Wednesday, December 30, 2015

All love, Katy Perry


When you look like the world famous artist Katy Perry, there's no doubt it brings along numerous moments to tell the grandchildren in the future. Estonian girl Kati posed for Stellarium in four photo series and they've all been inspired by the Katy Perry H&M campaign. Today you'll see the second two series and Kati will tell five stories about how she was mixed up with Katy Perry, or she's even been asked for an autograph.

Was it a seventh sense or the weather forecast, but it's as if we sender that the days will get colder here. We ditched the glamorous gowns and stylish mini skirts for these two shoots. For the second post, Kati was wrapped in a warm jumper. The one in which Katy Perry was peeking at us with her hypnotic eyes, and for fun we grabbed along the patron of Stellarium, Evelyn the bear. But what are the stories where Kati has been mixed up with Katy Perry?  



"When I was an exchange student in St.Petersburg, I went to celebrate my birthday in a luxury restaurant. When my companion and I had started with our desserts, a young man came to me and very reverently asked for an autograph in English. I smiled to him and wrote on his paper "All love, Kati". He thanked me with even more respect and left."

"When I visited my mum's relative in Estonia, they had two teenage children at the house. When they saw me they shouted "You're like Katy!" and got their phones out immediately. Half of the night passed with them taking selfies with me and them posting them on Facebook. It seemed incredible, but there were those who really believed they were posing with Katy Perry who was visiting them at heir flat in Lasnamäe. I haven't visited them after." 

"The most excitement was definitely created by then H&M campaign in Tallinn. The city was covered in posters. One day I was sitting in my office and working. All of a sudden, I heard a knock and a colleague, a lovely older woman entered. She asked how I became the model of H&M, there are pictures of me everywhere! I replied that it's Katy Perry. She asked "Who, who?". It appeared that she didn't know who Katy Perry was."





Kui sa sarnaned sellisele maailma kuulsale artistile nagu Katy Perry, pole kahtlust, et see toob kaasa terve rea eredaid seiku, mida tasub tulevikus veel lastelastelegi rääkida. Eesti tüdruk Kati poseeris Stellariumile kokku neljas pildiseerias ja need kõik olid inspireeritud Katy Perry kampaaniast H&M`ile. Täna jõuavad sinuni teised kaks pildiseeriat ja siia juurde räägib Kati viis lõbusat seika sellest, kuidas teda oma Katy Perryga seostatud, segi aetud või suisa autogrammi küsitud.

Oli see nüüd seitsemes meel või ilmateade, kuid me oleks justkui aimanud, et siin Eestis lähevad ilmad külmemaks. Nende kahe pildiseeria tegemisel unustasime glamuursed kleidid ning stiilsed miniseelikud. Meie teise postituse puhuks mässisime Kati sooja kampsunisse. Just sellesse, kus Katy Perry piilus meid oma hüpnotiseerivate silmadega ja lusti pärast võtsime pildile kaasa Stellariumi patrooni, karu Evelyni. Kuid millised on need lood, kus Katit on aetud segi Katy Perryga?



"Kui elasin vahetusõpilasena Peterburis, käisin ühes luksusrestoranis oma sünnipäeva tähistamas. Kui olime kaaslasega desserdi kallale asunud, tuli minu juurde noormees, kes küsis väga aupaklikult inglise keeles autogrammi. Naeratasin ja kirjutasin talle paberile: "All love, Kati." Ta tänas mind veelgi aupaklikumalt ja lahkus.

"Kui käisin Eestis oma ema sugulasel külas, oli neil kodus kaks puberteedi ealist last. Mind nähes hüüdsid nad: "Sa oled nagu Katy!" ja otsisid otsemaid telefonid välja. Pool õhtut möödus nii, et nad tegid endast koos minuga kümneid selfiesid ning postitasid need oma Facebooki. Tundus uskumatu, kuid jagus neid, kes arvasid, et nad poseerivad tõepoolest Katy Perryga, kes on nendele Lasnamäe korterisse külla tulnud. Rohkem pole ma seal külas käinud."

"Kindlasti tekitas kõige enam elevust H&M`i kampaania Tallinnas. Kõikjal olid plakatid üleval. Ühel päeval istusin oma kabinetis ja tegin tööd. Äkki kõlas koputus ja uksest astus sisse minu kolleeg, meeldiv vanem proua. Ta küsis: "Kuidas sa H&M`i modelliks said? Kõikjal on sinu pildid!" Vastasin, et see on Katy Perry. Ta küsis: "Kes? Kes?" Ilmnes, et ta ei teadnud, kes on Katy Perry."

Stellarium soovib selle pildiseeriaga kõigile lugejatele õdusat aasta lõppu! Kes on see järgmine kuulsus, keda sa soovid meie muutumismängus näha?


Vaata lisaks meie esimest pildiseeriat: "Sa meenutad mulle Katy Perryt!"




PHOTOS: Meisi Volt MAKE UP: Kadi Rae
SHARE:

8 comments

  1. See karuga pildiseeria on väga armas. Mulle meeldib, et see karu käib sul erinevates postitustes kaasa ja meeldib, et karul on nimi. See on nii originaalne. See karu võiks vahel ka postitusi kirjutada! PS. Modell on väga ilus. Mõnel pildil rohkem, teisel täiesti Katy Perry. Hea leid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, ma ütlen karule edasi, et asugu šampoone ja palsameid testima :D

      Delete
  2. Uuel aastal ootan väga selliseid seeriaid, kus blogis on ühe looga nii palju tööd tehtud. Aitäh Sulle ja Su tiimile, kes selliselt panustab. Tulemus on vapustav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sel korral oli tõesti palju inimesi, palju aega ja palju head tahet. Kui see kõik kokku panna, võib täitsa rahule jääda.

      Delete
  3. Äravahetamiseni sarnane pildiseeria. Esimene oli rabavam, sellepärast, et ei arvanud, et keegi nii sarnane võiks olla. Karu nägemine toob mõnusa muige suule. Sa ikka oskad seda karu piltidele tuua!

    ReplyDelete
  4. Mina ostsin endale selle esimese halli sviitri, mis oli kõikjal reklaamides. Olen väga rahul ja jõuluõhtul lunastasin sellega kinke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See sviiter on tõesti imeline! Iseenesest ju lihtne, kuid räägitakse, et lihtsuses peitubki võlu!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig