Wednesday, December 16, 2015

“You remind me of Katy Perry!”


 A brief encounter in the street could lead to a Stellarium makeover. One early morning when I getting myself a cup of coffee on the go, I noticed a woman in the queue in front of me. She reminded me so much of Katy Perry, and as I can be very familiar with people, I just had to tell her: “You really remind me of Katy Perry!” She looked at her coffee cup, smiled, and said: “Yes, I get that sometimes…”.

By the end of that conversation, I just couldn’t resist and asked if this mysterious black-haired woman would like to come do a Stellarium makeover. She promised to give it a thought, so I gave her my card. When I was leaving, I also got to know that this Katy Perry look-alike woman is actually called Kati. Spring become summer. Kati was still thinking. Summer was over and gave place to autumn. Until the H&M campaign was announced. 


So I wrote to Kati and said that this campaign is definitely a sign that she is much welcome in Stellarium. Kati was still hesitant and thinking about it. One evening I finally got her much needed “yes”. So last week in the H&M showroom, an amazingly expeditious team of four women got together - they were all working around Kati. One was doing her hair, another one was doing her makeup, the third one was choosing the outfit, and the fourth one was taking pictures. Our night was full of excitement, chocolate candies, and coffee. All in all it took us eight fun hours and photographer Meisi Volt got four photo series of Kati. Our photo sessions were made after Katy Perry’s H&M campaign that currently has taken over all the streets of Tallinn. As all the Christmas parties are still ahead of us, the first two series are made for those who need inspiration for how to be the belle of the Christmas party ball. Mother always told me that you shouldn’t talk to strangers in the middle of the street, but this photo session proves the opposite. For the end of the year we have this wonderful makeover and there is only one thing left to ask - how do you like it?







Juhuslik kohtumine tänaval võib viia Stellariumis muutumismänguni. Ühel varahommikul läksin endale kohvi kaasa ostma ja järjekorras minu ees seisis naine, kes meenutas mulle Katy Perryt. Ma võin vahel päris familiaarne olla ja niisiis ütlesin talle: "Te meenutate mulle Katy Perryt!". Ta vaatas oma kohvitopsi, naeratas endamasi ja vastas: "Jah, vahel seda mulle ikka öeldakse..." 

Lõpuks ei suutnud ma kiusatusele vastu panna ja küsisin, kas see salapärane mustapeaga naine tuleks Stellariumisse muutumismängu. Ta lubas mõelda ja ma andsin talle oma nimekaardi. Lahkudes sain teada, et Katy Perryt meenutav sinisilmne kaunitar kannab nime Kati. Kevadest sai suvi. Kati ikka mõtles. Suvest sai sügis. Kati ikka mõtles. Kuniks ilmus välja H&M`i kampaania. Kirjutasin siis Katile, et see kampaania on kindlasti märk, et ta on Stellariumisse oodatud. Kati ikka mõtles. Kuniks ühel õhtul sain tema jah-sõna. 



Läinud nädalal sai Tallinnas H&M`i showroomis kokku tegus tiim - neli naist sagisid kõik ühe Kati ümber. Üks tegi soengut, teine meiki, kolmas valis riideid ja neljas pildistas. Meie õhtu oli tulvil elevust, trühvlikomme ja kohvi. Kokku kulus meil kaheksa lõbusat tundi ja fotograaf Meisi Volt tegi Katist neli pildiseeriat. Meie pildiseeriad on sündinud inspireerituna Katy Perry kampaaniast H&M`ile, mis on hetkel kõik Tallinna tänavad vallutanud. Kuna jõulupeod on ukse ees, siis esimesed kaks pildiseeriat on mõistagi pühendatud neile, kes otsivad inspiratsiooni, kuidas jõulupeol teistest kõige enam särada. Teised kaks pildiseeriat ilmuvad peagi! Ema ütles mulle alati, et võõrastega ei maksa tänaval rääkida, kuid seekordne fotoseeria ja rõõm tulemusest, tõestab vastupidist. Selline on meie aastalõpu muutumismäng ja mul jääb vaid üle küsida: kuidas sulle meeldib?


Vaata ka meie teist pildiseeriat: "Armastusega, Katy Perry"




PHOTOS: Meisi Volt MAKE UP: Kadi Rae

SHARE:

28 comments

  1. Vauu, väga ilus! Super - nii lugu kui fotoseeria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Velli. Loodan, et üllatame ka teise seeriaga :)

      Delete
  2. Vau, vau ja veelkord vau! Punase kleidi seeria on kohe eriliselt vauvavivau! Jah, vautamisega ma hetkel kitsi kohe kindlasti ei ole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selline kleit sobiks kindlasti ka Sulle! Tore, kui saab käia teineteise blogides ja vau! hüüda! :)

      Delete
  3. Mulle meeldivad alati lood ja see sissejuhatus kindlasti on üks neist mõnusatest lugudest piltide taga. Väga tore, et tuli see "õnnetu" jaa, sest idee ja teostus on suurepärased ja muidugi see punane kleit... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meenutas kah see "jah" Oskar Lutsu "Sügise" "Jah-sõna" :) Igati meeleolukas.

      Delete
  4. Wow, tõesti kaunis! Eriti meeldib punane kleit ja pole ühtegi meest kes sellisele kaunile kooslusele järgi ei jääks vaatama. Metsik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit on tõesti omamoodi kuulsaks saanud. Väga-väga šikk, eriti sellise pika ja kauni naise seljas. Ma ei teagi, kas ise kannaksin selle välja.

      Delete
  5. Väga lahe lugu ja ilusad pildid. Kujutan ette, et paljud tahaksid sellist muutumismängu läbi teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et tavapärasest teistsugune meik on see, mis kindlasti õpetab naist ennast ka teistmoodi nägema ja annab ehk ka inspiratsiooni, kuidas oma igapäevast meiki muuta :)

      Delete
  6. Replies
    1. Vau! Vau! Ütlen Katile kõik need vaud edasi. Aitäh!

      Delete
  7. Nii kaunis! Eriti see viimane outfit! Ja tõesti nagu Katy Perry - eriti need silmad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Järgmises pildiseerias on meil rõhk silmadel. Kuid just nii nagu meigikunstnik Kadi Rae ütles, siis polnud väga silmade juures midagi muuta vaja. Isegi kulmud on sarnased.

      Delete
  8. Nii armas lugu ja väga ilusad pildid.
    Fantastiline on sattuda üheks päevaks nagu muinasjuttu ja kehastuda kellekski teiseks suurepäraseks isikuks.
    Võrratu oleks ka ise sellist asja kunagi kogeda :D
    Ühineksin siin ka eelkommenteerijatega ja lisaksin ainult wow! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Meisi toimetas temaga nii hästi, et mina sain peamiselt eemalt vaadata ja kõik H&M`i trühvlid ära süüa :)

      Delete
  9. Nagu reklaamist! Kindlasti oli see huvitav kogemus kõigile ja hea mälestus, mida meenutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest võiks igal naisel olla endast mälestuseks paar väga ilusat pildiseeriat. Kui ma ei bloginud, olin mingi etapp oma elus punaste juustega ja siis mustade juustega ning mul on südamest kahju, et mul ei ole sellest ajast mälestuseks pilte.

      Delete
  10. Vauu, väga ilus! Super - nii lugu kui fotoseeria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anname endast ikka parima. See lõbus pildiseeria ja need emotsioonid sinna juurde jäävad kõigile kauaks meelde.

      Delete
  11. Väga kena neiu, kleit tundub orants , just nagu tuleleek särtsakas ja kordumatu.Sarnasus Katyga on märgatav, aga näen näost ka isikupäraseid jooni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid kaadreid oli väga põnev valida. Mõnel pildid oli Kati iseenda nägu ja siis jälle hoopis Katy moodi. Kui see, mida me näeme, on lõpuks vaataja silmades, seega on igasugune tagasiside põnev. Kaks teist pildiseeriat on alles tulemas :)

      Delete
  12. Väga armas tütarlaps ja see punane kleit, lausa sulatab südame :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See punane kleit on tõesti vapustav. Jäi mind ennastki kummitama nagu ilus laul, mida pidevalt raadiost kuuled :)

      Delete
  13. Ma olen pikalt reisil olnud ja Eestis tagasi. Vahva pildiseeria. Sinu julgus on mulle eeskujuks - astuda võõra inimese juurde, kutsuda ta blogisse ja tulemus on väga ilus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komplimente tasub vahel ka võhivõõrastele teha. Kord ütlesin trammis ühele naisele, et tal on võrratu käekott ja pärast seda rääkisime oma vaprad viis minutit armastusest käekottide vastu :)

      Delete
    2. Komplimente tasub vahel ka võhivõõrastele teha. Kord ütlesin trammis ühele naisele, et tal on võrratu käekott ja pärast seda rääkisime oma vaprad viis minutit armastusest käekottide vastu :)

      Delete
  14. Ma vaatasin et tõesti ongi Katy Perry.Uskumatu sarnasus :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig