Thursday, May 19, 2016

Once Upon a Time Lived a City Kitty


The moment it gets warm, the sun starts stroking your cheeks and grass gets green, I walk around with ice cream in hand. As a child, ice cream was my obsession. It was something that officially announced the start of the summer. It didn't matter that it was still spring. Ice cream is very universal - it heals the sweet tooth, soothes worries, eases longing, makes your brains work, and of course - inspires.

My makeup here is inspired by the new Double Caramel ice cream by Magnum. Magnum has interesting flavours and the moment you bite into them, a lovely layer of good stuff welcomes you. The word 'double' was what we had in mind when we were figuring out with makeup artist Meelis Krik, what could work with Magnum's new flavours campaign Release the Beast. So I threw a glance within and thought about whom I see. It's clear I'm not a bear. A giraffe? Hmm.. No. Turtle? Rather not. Kangaroo? That one also a no. Maybe a tiger? Too stripey. But to talk about predators, then why not a cat.

So we found a polite little city kitty who likes to purr on the grass in a city park through this cat-eye makeup. Besides, I have a lot in common with cats. Heart like a predator, can climb a tree, but don't know how to come down and if I fall, then always on my feet. I can do a friendly purr, but if necessary I'll hiss and get help from these green claws. And when I choose an ice cream, I always pick the sweetest one with double chocolate, double caramel, or with double peanut cream. And as you can see, Magnum can bring animals together - one city kitty didn't have a problem making friends with a West Highland white terrier in the park. If you could be an animal for a day, who would you be?



Kohe, kui läheb soojaks, päike hakkab põske paitama ja muru muutub roheliseks, kõnnin ringi, jäätis käes. Lapsena oli jäätis minu kinnisidee. See oli midagi, mis kuulutas suve ametlikult alanuks. Mis siis, et alles oli kevad käes. Jäätis on väga universaalne - ta kustutab magausaisu, mõjub murele, leevendab igatsust, paneb mõtte tööle ja muidugi inspireerib. 

Minu seekordne meik on inspireeritud Magnumi uuest Double Caramel jäätisest. Magnumil on väljas põnevad maitsed ja kohe kui neid hammustada, vaatab vastu mõnus vooderdis maiustust. Just sõna Double oli see, mida pidasime silmas, kui nuputasime koos meigikunstnik Meelis Krikiga välja jumestuse, mis sobiks Magnumi uute maitsete kampaaniaga Release the Beast. Seega heitsin pilgu endasse ja mõtisklesin, keda ma seal näen? Selge see, et karu ma pole. Kaelkirjak? Hmm... Ei. Kilpkonn. Ee... Vist siiski mitte. Känguru? Seda ka mitte. Äkki tiiger? Liiga triibuline. Kuid kui jutt juba kiskjate peale läks, siis miks mitte hoopis kass? 

Seega otsisime läbi selle kassisilma meigi minus üles ühe viisaka ja viksi kiisu, kellele meeldib linnapargis rohelisel murul nurruda. Peale selle on mul kassidega palju ühist. Süda justkui kiskjal, puu otsa oskan ronida, kuid alla tulla ei mõista ja kui kukun, siis alati käppadele. Ma võin sõbralikult nurruda, kuid vajadusel tuleb nii sisin kui ka need leebed rohelised küüned appi võtta. Ja kui jäätist valin, siis ikka seda kõige magusamat, topelt šokolaadiga, topelt karamelliga või hoopis topelt pähklikreemiga. Ja nagu näha, võib Magnum ka loomi ühendada - ühel linnakiisul polnud pargil pikutades mitte mingi probleem saada sõbraks West Highland valge terjeriga. Kui sina saaksid ühe päeva olla loom, siis kelle kasuks otsustaksid?



PHOTOS: Meisi Volt Make-up: Meelis Krik

SHARE:

11 comments

  1. Esimese asjana piilusin kõigepealt pilte - super head (nagu alati, muidugi). Ja meik on samuti väga ilus. Sobib sulle ülimalt hästi. Sellise meigi tegemisest võiks ka olla üks video, et teised oskaksid ka end nii ilusaks teha. :)

    Aga kui jutt läheb loomade peale, siis pean tunnistama, et kiisuga tunnen end kõige rohkem sarnanevat. Heade inimeste kohalolu ajab tuju nii heaks, et tahaks nurruda ja paha tujuga selgub ka küünte teravus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meiki tehes ma olin heades kätes. See käis nii, et Meelis Krik tegi ühe silma ja mina tegin teise ning lõpuks Meelis viimistles mõlemad silmad. Mul oli nii tore olla taas oma õpetajaga koos, kes näitas mulle taaskord uusi nippe ja meenutas mulle neid, mida olin meigikoolis õppides unustanud.

      Delete
  2. Ilmselgelt oleksin kass. Üks soe nurruv mnjäu sulle. PS! Mulle meeldib su küünelakk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saadan Tartusse vastu ühe mjau! PS. Tegemist O.P.I lakiga :)

      Delete
  3. Kohati tunnen ka mina end isepäise ja tujuka kassina, kes tahaks ainult soojal terrassil nurruda.

    ReplyDelete
  4. See on fantastiline meik. Palju värve ja justkui loodud rohelistele silmadele. Kui kaua sellist meiki tehakse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Me vist tegime seda ca 1,5 tundi. Kasutasime palju erinevaid toone, näiteks silma alla panime kollast ja oranži, lõpuks lisasime musta. Laugudel oli samuti päris palju toone. Peamiselt läks loosi Sleeki palett.

      Delete
  5. Väga kaunis silmameik, mis vajab aega ja oskust.
    Imetlesin Su pluusi ja küünelakki, ning kuigi olen sinisefänn, hakkas kerima peas mõte, et roheline on ikka väga ilus toon, eriti kevadel :)

    Kui olla, siis ikka ainult kass. Kass, kes käib omapead ja kukub alati käppadele. Kellel on mitu elu ja kelle pehme malbuse taga peitub alati raudne tugevus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole kunagi aru saanud, kas kassil on ühe elu jooksul mitu elu või sünnib ta kassina aina ja uuesti? Lapsena jäid minu kassid aina auto alla, sest elasime Kadaka pst läheduses ja ma ei mäleta kassidega seoses muud, kui pisaraid ja kasside matuseid. 13nes kass jäi meie ellu aga pidama ning elas pea 20aastaseks.

      Delete
    2. Äkki nii ja naa. Ma olen siiani arvanud nii, et kui pääsed lausa surmasuust või äärmiselt ohtlikust olukorrast ja asjast, siis nagu oleks uuestisünd ja uus elu.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig