Wednesday, May 4, 2016

KiRiVOO & Snow White Blue


A white shirt never goes out of fashion. My friend told me a story recently about how he bought 13 new white shirts from a trip abroad and upon return when the customs decided to check his suitcase, they were surprised, to put it mildly. This story sounds familiar. Not the customs, but the white shirts.

There was a time in my life when I loved wearing stripey suits, a tie, and a white shirt. I had one white shirty with the same cut for every work day, on the weekend they all flew into the washing machine. One evening, a colleague I was doing a shoot with, called me and asked me to wear something different to yet another interview. "People think you don't have anything else to wear. I know that's not the case," she said. All those fun stories came back to me when I slipped on a shirt by a local brand called KiRiVOO.



Hats down to KiRiVOO team: the world is full of white shirts, but they decide to bring their own shirts to the market as well. In addition to that, KiRiVOO also has silk ties in the collection, perfect for representing Estonia abroad. As I've said before, I love wearing Estonian design when I travel, because it creates curiosity and questions. KiRiVOO suits Stellarium - they represent modern quality fashion, and Stellarium represents a modern fairytale, and we love quality. KiRiVOO has made their design unique with a touch of ethnic. Their first collection is inspired by Estonian national patterns and symbols. It's no less important that KiRiVOO is made in Estonia and the environmental impact is taken into consideration in the production. That's why KiRiVOO products are made using certified organic cotton, organic silk, or other natural materials. No wonder I didn't quite understand whether it was the lovely stroke of the sun that appeared during the shoot in Helsinki, or whether it was the KiRiVOO shirt that's made to stroke the wearer.

Outfit details:

Shirt: KiRiVOO (here)
Tie: KiRiVOO (here)
Skirt: Polo Rucksack: Stuudio Nahk Jo Bag
Boots: L'autre Chose Coat: vintage Bickler 
Earrings: Pi-Ret Jewelry  Watch: Tiffany & Co "Atlas"



Valge triiksärk ei lähe iial moest. Mu sõber rääkis hiljuti loo, kuidas ta ostis välisreisilt endale 13 valget särki ja kui toll otsustas tema kohvrit kontrollida, olid nad valgeid särke nähes pehmelt öeldes imestunud. See lugu tuleb tuttav ette. Mitte toll, vaid valged särgid.

Minu elus oli aeg, kui armastasin kanda triibulisi ülikondi, lipsu ja valget särgi. Mul oli igaks tööpäevaks ühesuguse lõikega valge särk ja nädalavahetusel lendasid nad kõik pessu. Ühel õhtul helistas mulle kolleeg, kellega käisin koos võtteid tegemas ja ta palus mul järjekordsele intervjuule midagi muud selga panna. "Inimesed arvavad, et sul ei ole midagi muud selga panna. Ma tean, et see pole nii," kostis ta. Kõik need lõbusad lood meenusid mulle, kui ma libistasin selga kodumaise KiRiVOO triiksärgi. 



Võtan KiRiVOO tiimi ees korraks oma lokid maha: maailm on täis valgeid särke, kuid nemad otsustavad, et toovad siiski turule omaloomingu. Enesekindlus on pool võitu! Ja need on tõesti imelised. KiRiVOO on oma disaini muutnud ainulaadseks kergelt maalähedase ja etniline puudutusega. Nende esimene kollektsioon on inspiratsiooni leidnud Eesti rahvuslikest mustritest ja sümboolikast. Vähem tähtis pole, et KiRiVOO toodetakse Eestis ning seda tehes on arvesse võetud tootmise mõju keskonnale. Sellest tulenevalt on KiRiVOO toodete valmistamiseks kasutatud sertifitseeritud orgaanilist puuvilla, orgaanilist siidi või teisi naturaalseid kangaid.

Lisaks on KiRiVOO valikus erakordsed siidist lipsud, millega on uhke välismaal Eestit esindada. Nagu ma olen varem rääkinud, meeldib mulle alati reisides just Eesti toodangut kanda, sest see tekitab uudishimu ja küsimusi. KiRiVOO sobib Stellariumiga - nad esindavad modernset kvaliteetmoodi ja Stellarium esindab moodsat muinasjuttu ning me jumaldame kvaliteeti. Pole ime, et kui me Helsinkis seda pildiseeriat tegime, ei saanud ma täpselt aru, kas mind paitas ootamatult välja ilmunud päike või hoopis KiRiVOO triiksärk, mis on loodud kandja keha paitama. Milline on riideese, mida sinu kapis leidub rohkem kui kaks?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Jah, triiksärke pole kunagi liiga palju ja see konkreetne hakkas mulle kaugelt silma esimesest silmapilgust :) Mina kui triiksärkide fänn, panin silma peale kohe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mäletan, kui tulin sulle pesupäeval külla ja sul oli triiksärke nii pikk virn, et sa ei paistnud sealt tagant välja. Kuid selles osas on sul õigus, et üks triiksärk on alati puudu.

      Delete
  2. Vaatasin nende lipsud üle. Valge tundub selline, mis sobiks küll iga värvi särgiga. Väga lahedad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need lipsud on minu arvates väga efektsed paljude asjade peal. See sinine lips on näiteks väga ilus lihtsa musta või tumesinise kleidiga :) Julgemad miksivad muidugi kõik värvid omavahel kokku ja tulevad võitjana välja :)

      Delete
  3. Valged pluusid ei lähe iial moest. Nende leheküljel surfates hakkas silma huvitav lahendus kraele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, nendel pole klassikaline krae vaid väga põnev lahendus, seega igati täppi läinud. Need, kes oma särke oskavad hästi hoida, saavad sellisega kaua läbi.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig