Thursday, December 17, 2015

Girl Friday: Candy Glam


Today's Girl Friday post is inspired by the makeup products of the English makeup artist and super popular YouTube heroine Tanya Burr. I discovered Tanya about four years ago and I follow her since then. Her mild voice and lovely chatter brings the sun out on rainy days. I was very excited when Tanya released her first lip glosses, and I still have my certain favourites in the makeup case. This year saw the addition of eyeshadow, blush-highlighter-bronzer sets and new lip glosses.  

As appropriate for Christmas, a lot of limited edition sets went on sale. The speed at which Tanya's products are bought from shops in England as well as online, is crazy! Limited editions are all the more sweet because there are less of them, and not everyone can get them. I treated myself with Tanya's palette "Candy Glam" with nine eyeshadows, lip gloss "Daydream", blush, and bronzer. Tanya's eye shadows have a good pigment, there are original shades in one palette that I normally wouldn't even know to look at. 



Outfit details:

Shoes: Victoria`s Secret
Bag: Closet Walkin
Dress & fur: H&M
Gloves: Tallinna Karusnaha Meistrid

This time's eye makeup features the darker shades of Candy Glam palette. The queen of the eye makeup is Plumberry - juicy plum shade that I haven't used before. I blended the eye with Creme Brulee shade and the lighter tones are courtesy of Ballet Slippers. Underneath the eye shadow, I used Urban Decay's primer. If you're planning on buying something from Tanya Burr's selection of eye shadows, I recommend using primer under your eye makeup or foundation - it makes the shades bright and they'll stay on until the morning. Tanya's palette "Rosy Flush Cheek" is my absolute favourite. I wish I had a little box spare! They're slightly-slightly creamy, are absolutely flawless on the face, and my pink blush Pretty Peony makes your face glow. I'm extremely happy that Tanya's products are so high quality that I feel like I should hoard them. This is the story for Friday. Oh yes, how do you like the wig that's inspired by the Candy Glam palette? You need to brighten up the autumn somehow - and why not with a pink wig?


Tänane Girl Friday postitus on inspireeritud Briti meigikunstniku ja ülipopulaarse YouYube`i kangelanna Tanya Burri meigitoodetest. Mina leidsin Tanya enda jaoks pea neli aastat tagasi ja jälgin vahelduva eduga tema tegemisi iga nädal. Tema helge pilk, magus hääl ja mõnus jutuvada toob vihmase ilmaga päikese välja. Ja nagu alati, kui keegi mulle meeldib, siis pean talle kogu südamest pöialt. Seega olin väga elevil, kui Tanyal tuli välja esimene huuleläigete kollektsioon, kust mul on tänini meigikohvris omad kindlad lemmikud. Sel aastal lisandusid lauvärvid, põsepuna-highlighter-bronzer komplektid ja uued huuleläiked.

Ja nagu jõulude puhul kohane, tuli müüki igasuguseid vahvaid  limiteeritud koguses komplekte. See oli müstika, millise kiirusega ostetid nii Inglismaa poodidest kui ka netiavarustest Tanya tooted ära! Limiteeritud koguses asjad on seda magusamad, et neid on vähe ja igaüks jaole ei jõua. Mina premeerisin end Tanya paletiga "Candy Glam", kus on üheksa lauvärvi, huuleläige "Daydream", põsepuna ja bronzer. Tanya lauvärvid on väga hea pigmeniga, ühte paletti on mahtunud originaalsed toonid, mida ma ehk muidu ei oskakski vaadata. Seekordses silmameigis saavad kokku "Candy Glam" paleti tumedamad toonid. 



Silmameigi kuninganna on lauvärv nimega "Plumberry" - mahlane ploomitoon, mida ma varem polegi kasutanud. Hajutasin silma "Creme Brulee" nimelise tooniga ja heledamad nüansid kingib "Ballet Slippers". Lauvärvi all kasutasin aga Urban Decay primerit. Kui sul on plaan endale Tanya Burri lauvärvide valikust midagi osta, siis soovitan kindlasti silmameigi all kasutada jumestuskreemi või primerit, see teeb värvid erksaks ja nad püsivad vajadusel hommikuni. Tanya palett "Rosy Flush Cheek" on minu absoluutne lemmik. Ma soovin, et mul oleks väike kast neid varuks! Nad on kergelt kreemjad, jäävad näol täiesti veatud ja minu roosa põsepuna "Pretty Peony" lööb näo särama. Mul on võrratult hea meel, et Tanya tooted on nii kvaliteetsed ja tekitavad soovi neid hamstri kombel endale varuda. Nii juhtub alati, kui miski mulle väga meeldima hakkab. Sellised jutud reedel. Ah jaa, kuidas sulle meeldib parukas, mis on omakorda inspireeritud "Candy Glami" paletist? Kuidagi peab ju seda sügist helgemaks kruttima ja miks mitte roosa parukaga?




PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

11 comments

  1. Sa oskad tõeliselt pimedasse novembrisse sära tuua :)
    Lauvärv, juustetoon ja kasukas sulanduvad kokku ja kleit ning saapad tasakaalustavad majesteetliku hõbedashalliga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit on tegelikult ilma kasukata ka väga võrratu, kuid tol päeval oli just paduvihm sadanud ja väljas oli piisavalt külm, et ma ei hakanud kasukat seljast võtma. Kuidagi peab selle novembriga ühele poole saama, õnneks on varsti detsember käes ja päkapikud hakkavad jooksma. Samuti kavatsen kohe kodu ära dekoreerida, siis tõuseb vast ka tuju :)

      Delete
  2. Vinged kingad! Roosa parukas, uued toonid paletis...kõik, mis toob särtsu!
    Uurisin ka natuke neid meigitooteid, jällegi midagi uut! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milline Tanya toode sulle silma hakkas? Mina olen väga rahul tema komplektidega ja jään uusi ootama. Olen kindel, et tal peaks tulema ka punased huuleläiked valikusse. Pakun, et detsembri alguses. Möödunud aastal tuli üks punane huuleläige ja see on täitsa lemmik mul.

      Delete
    2. Silma jäi huuleläige Aphrodite (punane), mis siis peaks ka lähiajal postkastis olema! Küünelakid tunduvad ka olema (vähemalt piltidel) sellised mahedad ja ilusate toonidega :)

      Delete
  3. Pildid on lihtsalt lummavad ja viimane pilt on tõsine hitt - muidugi mul tekkis küsimus, kuidas on võimalik nii kõrgetel kontsadel seista/kõndida/tantsida/midaiganes. Loodan, et annad mulle selle küsimuse andeks, sest olen kontsi vältinud viimased 5 aastat. Liialduseta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kingade puhul tuleb öelda ikka seda, et kõik sõltub kvaliteedist. Kui king on kvaliteetselt tehtud, siis võib ükskõik kui kõrgete kontsadega käia või tantsida :) Ma hakkasin kõrgetel ja ainult kõrgetel kontsadel käima 17aastaselt. Ja suisa nii hullusti, et talvel libedaga olid ka ikka kontsad all. Täna kannan kõrgeid kontsi väga harva. Ikka kummikud, ketsid ja loomulikult tossud :)

      Delete
  4. Suurepärane outfit. Päris kindlasti oleksin sinu hinnagu järgi endale Cany Glam paleti ostnud, kuid see on netipoodidest kõik välja müüdud. Uurin oma sugulase käest Kentist, kas seal veel on müügil. See oli küll isutekitav postitus. PS. Parukas on coolimast coolim ja selliseid kingi sooviksin iseendale

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see müüdi tõesti muljetavaldava kiirusega välja. Mina leidsin endale sealt uued toonid, mida olen päris sageli kasutanud. Ilusat advendiaega.

      Delete
  5. I've just brought this palette and I can't wait to try it out! Loved the post!

    MadeFromBeauty.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I`m your new follower :)

      All love, Stella

      Delete

Blogger Template Created by pipdig