus kujundus on väga kena - puhas, lihtne, kuid samas väga elegantne!

    ReplyDelete
  28. Thank you for another spectacular advent calendar!
    I'm a faithful email subscriber of your blog, and I also follow on Facebook : Despina Veneti, Instagram : despinavnt and Twitter : @DESPINA_VNT
    I've shared this wonderful giveaway on Twitter : https://mobile.twitter.com/DESPINA_VNT/status/80463641321609216
    Pinterest : https://gr.pinterest.com/pin/282600945347631266/
    Google + : https://plus.google.com/114758491923265085704/posts/dNiTKZUMnqU?sfc=true

    Thanks ever so much, merry Christmas to all xx
    Despina Veneti
    veneti.despina@gmail.com

    ReplyDelete
  29. I forgot to mention I also follow on youtube : DESPINA VENETI and on Pinterest : DESPINA VNT

    Thanks again!
    veneti.despina@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Ilusat advendiaega, ootan huviga uusi postitusi ja nii põnev lugu oli ka ajakirjas Mood! Loen juba mitu/ mitu aastat ja Tallinnast.

    ReplyDelete
  31. Minu tütar soovitas su blogi jälgima hakata. Olen jälginud su tegemisi paar kuud.
    Väga on meeldivad su postitused.

    ReplyDelete
  32. Stellariumi puhul on minu jaoks oluline kvaliteet. Iga sõna on väga valitud ja sellega sa austad lugejat. Sinu riietumisstiil ei ole küll minu stiil (olen must-valge-hall-inimene), kuid olen leidnud ennnast sinust šnitti võtmas. Mulle meeldivad postitused kingadest ja käekottidest, sest kõigi firmadega ei ole võimalik ennast kursis hoida. Olen ostnud Sinu soovituse kohaselt korduvalt Vestige Verdant maski, Mixa kreeme, kingad ja Hunteri kummikud. Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
  33. Hei Stella!
    Mulle väga meeldib su blogi ja lemmik postitused on "girl friday" ja "lost is lust". Su blogi näeb võrratu välja.
    Loen Tallinlast!
    Soovin edu!

    ReplyDelete
  34. Isegi, kui vahepeal ununeb Stellariumit jälgida on alati mõnus see avada ja avastada end imelisest ilumaailmast. Saada teadmisi uutest trendidest või kokakunstist :) Alati mõnus lugemine! Aitäh :)

    ReplyDelete
  35. Mulle meeldis terve aasta jooksul kõige rohkem see, et sai loodud www.affair.ee, loodan et selle blogi täiendamine pole soiku jäänud :) Loen Stellariumit huviga juba aastaid ja kõige rohkem meeldivad uute brändide tutvustused (ma polnud enne LaCartella kottidest kuulnudki). Seega minu jaoks hariv ja huvitav :)

    ReplyDelete
  36. Stellarium on juba mitu-mitu aastat olnud minu jaoks koht, kuhu pean vähemalt ühe korra päevas jõudma - olgu see siis hommikukohvi juues, lõunat süües või alles enne magamajäämist voodis pikutades. Vaieldamatult lemmik on "girl friday" ja "hair talk". Viimati puudutas mind väga lugu Su näonahast, sest tean imehästi, millest räägid. Olen ka ise näonahaga pikalt maadelnud.
    Ilusat&armastust täis advendiaega!

    ReplyDelete
  37. Hei :) Olen Stellariumi suur fänn juba mitu aastat :) Lemmikud on outfiti ja parfüümide postitused (ainult Stella oskab nii hästi kirjeldada sõnadega parfüümi ;) Sinu blog on väga stiilne ja moodne, pildid on võõratud! Ole nii tubli ka edaspidi! Aitäh et oled olemas! :)

    ReplyDelete
  38. Tere!
    Aegajal ikka jälgin stella postitusi! Kõik postitused on väga huvitavad! Tore, et loosimisi teed ja põnevaid postitusi!! Õnne esimestele võitjatele ja edu kõikides tegemistes!!

    ReplyDelete
  39. Tere! Käes on aasta imeliseim aeg! Kus toonidest säravad eriri eredalt punane ja roheline! On kingituste aeg! ��❤️✨������ Stella blogi jälgin hea meelega, alati on moekad ja stiilipuhtad postitused! Kingitusi on alati tore saada ja mullle nii megalt meeldib see lõhn! Kahjuks pole vedanud kunagi ühegi loosimiseg! ��Aga maybe now? �� Diana Tartust

    ReplyDelete
  40. The truth that I do not remember if I have 1 year or 2 reading the blog. But the first thing I noticed was in your photographs, after you were from Estonia, I'm from Chile, South America and you lived so far I liked, I always like to read from other places and realize that we are not so different thoughts, Doubts or tastes. I love fashion and the Outfit section, as we are in opposite seasons (here is spring) so I can overtake myself in what is coming and look for my clothes of the season. In addition I love makeup and perfumes ... so I always like to read about product reviews and perfume portrait. Keep it up, I said I love your pictures? Also I would to see your skin routine, Maybe you did And I forget Haha Followed on social media: FB: Paulina Ríos , YT:Paulina Ríos, Pinterest:@pepirios, G+: Paulina Ríos And IG:@pepitarios
    Shared on FB And Twitter(@Pepirios)
    Good luck to all And happy Holidays 🎄🎅🏼⛄️❄️✌🏻️🙋🏻😉😘💋

    ReplyDelete
  41. I've been following your blog since 2015 i love all of your blogs:food recipes,make up, perfumes,fashion especially i found it very helpful your advices for clean and healthy skin.Looking forward to more awesome contents especially product reviews.Greetings from Prilep,Macedonia!

    ReplyDelete
  42. Hurraa, varsti on Jõulud! :)See on meie pere lemmikuim püha! Sinu blogi loen ma umbes aasta ja esimene postitus, mis kohe tuleb mulle meelde on parfüümide loeteluga postitus rahvusvahelise parfüümipäeva puhul. Ma surfasin netis, otsisin parfüümide tagasisidesid... ja leidsin sinu blogi :D Suur aitäh Sulle Stella, sest just sinu abiga leidsin ma endale kunagi minu suure lemmiku My Burberry parfüümi! Pärast seda, on mul lemmikuks rubriigiks on kindlasti "parfüümi portree" :)Samuti mu suureks armastuseks on kokkamine ja sinu blogist saan ma toidu valmistamise ideid :) Näiteks ideaalse õunakoogi retsept, sokolaadikreemi dessert ja emadepäeva maiustus on nüüd ka meie pere lemmikud! ;) Sinu blogi uus kujundus on ilus, mugav ja stiilne - kui loen su blogi tööl (jah, tööl saab ka mõnusalt lugeda aeg ajalt :D ), siis sõbrannad küsivad, mida ma sael loen ;) Ma suure huviga ootan uusi parfüümiteemalisi postitusi ja uusi ideid kokkamiseks! Aitäh sulle, Stella ja valgeid Jõule Sulle ja su perele!
    Zanna
    Jõhvi, Eesti

    ReplyDelete
  43. I follow you long to Instagram - @marijanavp , Facebook - Marijana Šimić, mail- marijanavp@gmail.com , Google + Marijana Šimić , Twitter- @marijanaimi, Pinterest- Marijana Šimić, You Tube- Marijana Šimić. I shared on Facebook , Twitter, Google+ and Instagram. <3

    ReplyDelete
  44. Hei, hoian endiselt silma peal blogil Harjumaalt.
    Mulle meeldis dinainerkottide teema, sest meedias on kotid kära tekitanud nii Ojulandi kui Kaljuranna puhul. Ilmeselgelt võiks vähemalt üks diainerkott naisterahval olla, mis väljendaks tema isikupära ja maitset. Olen ise üsna tagasihoidlik riietuses ja aksessuaaride kasutamises, ent tänavapildis jäävad erilisest stiilsed inimesed silma ning tekib väike soov olla ka ise avatum ja julgem katsetama ja proovima :)
    Jälgin parfüümisoovitusi ja tutvustusi, sest lõhnadel ja aroomide tajul on suur jõud, mida me ehk ise ei märka, ent mille on iga kaubandusvõrk juba avastanud. Iga kauplus loob parfüümisoakonna poodi sisenemise lähedale, et tekitada kliendis lõhnadest positiivne emotsioon ning viia teda sellega ostulainele.:)
    Edu ja unikaalseslt Sulle omast kergelt loetavat kirjastiili ka edaspidiseks!
    Pille

    ReplyDelete
  45. Olen Stellariumit lugenud ma arvan hea 2 aastat vähemalt. Mis mind alati tagasi toob on huvitavad seigad Sinu elust, pōnevad arvustused ja ilulemmikud. Stellariumi fotoseeriad on alati vōrratud ja muidugi ka blogi uus kujundus, mis on lihtne ja loogiline samas väga stiilne. Ühesōnaga teed seda mida Sa teed väga hästi ja jätka seda! ��

    ReplyDelete
  46. Aeg lendab vaikselt jõuludele lähemale!! Aasta saab taas mööda! Imelist jõuluaja ootus kõigile!!

    ReplyDelete
  47. All done love, thanks for the chance!

    ReplyDelete
  48. Tänane aihind on nii hea 👍🏻🌸🌸🌸

    ReplyDelete
  49. Hei, loen Stellariumit juba kaks aastat. Mulle meeldib see kuidas sa kirjutad ja räägid mõne südamliku loo miks just see teema sind puudutab. Stellariumis on alati imelised pildid ja postitused. Ootan juba järgmist :) ja ilusat pühadeaega!❄️❄️❄️

    ReplyDelete
  50. Thanks for the opportunity!
    Amazing giveaway!
    Following via fb:Jens Ken Lundstrom
    Instagram :helana1000
    you tube:Helena Oops
    My email:melodie10@gmx.fr
    shared the giveaway;
    https://www.facebook.com/jens.lundstrom.33/posts/722527827901237?pnref=story
    https://twitter.com/irjas1/status/805491693323743232
    https://plus.google.com/u/0/+HelenaOops/posts/5cKDEcn9uJN?sfc=true
    good luck!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ReplyDelete
  51. Kaunist jõuluaega! Olen lugenud Stellariumi juba päris mitu aastal, kõige rohkem meeldivad pildid ja jutustused, mis on igas postituses südamega kirjutatud! Elan Viljandimaal. :) Instagram on getterpurg :)

    ReplyDelete
  52. Minu lemmikrubriik Stellaariumis on kindlasti parfüümid. Iga kord kui uue portree avaldad, soovin ma kohe seda lõhna endale!
    Viimase aasta lemmik postitus ongi "Happy National Fragrance Day: My Top 10 Perfumes!". Eraldi tooks välja 2016.aastast "Perfume portrait: Jimmy Choo Illicit Flower". Kogu postitus oli väga lummav ja pildi super kaunid.
    Blogi olen jälginud pidevalt pea 2.aastat, Tallinnas.
    Uus kujundus meeldib mulle väga, sest on mugav. Ootan ikka ja jälle postitusi parfüümidest, meigist ja igapäeva riietustest.

    ReplyDelete
  53. Lugeja olen alates esimesest postitusest ja esimesest kommentaarist. Ja loen siiamaani! Lemmikuteks on ikka ja alati sinu tootearvustused ja loomulikult muinasjutulised lõhnaportreed!

    ReplyDelete
  54. Most often Stellarium follow through Facebook. I like to read fashion posts that are accompanied with high quality photography. I love this type of blogs like Stellarium because reading her posts never bored. Blog is quite varied and there we can find outfits of elegance, urban style dress, sports, casual, everything in one place. On this blog, I would not alter anything. Happy Holidays to you!I follow you through You Tube and Facebook.Shared on Facebook- Stjepan Maja Simic.

    ReplyDelete
  55. Olles täieli lõhnasõltlane, naudin väga parfüümiportree lugusid. Need on justkui lühimuinasjutud! Uus kujundus on mõnus ja lihtsalt värske, samas ei tundu see kuidagi võõras - nagu oleks kaua juba nii olnud.

    Blogi loen juba aastaid igalt poolt, kuhu satun, enamasti on see Tallinn.

    ReplyDelete
  56. Ehkki koguaeg pole meeles Stellariumit jälgidam on alati tore siia tagasi tulla ning uus teadmisi ilumaailma kohta saada. Mulle meeldib lugeda uutest trendidest, kokkamistest ning parfüümidest :) Alati hea lugeda!

    ReplyDelete
  57. Piilun Stellariumit juba aastaid, :) eriti jõuluajal

    ReplyDelete
  58. Olen aktiivselt ja vähem aktiivselt jälginud Stellariumi juba 3 a. Mulle meeldib, et kirjutad huvitavalt, meeldivad rohkem erinevad arvustused, väga oli kasuks hunter kummikute postitus. :)
    Muidu lugesin Eestist Tallinnast(hetkel Belgias)

    ReplyDelete
  59. Tänane kink on nii ahvatlev 😍

    ReplyDelete
  60. Võib-olla tundub ainult mulle nii, aga see aasta näib olevat katsetuste ja muutuste aasta lisaks mu oma isiklikule elule ka Stellariumile. Vahel klikkisin päevade kaupa blogi lehel, kuid uusi postitusi ei tulnud. Kuna aga jutud on alati sisukad, siis võib mõnda aega ka varasemate lugudega edasi elada :) Teinekord üllatusin jälle parimas mõttes mõne laheda video peale youtube'i kanalil - meik trammis oli mu selle aasta lemmikpostitus üldse!

    Uus kujundus tundub kindlasti värviküllasem varasemast, aga kuna ma peamiselt loen Stellariumit oma nutitelefonist, siis ega seal olles ei panegi tähele, et midagi väga muutunud oleks. Praegu arvutiekraanilt vaadates aga näen ja esimene märksõna, mis mulle pähe kargas - suvine! Just suvist meeleolu on talvekuul eriti lahe ja kontrastne leida. Ja seda vaatamata ju peamiselt jõuluteemalistele piltidele – ilmselt näen lihtsalt seda, mida näha tahan :)

    Stellariumit olen ma praeguseks viimased (uskumatu, kas tõesti!?) juba kolm ja pool aastat lugenud nii Tartus, Põlvas, Pärnus kui nüüd siis otsapidi jälle Tallinnas elades ja ikka sama rõõmuga - mõned väärtused peavad ju siin muutuvas maailmas ka püsima jääma ;)

    Ikka head soovides,
    Maria

    ReplyDelete
  61. ..mäletan hästi eredalt ühte lugu, mis muutis minu arvamust kummikutest kardinaalselt. Kirjutasid oma kirest Hunteri kummarite vastu. Süvenesin siis natuke rohkem, minu suhtumine oli siiani olnud selline, et kummik on suvaline vett hülgav jalanõu, mida hädapärast metsas kanda.Praegu ei kujuta enam oma elu ette ilma ilusate ja STIILSETE kummariteta. Eestima kliimas asendamatud.

    ReplyDelete
  62. Armas Stella!

    Jälgin-loen-vaatan Sind Tartust ja seda põhimõtteliselt esimesest postitusest alates - seega juba väga pikalt. Sa olid esimene blogija, kelle tegemistel hakkasin igapäevaselt silma peal hoida, sest sa oled minu jaoks väga kaunis, mitmekülgne ja omapärane naine. Jah, ma pole küll suur kaasa rääkija kommentaariumis, kuid see-eest pole ühtegi postitust vahele jätnud. Eriti meeldivad mulle kõik postitused, mis on seotud ja koonduvad Travel rubriigi alla.
    Tähelepanuta ei saa jätta ka sinu fotosid, mis alati on säravad ja iga detail läbi mõeldud!
    Aitäh Sulle, et oled olemas!


    Tervitades,
    Marilyn Tartust :)

    ReplyDelete
  63. I love your blog! It's very unique and funny. I follow you from Croatia.
    Irena Matković

    ReplyDelete
  64. I like your outfit posts because you have a very unique style. :) Greetings from Croatia :*

    ReplyDelete
  65. Kuigi ma pole veel kordagi tellinud, tundub Stellarium Box nii põnev. Äkki kunagi.... :)

    ReplyDelete
  66. Tänan kink punane kott on eriti ahvatlev jõuludeks ja üldse väga kena aksessuaar!! Edu ja õnne Stella sulle ja kõikidele mängus osalejatele!!

    ReplyDelete
  67. Blogija puhul loeb karakter, ilu ja X-factor. Sinul on need kõik olemas. Kuid lisan julguse, sest igaüks ei lähe trammi meiki tegema või ei vlogi poolpaljalt otse oma voodist. See trammivideo ja Kõue mõisa video on minu lemmikud. Mulle meeldib, kuidas sa ühendad ulakused daamilikkusega ja erined sellega kõigist teistest. Kõige rohkem vaatan outfitte, sest Eestis oled sa kõige omanäolisem. Sellel aastal ootasin neid rohkem, kuid aastad pole vennad. Olen saanud ka aru, et sa oled perfektsionist ja allahindlusi ei tee. Edu uuel aastal!

    ReplyDelete
  68. Ilusat advendiaega!Olete üks esimesi blogipidajatest,kelle blogi loen. Üldiselt on praegu kiire aeg ja olen vähem külastanud Teie lehte.Vahvad pildid,jutud ja erinevad arvustused meeldivad mulle väga.Edu Teile!

    ReplyDelete
  69. Hakkan siis kohe pihta:)
    Mulle meeldivad üldjuhul kõik Sinu postitused, kuid välja tooksin hetkel konjakise sinepi retsepti. Miks? Aga just sellepärast, et olen jännis jõulupakkide tegemisega. Lihtne on küll minna poodi ja lihtsalt osta midagi, aga poole originaalsem on teha ise kingitus otsast lõpuni! Seda ma just seekord plaanin teha ja kindlasti üks osa kingitusest saab olema Sinu blogis olev põnev sinep;)
    Tegelikult ootaks veelgi rohkem Sinult igasuguseid põnevaid toiduga katsetamisi. Kindalsti oleks väga hea lugeda erinevate restoranide arvustusi. Toiduga seonduv on mulle südamelähedane:))
    Kindalsti meeldib mulle veel kuulsuste rubriik. Jutud juuste teemadel ja meigikoti sisust. Alati on põnev teada, mida võib leida näiteks armsa laulja Liis Lemsalu meigikotist:)
    Ilmselgelt on minu lemmik teemad kõik, mis on sotud parfüümidega! Seda ei pea ma vist rohkem lahti kirjutama:D
    Instagrami inspiratsiooni kogumine ja teistega jagamine on samuti hea mõte. Ise jälgin ka päris mitmeid interjööri kontosid. Hetkel meelib tohutult skandinaavia stiilis kodusid jälgida(pole vist originaalne, aga ikkagi)(:. Kuna asusin uute kohta elama, siis püüan midagi sellist endalegi luua. Nii palju kui ühte Mustamäe pisikesse üürikasse saab seda teostada:D
    Videodest nii palju, et seda trammis meikimist vaatasin kunagi (mitu kuud tagasi) ja see oli nii naljakas (heas mõttes muidugi):) Lihtsalt nii lahe oli vaadata, kuidas keegi on lihtsalt nii julge ja saab vabalt sellist asja teha avalikult trammis, kus arvatavasti paljud silmapaarid Sind jälgisid. Võib-olla ei julgeks ise sellist asja ette võtta, kuna olen oma naljakaid nägusid näinud näiteks ripsmeid värvides:D:D:D
    Ühesõnaga tahtsin öelda, et videosid ootan samuti rohkem;))
    Kujundusest nii palju, et kui Stellarium lahti klõpsatab, loob see mõnusa jõulumeeleolu, pole pealetükkiv, piisavalt elegantne, arusaadav/lihtne.Mulle meeldib!
    Blogi jälgin enamasti Tallinnast, sest kui viibin Valgas või Tartus, siis on tegemist nii palju, et väga tihti arvuti tagant ennast ei leia:)
    Sulle aga soovin rahulikku ja mõnusat saabuvat jõuluaega! Edu tegemistes!

    ReplyDelete

  70. Arvan ennast blogi jälgivat üsna algusest, kui arvutist jagama hakkasin.Igatahes 24.o2.2014, istudes naabritega kaetud laua taga, taustaks Presidendi vastuvõtt - sai uhkeid prouasid vaadatud, kes särasid ja hiilgasid -mõnel tundus piin seal olla, sest tuli ühtlasi kontsadel püsida, sallikest ja kleidisaba hoida ja kaaslasega sammu pidada.Ei kadestanud neid.Ära tüütas, aga siis olid Sina, Stella eetris, tegemas intervjuud Maarja Kallastega, Käratasin rahva tasa, sest tahtsin kuulata, Nemad küsima, kas ma tunnen Sind,,, Vastasin, et tunnen muidugi - isiklik tuttav.Nii ma hetkel tundsin, sest pika ajaga muutub ka kirjasõprus, kuigi ühepoolne, sõpruseks. Seltskond muidugi arvas, et palju veini joonud... :D.Jah, nii see elu on - on vitaalne Daam ja järsku mälestus...Mulle tundub, et Sa oled teatud mõttes tema mantlipärija - samuti puhaste tunnete, oma kindla stiili ja arvamusega heas mõttes.
    Ilusat Jõuluaega Te perele!



    ReplyDelete
  71. I love your writing style!!!!!!!!!
    Facebook Georgia Karantani
    Instagram sissy899
    YouTube. Natasha Kat

    tweet https://twitter.com/sissy899/status/807735440409317376

    ReplyDelete
  72. Ma siin hakkasin arvutama kui kaua ma blogi jälgija olen olnud.Enne seda juba kui Soome kolisin, olin blogi jälgija.Ja Soomes elamisest saab see aasta 5 Aastat,ilmselt siis kuskil nii 2 aastat kuskil lugesin Stellariumit Eestis.Kokku siis seitse aastat.Kuna blogi on nii mitmekülgne siis on raske päris valida mis mulle meeldib.Väga meeldivad outfiti postitused, need on nii erilised, sest nendega kaasneb mingi vahva lugu.Parfüümide postituses on pildid alati kõnekad.Kosmeetika puhul jääb , aga enam jaolt meelde see mida ei soovita osta, või millega on olnud head kogemused.Jälgin ühe silmaga ka Afäär blogi tegemisi.Stellariumit on iga use peletamiseks põnev sirvida.Tänud Stella ,et kihvti blogi pead!;)

    ReplyDelete
  73. Mina olen nüüdseks sattunud pidevalt blogi lugema umbes aasta. Niikui Facebooki seinale ilmub uus postitus ja mul vähegi sel hetkel aega, loen seda. Seega pole kindlat lemmikrubriiki, blogi meeldibki selle mitmekülgsuse pärast, kuid eriti huviga olen lugenud tootetutvustusi ning soovitusi. Südamesse läks ja jäi "kummitama" postitus, kus räägiti mängimisest ja lapsemeelsusest meis (PLAY PROUDLY), tahtsin juba siis midagi öelda, kuid oma laps tahtis mängida ja ma eelistasin MÄNGIDA☺️Kujunduse pool mulle meeldib😉Kaunist jõuluootust, Helle

    ReplyDelete
  74. Ma loen Stellariumi juba ühe aasta jooksul. Elan Ida-Virumaal, Narva linnas. Olen üsna ammu Stellariumi jälgija Facebookis ja Youtubes, vaid Instagramis olen uus jälgija. Kõige rohkem mulle meeldib lugeda toiduretseptidest. Eriti meeldib artikkel lihtsast šokolaadikreemist. Veel on huvitav lugeda reisipäevikuid, näiteks Londonist ja Pariisist. Minu unistuseks on kunagi sõita Pariisissse ja selle puhul ma tunnen eriti huvi selle teema vastu. Ootan Stellariumist edaspidi selliseid postitusi,toiduretseptid, reisipäevikud. Suur aitäh Stellariumile nii huvitava lugemise eest! Sinu Anna

    ReplyDelete
  75. Loen Stellariumi Avinurmes, mis asub Ida-Virumaal. Jälgin su blogi umbes 3 aastat. Blogi kujundus mulle meeldib, selline lihtne kuid silmajääv ning ilusate piltidega.Kõik su korraldatud loosid on väga head auhindade poolest loodan, et kunagi tulevikus teeksid OPI küünelakkide loose.
    Stella,kauneid jõule!

    ReplyDelete
  76. Tere ja ilusat 3.Adventi! Jälgin Teie blogi juba mitmed head aastad lahe teisel poolelt, Turust.
    Meeldib Stella vahetu siirus , moe ja muud nipid, vahvad pildid, koogiretseptid ja põnevad loosid jpm. ��.

    ReplyDelete
  77. Tänane 15.12 advendikalendri kink Vestige Verdant kinkekarp on tõeline luksus :)

    ReplyDelete
  78. Jälgin kõiki kanaleid ning jagasin ka kalendrit.
    Väga huvitav, infomatiivne ja omanäoline blogi on.
    Eriti meeldib, et tutvustate palju ka selliseid firmasid/tooteid, mida Eestis ei ole, kuid mis väärivad siiski tunnustust.
    Lisaks on instagramist huvitav jälgida moeüritusi ja sündmusi, mida külastate.
    Palju edu ka uuel aastal! :)

    ReplyDelete
  79. Loen Stellariumi juba aastaid, hoian silma peal, jälgin Instagramis, Facebookis, Youtubes. Pole eriline kommenteerija, sest ei oska sõnu ritta seada täpselt nii, nagu tahaks. Stellarium võlub mitmekülgsuse ja iluga, alati täiuslikud fotod, kaunilt kujundatud blogi. Rõõm vaadata ja lugeda.
    Kaunist jõuluaega,
    Maarika.

    ReplyDelete
  80. Väga ilus blogi, mis pakub nii meeldivat lugemist kui ka silmadele rõõmu. Loen seda Tartust ja juba päris mitu aastat. Ei mäleta isegi, kust ma Stellariumist teada sain. Ja peab tunnistama, et see ongi ainuke blogi, mida jälgin pidevalt (üldiselt ei ole blogifänn).
    Loen peaaegu kõik postitused ja vahel lähen ka mõnele teemale tagasi. Eriti meeldivad kosmeetika uudiste ülevaaded (leidsin ka oma kosmeetikakotti/kappi mõned asjad). Huvitav on ka piiluda kuulsuste kosmeetikakotti (ilmselt paljudele naistele see meeldib). Toiduga seotud teemad pakuvad ka huvi - pildid nende juures on niiii isuäratavad, et tahaks kohe kööki minna ja midagi head teha! Panin tähele, et on eraldi teemana "dining out", mis on hetkel tühi. Aga tulevikus oleks tore ka sealt midagi kasulikku leida.
    Viimastest teemadest oli hästi lähedane "The story of my skin". Tavaliselt ei ole ma aktiivne kommenteerija, kuid sellisel juhul jagasin FB-s ka oma lugu ja mõtteid. Sellele loole võiks kindlasti järg olla.
    Millise teema tahaksin veel blogis näha...kosmeetilised protseduurid, kus just oma ala spetsialistid rääkivad selle heast ja veast. Võib olla mingi isiklik kogemus selles alas. Pakutakse ju palju ja erinevat, aga vahel ei oska ise valida ja keegi ei saa ka sulle parimat ja just seda õiget soovitada.
    Kui rääkida uuest kujundusest, siis olen teistega nõus, et on väga lugejasõbralik, loogiline ja lihtne (olen sellest ka FB-s kirjutanud).
    Nii et soovin ka uueks aastaks jõudu, uusi tutvusi, positiivseid emotsioone, mida võiksid ka oma lugejatega jagada!

    ReplyDelete
  81. Unustasin mainida, et loen Tallinnast. Kaunist jõuluootust.

    ReplyDelete
  82. Tere Stella,

    ma täpselt ei mäleta, aga see oli ikka aastaid tagasi, kui hakkasin Teie blogi lugema. Minu arvates on see Eestis ainuke blogi, mis on ühtne tervik - hõlmab väga palju erinevaid teemasid ning alati ikka seda stiilselt. Oluline on see, et pildiseeriad on alati nii kenad ja laitmatud ning silmale kena vaadata. Enim loen mina blogist tootetutvustusi ja muidugi mulle meeldib ka reisipäevikuid lugeda. Loosimängudes osalesin viimati aastaid tagasi, aga täna tuli kohe soov osaleda ja kirjutada oma arvamus siia. Kuna Vestige Verdant on mu lemmikuid, siis patt oleks mitte osaleda.

    Minu arvates on väga oluline, et siin blogis on kõik ääretult stiiline, daamilik aga samas nii lihtne. Tänapäeval on see, et enamus blogid kipuvad kohati labaseks minema nii pildi kui kirjutamise koha pealt ning see on minu jaoks häiriv, kuid on rõõm tõdeda, et Eestis on vähemalt üks blogija, kes hoiab lippu kõrgel ja teeb alati kõike maitsekalt ja perfektselt.

    Uus kujundus on ka väga kena ning leian, et muutused on alati teretulnud ning värskendused toovad tihti kaasa positiivset tagasisidet ning annavad indu järjest paremini tegema!

    Soovin imeilusat jõuluaega ja edu blogimises!

    Tervitustega Viljandist,
    Birgit

    ReplyDelete
  83. Tere, Stella!
    Olen Su blogi ustav jälgija juba 1-2 aastat olnud. Olen küll jälgijana pigem anonüümne ning tihti just kommentaarides märku ei anna. Meeldib väga selge ja karge blogi kujundus. Eriti mugav on telefoni teel sirvida. Kõige vaieldamatult lemmikuks on "Girl Friday" sest annab alati insipiratsiooni.
    Kaunit ja kullasärast jõulukuud!

    ReplyDelete
  84. Alati on põnev su blogi lugeda, jälgin juba mitu aastat ja Tallinnast

    ReplyDelete
  85. Mulle on alati meeldinud lugeda parfüümidest läbi Sinu vaatevälja. Oled suutnud alati selle kuidagi põnevaks teha ning muidugi tänu blogiline avastasin ka ma oma vaieldamatu lemmiklõhna. Ja muidugi meeldivad ka väga postitused elust enesest, kuid ma alati loeks rohkem ja rohkem ja rohkem. Kuidagi kiiresti saab postitus otsa.
    Kujunduse poole pealt on blogi kaunis ning lihtne, ei ole tobedaid hüpikaknaid ega üle mõistuse palju reklaami.
    Tegelikult ma ootan igasuguseid postitusi, aga ma ootan, et nad oleks pikemad! Nii kurb on hakata lugema, elada sisse ja siis avastada, et ongi juba kõik. Ootan videot Sinu legendaarsete lokkide tegemise protsessist ja miks mitte ka üks video, et näha ikka, kuidas Sina oma imeilusad kulmud oled endale teinud. Loen Stellariumit poolteist aastat ja seda Jõelähtme vallast. :)

    ReplyDelete
  86. Jälgin blogi Saaremaalt :) Aastaid juba jälginud ja alati on huvitavat lugemist. Lemmikud postitused on lõhnadest.

    ReplyDelete
  87. Blogis oli mitmepäevane vaikus ja minul oli kohe tunne, et midagi nagu on puudu :) Loodetavasti on oodata uusi ja põnevaid postitusi ;)
    Tänane advendikalendri kink on väärt kingitus iga jõuluvana kotti :)

    ReplyDelete
  88. Olen Sinu blogis uus lugeja ning ei oska paljudes asjades kaasa rääkida. Meeldivad jutud, lood kus räägid parfyymidest, meigitoodetest. Eriti pōnev on jälgida instagramist Sinu tegemisi. Hoian sulle pöialt ja ilusaid pyhi! ☺️

    ReplyDelete
  89. Unustasin mainida, et mulle väga meeldib, et kirjutad kahes keeles, kusjuures inglisekeelne lõik ei ole mingi lühendatud versioon. Loen alati mõlemad variandid. Tavaelus kasutan inglise keelt vaid tehniliste tekstide lugemiseks, mis ei ole nii põnev lugemine. Sinu teemad on mulle lähedasemad, nii et kasutan võimalust, et inglise keelt praktiseerida ning tõesti naudin iga sõna. Tänud!

    ReplyDelete
  90. I Love your blog! Thanks! I wish you a Merry Christmas and Happy New Year!

    ReplyDelete
  91. Olen Stellariumi jälgija juba mitu head aastat ja ega ei mäletagi, millal see esimene kokkupuude tegelikult oli. Suur lugeja tüüp ma tegelikult pole ja minu lemmikuteks on hoopis fotod. Siinkohal peab vist tegema suure kummarduse ka fotograafile sest olen leidnud sinu blogis enda jaoks koha, kus ma oma janu ilusate fotode ja lummava fotokunsti vastu ammendada saan. Vahest oskab üks pilt jutustada rohkem kui 1000 sõna. Aitäh, et oma blogis nõnda ilusaid pilte avaldad ja loodan, et uuel aastal saab neid veel rohkem olema. Ja ehk saab ka mõni lugeja uuel aastal mõnes fotolavastuses osaleda :)
    Jälgin sinu blogi Tallinnast!

    ReplyDelete
  92. Blogi jälgin Raplast ning esimest korda sattusin Stellaariumisse umbes pool aastat tagasi.:) Kõige rohkem pakub huvi Outfiti postitused,leiab häid nippe ka endalegi.:) Veel meeldib, et postitused on Kahekeelsed. :) Kõike paremat ka edaspidiseks!

    ReplyDelete
  93. Vastus oli ülevale lisatud...:) Imelist jõuluaega! Soovin, et igas sinu päevas oleks killuke unistusi ja maagiat!

    ReplyDelete
  94. Armsa Stella ja kõik blogi lugejad, soovin teile imelist Jõuluaega, rõõmsaid hetki lähedaste seltsis ning südamesoojust ja hingerahu :)

    ReplyDelete
  95. Quality Stellarium blog is at a high level. Posts and photos are perfect. A lot of entering yourself in what you do and bring your blogging to perfectionism. I like absolutely everything, and you are a special person who attracts attention with its appearance and personality and us readers to evoke through their writing. I follow you on Facebook as Stephen Maja Simic and via You Tube.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig