Monday, June 22, 2015

Urban Decay`s makeup "From Liberty with Love"



The makeup for the photo shoots in London was taken care by Urban Decay. I also managed to take part in Urban Decay's makeup trainings and their makeup artists are not lacking tips and tricks. Each brand definitely has their own hits. If you learn to use them smartly, the resulting makeup will be exceptional. My favourite makeup was done on the second day when makeup artist Kirsty did my makeup for the photo shoot in front of Liberty. If I normally tell the makeup artist that my signature makeup is a light eye, black winged eyeliner and red lips, I was quiet this time and observed how Kirsty sees me.  

Kirsty chose a unique light green eye makeup and nude lips for "From Liberty with Love" shoot. I've written about it before how for years I've had a hard time accepting my pale skin, but this time the pale skin got many compliments, which gave me confidence. Since the shoot was done in front of the flower shop of Liberty, the green matched wonderfully with the green backdrop of the shoot. If normally the makeup base is done first, then a lot of new age makeup artists don't do that any more. First, a lot of makeup will fall onto already done up face and secondly it's incredibly annoying to remove it without leaving traces. Urban Decay's new Weightless Complete Coverage Concealer gets my endless compliments, because it does magic with dark under-eyes. It was one of the products I picked from Urban Decay's endless assortment. Here's a collage of the products that Kirsty used when doing my makeup, and the process is seen in the photos. Our photo series "From Liberty with Love" came out last week and you can see it here.



Londonis tehtud pildiseeriate eest hoolitses sel korral Urban Decay. Lisaks õnnestus mul saada osa Urban Decay meigikoolitustest ning nende jumestajatel juba nippidest ja trikkidest puudu pole. Kahtlemata on igal firmal oma hitid. Kui õpid neid nutikalt kasutama, muudavad nad meigi iseäranis erakordseks. Minu lemmikuim jumestus sündis teisel päeval, kui meigikunstnik Kirsty Djajasaputra tegi mulle Liberty ees pildistamiseks fotomeigi. Kui ma tavaliselt teatan meigikunstnikule, et minu signatuurmeik on hele silm, must lainerijoon ja punane huul, siis sel korral olin vaikne kui hiir ja jälgisin, kuidas Kirsty mind näeb.

"From Liberty with Love" meigi jaoks valis Kirsty ainulaadse helerohelise silmameigi ja nude-toonis huuled. Ma olen varem kirjutanud sellest, kuidas mul on aastaid olnud raske oma valge (näo)nahaga leppida, kuid sel korral pälvis minu hele nahk palju komplimente, mis kinkis mulle omakorda enesekindlust. Kuna meie pildiseeria toimus Liberty lillepoe ees, haakus roheline silmameik omal kombel selle imelise rohelusega, mille pildiseerias taustaks valisime. 




Kui enamjaolt tehakse esimesena meigipõhi, siis paljud uue aja megikunstnikud seda enam ei tee. Esiteks variseb ohtralt lauvärvi jumestatud näole ja teiseks on äärmiselt tüütu seda jälgi jätmata ära korjata. Urban Decay puhul kiidan piiritult nende uudistoodet  Weightless Complete Coverage Concealer, mis teeb tumedate silmaalustega imet. Üks toodetest, mille Urban Decay lõputust assortiist endale valisin, on just see. Vaata kindlasti kollaaži toodetest, mida Kirsty mulle meiki tehes kasutas ja fotodelt saavad huvilised pisut aimu, kuidas meik sündis. Meie fotoseeria "From Liberty with Love" ilmus eelmisel nädalal ja seda näed siit. Mis on sinu lemmikuimad tooted Urban Decaylt?



PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

14 comments

  1. Meik on võimas. Kohati vaatab piltidelt vastu Stella, keda ma ei ole nagu varem näinud. Kui seal lillepoe ees tehtud piltidel on kõike muud uudistamiseks nii palju, siis see postitus, mis on nii põhjalikult meigile keskendunud, toob selle helerohelise silma täiuslikult välja. Vingeid asju teed!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli endal samasugune tunne, et seda Stellat polegi justkui varem näinud. Peaksin seda helerohelist silma isegi katsetama :)

      Delete
  2. So simple and discreet make-up. Perfectly suits you the green shadows. In addition, noted beautiful green eyes and made them seductive. Your light path reflects your gentleness and gracefulness. You have the facial features, the overall appearance of the face is suitable for many make-up transformation, of pretty girls to vamp seductress. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Marijana. Hmm... What`s next? Pretty girl or vamp?

      Delete
    2. Next, be sure to vamp and you will easily be achieved. :)

      Delete
  3. Mulle seostub Urban Decay nende Naked palettidega. Kodus mul neid kaks. Naked 3 on kogu aeg kasutusel ja see hakkab otsa saama, samas Naked 2 seisab ja ei ole sellega kuidagi ma sõbraks saanud. Võimalik, et kui Naked 3 on otsas, avastan enda jaoks selle, mis nö. üle jäi. Nende üksikuid lauvärve ei ole osanud vaadata. Ühe lauvärvi kohta tunduvad kallid. Piltidelt nähtu on aga väga elegantne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan neid kaht Naked paletti omavahel miksida. Siis ei saa lemmik nii ruttu otsa ja küll teisega harjud. Kui on kaks head, siis on üks ikka justkui parem. UD üksikute lauvärvide hind tundub vast krõbe, kuid seal on värve, mis annavad meigi muinasjutulisi varjundeid.

      Delete
  4. Mulle on alati tundunud, et tehes silmameigi sama värvi nagu on silmad, siis see pole eriti efektne ja jääb liiga igav. How wrong was I! Heleroheline toob su silmad veelgi paremini välja ja eriti meeldib mulle sinu silmameigis must lainerijon alumisel laul. Kui mu sõbranna rääkis enda Urban Decay Naked 2 paletist (eriti selle hinnast), siis esimene mõte, mis mu pähe tekkis oli - kas need on kullast? Paar kuud hiljem ostsin endalegi Naked 3 paleti, ja see on üks parimaid oste eales.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, sageli soovitatakse rohelise silmaga lillat ja ma tegin kursusel ühe lillaka silma endale. Kuid see heleroheline on ainulaadne toon ja võtan selle kindlasti kasutusele. Iseenesest pole ei monovärvid ega ka Naked paletid kallimad, kui näiteks paljude high end bärnide omad, mida ka Eestis leidub. Kuid Urban Decay on heas mõttes metsik. Muide, Meisi leidis endale võrratu huulepulga, mis lõi näo perfektselt särama. PS. Kas see Sinu sulnis meik, kui jagasid blogiauhindu, oligi tehtud Naked3 paletiga?

      Delete
  5. Värske ja haldjalik meik.
    Kaunis roheline lauvärv mõjub koos musta laineriga lummavalt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mõtlesin, et mis on see õige sõna seda meiki iseloomustama ja haldjalik see tõesti on! Mulle meeldib, et selles meigis on tõepoolest kõik tagurpidi - must lainer silma all on tavaliselt minu jaoks välistatud. Nüüd läheb uuesti käiku. Ja Urban Decay pliiatsid on ka erakordselt head.

      Delete
  6. Mõnus postitus - mullegi meeldib jumestaja juurde minnes vihjeid mitte teha ja huviga vaadata, kuidas teised mind näevad :) nii võib lahedaid üllatusi ja ideid saada, nagu Sinu meik siin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind pole kodumaal olles väga üllatatud, seega olen pildistamiste ajaks meigi juba ise paika pannud. Aga sel korral olid eelkõige teemaks Urban Decay suvise kollektsiooni lauvärvid ja need on küll äärmiselt õnnestunud.

      Delete
  7. Kas oskad öelda, mid tooni huultel on kasutatud? :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig