Tuesday, May 31, 2016

Sea of Shoes: Must Have Wardrobe Pieces


I was cleaning my wardrobe yesterday. Fur coats, coats, and boots went to the top shelf, and summer things were unpacked one by one. It's so lovely walk with open toes and enjoy shoes. The long period when we only wear boots or wellies is past for a while. If we're lucky, then for three months, and if the summer stretches out, all the more summer shoe joy.

I found a pair of Marc Jacobs espadrilles that have accompanied me through many summers. I don't wear them often, but I can't imagine my shoe shelf without them. I'm of the opinion that every woman should have one pair of good quality wedge shoes in their wardrobe. I know they're comfortable to wear to weddings, summer receptions, or garden parties while hosting guests yourself. Here's a selection of luxurious wedge shoes that make the heart beat faster. What kind of shoes do it for you?





Ma koristasin eile õhtul oma garderoobi. Kasukad, mantlid ja saapad rändasid kõik garderoobi ülemisele korrusele ja pakkisin suvised asjad üks-haaval välja. Nii mõnus on käia väljas juba paljaste varvastega ja tunda rõõmu kingadest. See pikk periood, kui me kanname vaid saapaid või kummikuid, on mõneks ajaks minevik. Kui hästi läheb, siis kolmeks kuuks, kui vananaiste suvi veel ka tuleb, saab kingades rohkem ringi käia.

Leidsin oma garderoobist ühed Marc Jacobsi täistallaga kingad (avapildil), mis on minu kaaslased olnud läbi mitme suve. Ma ei kanna neid sageli, kuid ometi ei kujuta ma oma kingariiulit ilma nendeta ette. Olen seda meelt, et üks paar kvaliteetseid täistallaga kingi võiks iga naise garderoobis olla. Tean omast käest, et neid on mugav kanda nii pulmakülalisena, suvistel vastuvõttudel kui ka ise aiapidudel külalisi võõrustades. Siin on valik luksuslikke täistallaga kingi, mis panevad minu südame kiiremini põksuma. Millised kingad ei jäta sind külmaks? 
SHARE:

9 comments

  1. Minule meeldivad kõrgete kontsadega kingad. Kunagi oli Sul Sophia Websteri kingadest suur ülevaade ja selle tulemusega ostsin endalegi välisreisilt Sophia kingad. Kuid siinsest valikust paelusid mind kõige kallimad - Chloé kingad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miski ei tee mulle rohkem rõõmu, kui loen, et keegi on inspireerituna Stellariumist endale midagi ostnud ja jäänud sellega ka rahule. Tavaliselt kuulen ma tagasisideks, kuidas naised on kreeme või lõhnu ostnud, samuti Hunteri kummikuid, kuid nüüd saan ka Sophia Websteri kingad nimekirja lisada :) Chloé kingadele jäi mul endalgi pilk peale, ostsin nädalapäevad tagasi endale siidist Chloé kleidi, kuid see on nii avar, et eks ole näha, millal selga panen :)

      Delete
  2. Kindlasti valiksin nr.13 ja Burberry kingad. Ma isegi kaalun nende ostmist. Mul on olemas Burberry käekott, kummikud, mantel ja võimalik, et ostan need kingad. On Sul kogemusi, kui kaua kaup sellest veebipoest Eestisse tuleb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad saadavad Eestisse kauba väga kiiresti. Maksimum viis päeva, kuid olen saanud ka nelja päevaga oma kingad kätte. Soovitan!

      Delete
  3. Täistallaga kingadega on tõesti mugav ja tugev tunne kõndida. Sarnased kingad nagu paar nr4 on garderoobis olemas, aga antud valikust oleks paar nr7 väga lõbusad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vaatasin samuti nr.7 Marc Jacobsi kingi. Väga originaalsed ja tean omast käest, et ka erakordselt mugavad :)

      Delete
  4. Kunagi suhtusin ikka väga skeptiliselt sellistesse kingadesse, kuniks leidsin Clarks Propose Ring täistallaga kingad. Mugavad ja saab ka rohkem kõndida kui kodust bussi peale :D Nr.4 oleks turvaline valik ja nr.15 oleks veel parem valik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul oli sama asi. Enne eelarvamused ja siis kui jalga panin, avastasin, et väga mugavad :D

      Delete
    2. Minul oli sama asi. Enne eelarvamused ja siis kui jalga panin, avastasin, et väga mugavad :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig