Monday, June 15, 2015

Three little pics: Dear Old London


We have had three days full of different photo shoots in London. One thing that has been very exciting for me is the fact that the makeup in these shoots was done by Uban Decay's senior makeup artist Kirsty. She has an exceptional hand, and what's always the most interesting - how differently she saw me already the first time! If my signature makeup is a light eye and black winged eyeliner, then Kirsty surely gave me a lot of new tips. 

In addition to the makeup in the photo shoots, I went to Urban Decay's makeup training, which I will write about soon. On top of the makeup tips and tricks I found lots of new products for my makeup bag which are not available in Estonia and I haven't bought online either. I like holding makeup products before buying them, test their texture, and see if they address me at all. So the new week in Stellarium will bring makeup talk next to the London photo series. And how could I look past the legendary markets in London where you can find real vintage if you're lucky? Obviously Meisi and I spent a long day at Portobello Road market where I found several things with a soul. The starting week brings plenty of warm wind from London - we've been blessed with beautiful weather and I even managed to complain that I was hot. This week's three images are here!


PHOTOS: Meisi Volt

Meil on Londonis olnud kolm päeva tulvil erinevaid pildistamisi. Minu jaoks on palju elevust pakkunud see, et pildiseeriate jumestuste autor on Urban Decay meigikunstnik Kirsty. Tal on erakordne käsi ja mis kõige põnevam - see, kui teistmoodi ta mind juba esimesel korral nägi. Kui minu signatuurmeik on hele silm ja must lainerijoon, siis Kirsty kinkis juurde palju uusi nippe. Lisaks käisin ka Urban Decay meigikoolitusel, millel peatun kindlasti pikemalt.

London on oma allahindluste poolest hurmav - mul õnnestus oma kosmeetikakotti leida ohtralt tooteid, mida Eestis müügil ei ole ja mida ma pole kippunud netipoodidest ostma. Mulle meeldib enne ostu meigitooteid käes hoida, tekstuuri testida ja vaadata, kas nad mind üldse kõnetavad. Seega on uuel nädalal Stellariumis lisaks Londoni melule ja moeseeriatele ka meigijuttu. Ja kuidas saaksin ma Londonis viibides vaadata mööda legendaarsetest turgudest, kus hea õnne korral on võimalik leida tõelist vintage´i? Loomulikult veetsime nädalavahetusel koos Meisiga ühe pika päeva Portobello turul, kust ostsin mitmeid hingega asju. Algav nädal toob Stellariumisse ohtralt sooja tuult Londonist - meid on siin õnnistatud imeilusa ilmaga ja mina jõudsin vahepeal isegi kurta, et mul on palav. Selle nädala kolm kaadrit on sinu ees! Meie lippame aga täna taas pildistama - päike paistab taas!  

SHARE:

2 comments

  1. Ah, London! Kidas ma sinna tagasi tahan minna.

    ReplyDelete
  2. Mul on kaks erinevat Urban Decay Naked paletti ja ei kujuta oma elu ilma nendeta ette. Londonist rääkides on nendel sageli pakkumised: 2 toodet 1 hinnaga või 3 toodet 2 hinnaga. Seda muidugi odavama kosmeetika puhul. Kuid ka toidupoodides. Mu õde elas Londonis kaks aastat ja ta oli väga õnnelik, et toidupoodides sai kogu aeg häid pakkumisi ja allahindluseid, mida Eestis mitte kunagi ei saa.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig