Friday, May 13, 2016

See you soon @Ilusõnum


Estonia's biggest beauty and fashion fair ILUSÕNUM started today morning, which means that hundreds of brand representatives come together and thousands of women get to update themselves with the latest beauty news. This time, magazine IluGuru invited me along. 

We're talking at 2pm (earlier would be criminal and I wouldn't have time to curl my hair) on Saturday on topics that are very womanly - how to look feminine, what are my recent favourite beauty products, and we'll leave some topics a surprise. Discussion is moderated by the editor-in-chief of IluGuru, Kristiina Virt. Enough talk for today. However, I'm giving out two tickets to ILUSÕNUM for two people. If you want to take part in the giveaway, share this post on your Facebook wall, and write your email into the comments. So that you could plan your Saturday, I'm giving the tickets away on Friday evening. See you soon!


* * *

Täna hommikul algas Eesti suurim ilu- ja moemess ILUSÕNUM, mis tähendab seda, et sajad erinevate brändide esindajad tulevad kõik kohale ja tuhanded naised saavad end viimaste ilu-uudistega kurssi viia. Sel korral kutsus ajakiri IluGuru mind külla. 

Nimelt räägime laupäeval kell kaks (varem oleks kriminaalne ja ma ei jõuaks rulle pähe keerata) väga naiselikel teemadel - jutuks see, kuidas välja näha naiselik, millised on minu viimase aja lemmikuimad ilutooted ja mõned teemad jätame üllatuseks. Vestlust viib läbi IluGuru peatoimetaja Kristiina Virt. Seega ma täna pikemat juttu ei tee. Küll aga loosin kahele välja pääsme kahele Ilumessile. Kui sa soovid osaleda, siis jaga seda postitust oma Facebookis ja kirjuta siia kommentaariumisse oma e-mail. Selleks, et teaksid oma laupäeva planeerida, loosin pääsmed kahele välja juba reede õhtul. Kohtume õige pea!  

Head Kati Pajuman ja Anna Kaskla! Teie saate kaks pääset Ilusõnumile!
Võtan Teiega ühendust!
SHARE:

2 comments

  1. Vahva üritus! Sa oled täpselt õige inimene rääkimaks kõiksugustel naiselikkust puudutavatel teemadel! :)

    kati.pajuman@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Plaan on tulla ja väga põnev oleks Sinuga kohtuda!

    anna.kaskla@gmail.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig