Wednesday, May 25, 2016

Urban Decay Masterclass. Ibiza Look.


My love for Urban Decay is known to probably all Stellarium readers. I went to London last June and spent my days at Urban Decay Masterclass and it was in that atmosphere that I decided to go to a makeup course when I return to Estonia. In December I finished makeup school International Make Up Center and today Stellarium has a pretty fresh YouTube makeup channel.

Coming back to Urban Decay, then that brand has a nice inexplicable vibe to it. What makes me even happier is that on 26 May, Urban Decay is coming to Kaubamaja. Jumping back to last summer, I have a photo series from UD Masterclass where we were taught the Ibiza look. The crowd that gathered was as fun, colourful, and cool as the atmosphere in Ibiza. The event was hosted by makeup artist Kirsty. So I'm sharing a bold makeup tutorial with you, and it should perfectly fit these warm days in May. If you won't tell anyone, I can tell you a big secret that we have an international giveaway coming up with Urban Decay, as well as other surprises. So, make sure to peek into the blog again soon! Don`t miss my post: Urban Decay`s makeup "From Liberty with Love".



Minu armastus Urban Decay vastu on ilmselt kõigile Stellariumi lugejatele üsna meeles. Nimelt käisin ma eelmise aasta juunikuus Londonis, kus minu päevad möödusid Urban Decay Masterclassis ja just selles mõnusas atmosfääris otsustasin, et kui jõuan Eestisse tagasi, lähen isegi end meigialastelt põhjalikult täiendama. Detsembris lõpetasin ma rahvusvahelise meigikooli International Make Up Center ja täna on Stellariumil juures üsna värske meigikanal, mille leiad siit.

Urban Decayl on juures mingi mõnus vibe, mis on seletamatu ja veelgi rõõmsamaks teeb mind see, et juba 26.mail jõuab see firma ka Tallinna Kaubamajja. Kui põigata veel möödunud aasta suvesse, siis on mul sellest ajast alles üks Urban Decay Masterclassis tehtud pildiseeria, kus meile õpetati Ibiza looki. Seltskond, kes kohale kogunes, oli sama lõbus, värvikas ja lahe, kui õhkkond muretul Ibizal. Üritust viis läbi meigikunstnik Kirsty, kes mängis julgete värvidega. Seega jagan sinuga üht julget meigiõpetust, mis peaks nendesse soojadesse maikuu päevadesse imeliselt sobima. Kui sa kellelegi ei räägi, võin suure saladuskatte all öelda, et meil on koostöös Urban Decayga tulemas ka rahvusvaheline loos ja teisi üllatusi. Seega on põhjust blogisse piiluda.




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

5 comments

  1. I'm afraid there are not enough words to express my excitement and joy knowing that Urban Decay has finally arrived in Estonia. There has been indescribable amount of time when I was watching Youtube bloggers, who posted their make-up tutorials using Urban Decay products, and all these times I felt a little bit jealous. These products, in addition to quality, colorfulness, and confidence, are also reflecting some kind of mystery that has been irresistibly pulling me towards them. Make-up fits a model like a glove, she is stunning!

    Ma kardan, et mul ei jätku sõnu kirjeldamaks oma elevust ja rõõmu, et Urban Decay on ka Eestisse jõudnud. Kirjeldamatuid kordi on pisike kadeduseuss roninud südamesse vaadates Youtube'i blogijaid, kes postitasid oma meigiõpetusi kasutades Urban Decay tooteid. Need tooted õhkavad lisaks kvaliteedile, värvikusele ning julgusele ka pisut müstikat, mis mind ka vastupandamatult nende toodete külge on tõmmanud. Modellile meik sobib nagu valatult, väga kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urban Decay maailm on tõesti müstiline. Mulle meeldivad nende väljapanekud ja konseptsioon. Kuid üe ega ümber ei saa vaadata just toodete kvaliteedist, mis on mulle sügava mulje jätnud. Kui ma möödunud aastal seal UD Masterclassi tundides käisin ja meigikunstnikega koos ringi hängisin, siis nende maailm kütkestas mind sedavõrd, et ma tundsin sel hetkel, et lähen ka ise meigikooli. Hiljem küsis minu meigikooli õppejõud Meelis Krik minult, kuidas ma kooli sattusin ja vastasin, et kõige suuremaks mõjutaks sai Urban Decay meigikunstik, kellel oli mingi müstiline attitude ja soojus ning vaba ja loov käsi. Siis Meelis Krik vastas, et kui sind keegi sedavõrd inspireerib, peab ta olema ikka väga hea õpetaja.

      Delete
  2. Käisin Tallinna Kaubamajas Urban Decay letti vaatamas ja nende väljapanek on muljetavaldav. Tundub, et nad on vallutanud ilumaailma südame, sest Urbani letist ei saa mööda jalutada, ilma et seal mitte pikemalt peatuda. Mina ei lahkunud ka ostuta, nende legendaarne ripsmetušš on nüüd ka mul! Ootan vaid, et saaksin oma Naked original paletile osta Naked 2 ja Naked 3 juurde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, nende lett on tõesti justkui Tallinna Kaubaja Ilumaailma südames. Peatusin minagi seal pikalt. Electric palette on järgmine, mille endale soetan :)

      Delete
    2. Käisin täna uuesti Urban Decay letis ja vaatasin ka nende monovärve. Olen tõepoolest vaimustuses! Ostsin üsna mitu värvi ja õele ka paar tükki :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig