Friday, December 18, 2015

Sea of Shoes: Keep Calm and Love Heels

December means one party after another. Christmas parties first, and then comes the New Year. Have you already written your letter to Santa? If not, I recommend choosing a noble pair of shoes and elegantly walking into the new year with them.  For me, the shoe always has to have a trick in it. This time I picked out heels with tricks for you - the ones you'll remember. 

Who would want to wear classic shoes every day when the world is full of wonderful shoes that work as interior design elements and catch everyone's attention? Here's the last Sea of Shoes post from Stellarium this year. If you haven't got round to writing your letter to Santa yet, ask for a new pair of shoes. The new year is speeding towards us and I'm wondering how many of you read the Sea of Shoes posts? Do you think this section should carry on into the next year?




Detsember tähendab seda, et üks pidu ajab teist taga. Kõigepealt loomulikult jõulupeod ja siis suundume kohe suure hooga uude aastasse. Kuid kas sinul on jõuluvanale kiri valmis kribatud? Kui ei, siis mina soovitan valida välja üks paar (miks mitte kaks?) noobleid kingi ja nendega veetlevalt uude aastasse kõndida. Veel parem - ikka tantsida!

Minu jaoks peab king olema alati väikese trikiga. Sel korral valisin sinu jaoks välja erilised kontsad - sellised, mis kõnetavad ja jäävad meelde. Kes see ikka jõuab iga päev kanda klassikalisi kingi, kui maailm on tulvil võrratuid jalanõusid, mis garderoobis mõjuvad omaette sisustuselemendina ja jalas püüavad kõigi pilke? Siin on Stellariumi tänavuse aasta viimane postitus "Sea of Shoes". Aasta lõpp tähendab seda, et vaatame üle rubriigid, mida võtta uude aastasse kaasa, mida mitte. Kui sina armastad lugusid ilusatest kingadest ja oled rubriigi "Sea Of Shoes" fänn, anna kindlasti kommentaariumis teada. Sinu arvamus on meile tähtis! 

SHARE:

6 comments

  1. Mulle küll antud rubriik meeldib. Huvitav on näha kingamoodi, kasvõi nende 10-20 kinga näitel, mis rubriigis esindatud. Nr 21 meenutab mulle pisut Louboutini kingi, mis olid välja toodud "In Louboutin's Shoes" (Inglise 2015) dokumentaalfilmis. Soovitan seda vaadata, kellel huvi. Nr 16 seostub mulle aga midagi sellise karakteriga nagu Minnie. Nr 17 aga jällegi Pochahontast. Ning nr 4 võiks sobida Cruella de Vil jalga. Ma sattusin Disney lainele! Aga ise tantsiksin uude aastasse hoopis nr 20-ga või nr 22-ga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldis sinu hoogne Disney laine. Ise kannaksin meelsasti neid kõiki. Ma valingi välja alati need 22 paari, mis mul veel garderoobist puudu on. Nr. 13 ja Nr. 16 on aga sellised, mis haakuvad just sellel ajahetkel minu tujuga.

      Delete
  2. Oi siin on neid kingi nii palju mis mulle meeldivad!Nr 2 kingad võitsid kohe mu tähelepanu, just nagu jäätis millele on sinine glasuur peale kallatud.Ka on nr 17 , kingad imearmsad.Suled kingadel teevad kingad nii põnevaks.Muidugi ei ütleks ma kunagi ära vähe tagasihoidlikumat tooni kingadest.Need beezid nr 3 kingad on vapustavat ilusad!Need vähe madalama lilla klaaskontsaga pidulikud kingad (nr 9)need on täpselt minu tassike teed!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nr.2 on tõesti väga vahva disainiga. Maailm on täis ilusaid kingi. Ja kui neid kõiki osta ei saa (ja ei peagi), tasub neid vaadata kui eksponaatne muuseumis. Hea tuju on vähemalt garanteeritud.

      Delete
  3. Kauneid kingi imetlen nagu kunstiteoseid. Siinsest valikust sobitaksin ülilihtsa kleidi juurde kingad nr 18. Väga metsikud :) Kohe tugevam tunne oleks :D

    ReplyDelete
  4. Number kuus (Nicolas Kirkwood) on minu lemmik! Kevadel/suvel on need ideaalsed :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig