Tuesday, November 29, 2016

Best Gift Idea: Dr.Hauschka Advent Calendar


Minu kõige esimene advendikalender oli sootuks tühi. Sain selle sugulaselt kingituseks ja ta mainis, et kuna kalender näis nii ahvatlev, sõi ta sealt kõik šokolaadid ära. Nimelt hankis sügaval nõukogude ajal mu sugulase ema kaks kalendrit ja ta pistis mõlemad enne advendiaja algust nahka… Ma ei teagi, mis oleks olnud parem variant, kas tuua see roosa kestaga tühi kalender mulle lihtsalt vaatamiseks või jõulukalender üldse maha salata.  

Nii kaua, kui ma ennast mäletan, olen tahtnud alati olla juba suur inimene, kes võib teha otsused ise. Sest siis võin teha, mida tahan… Noh, peaaegu… Näiteks osta endale viis advendikalendrit. Igatahes olen sellest lapsepõlve kalendri-traumast lähtudes endale alati mitu kalendrit koju ostnud. Jõulukalendrid on läbi aastate teinud läbi lausa imelise muutumise. Viimastel aastatel olen ennast hellitanud kalendritega, kus on peidus kosmeetika. Sel aastal rõõmustab Dr.Hauschka täiesti erakordse jõulukalendriga, mis pakub avastamisrõõmu detsembri algusest kuni jõuludeni! 



Enamasti piirduvad kosmeetikat sisaldavad kalendrid 12 üllatusega, kuid Dr.Hauschka jõlutähe sees on ootamas 24 hooldavat, hellitavat ja lõhnavat väiketoodet nii näole ja kui ka kehale. Lisaks ka hingele. Dr. Hauschka on minu jaoks tähendanud alati meeldetuletust, et aeg tuleb maha võtta ja enda peale tuleb samuti mõelda. Nende toodete aroomid viivad mind argipäevast eemale, lõõgastavad ja panevad unistama. Lisaks on kalendril ka erakordselt praktiline väärtus – kõik need, kes on aastaid mõelnud, et sooviks ennast Dr.Hauschka toodetega kurssi viia, saavad nüüd seda teha. Mina ei mallanud oodata, võtsin tütre kampa ja piilusin paari aknasse. Mind rõõmustab, et need, kes on kuulnud Dr.Hauschka legendaarsetest näokreemidest, saavad neid nüüd ka reaalselt proovida. Mitmes aknas on peidus väikesed näokreemid ja mulle hakkas kohe pihku nende roosikreem. Olen varem Stellariumis Dr.Hauschka näokreemide ABC avaldanud, mille leiad siit. Need, kes on kuulnud kiitust Dr.Haushka kehatoodete kohta, ei pea samuti pettuma, sest kalender peidab endas kõikvõimalikke üllatusi.     



Stellarium loosis sel kuul välja ka ühe Dr.Hauschka advendikalendri - võitjaks osutus Silje Saaret. Hea võitja! Palun võta meiega ühendust: info@stellarium.ee Need, kes ei võitnud, kuid soovivad siiski vahvat üllatust igaks jõulukuu päevaks, siis kuni 1. detsembrini saad tellida Dr.Hauschka kalendri kulleriga endale või kingisaajale. Selleks saada e-postiaadressile ilu@drhauschka.ee oma nimi, kontakttelefon ja saadetise sihtkoha aadress. Tellimuse toimetab kuller adressaadini tööpäevadel kuni 48 tunniga ning ilma postikuluta. Luksusliku jõulukalendri hind on 65 eur. Muide, kaubandusvõrgus on see müügil ainult Biomarketites üle Eesti: Tallinnas Kaubamaja, Solarise, Ülemiste, Rocca al Mare ja Mustamäe Biomarketis. Harjumaal Viimsis, Tartus ja Pärnus. Biomarketi püsiklientidele kehtib soodustus 7%  Jagage oma kogemusi ja muljeid advendikalendritega. Kellel on esimene juba kodus (ja avatud)? Muide, Stellariumis käivitub 1.detsembril samuti meie traditsiooniline advendikalender, mille kohta saad lähemalt lugeda SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig