Monday, May 11, 2015

Beautiful World


Today I`m sharing the beauty pages of Pulss magazine punlished in Tallinn where you can always find new and interesting beauty products. Dior's spring collection Kingdom Of Colours captivates with interesting colours, a particularly beautiful glow is added to the lashes by dark purple mascara. 

Nude Air foundation by Dior has been a favourite of mine for a while now and you can read the review here. My attention was caught by L'Éxtase by Nina Ricci which is pleasantly sweet, Fatale by Agent Provocateur and Black Opium by Yves Saint Laurent. Different colour bracelets by The Wishlet are also in my collection and I like wearing them both alone and in a bunch. I've always liked taking a magazine in hand and choosing things from there in my mind. Should we play the game of you writing three things you would like the most from the beauty pages of Pulss? Write into the comments of this blog post, and perhaps one of your dreams will come true?



Täna jagan sinuga Tallinnas ilmuva ajakirja Pulss ilukülgi, kust leiab alati uusi ja huvitavaid ilutooteid. Diori kevadine kollektsioon "Kingdom Of Colors" köidab põnevate värvidega, iseäranis ilusa kuma kingib ripsmetele tumelilla ripsmetušš. 

Diori "Nude Air" jumestuskreem on juba pikalt minu lemmik ja selle kohta saad lugeda arvustust siit. Minu tähelepanu köidavad sellest valikust Nina Ricci L`Extase, mis on nauditavalt magus, Agent Provocateuri Fatale ja Yves Saint Laurenti "Black Opium". Viimast kandsin Riia Moenädalal ja väike mõtisklus lõhnast ilmus siin. Minu kollektsiooni kuuluvad mitu erinevat tooni The Wishleti käevõrusid ja mulle meeldib kanda neid nii ühekaupa kui ka kambas. Mulle on alati meeldinud võtta ajakiri kätte ja valida endale sealt mõtteis asju. Kas mängime ka sel korral mängu, et sa kirjutad Stellariumisse kolm asja, mida sa kõige enam Pulsi ilukülgedelt endale sooviksid? Kirjuta blogi kommentaariumisse, millised ilutooted sinu pilgu kõige enam paitavad ja kõigi vastanute vahel läheb loosi üks The Wishleti käevõru.


SHARE:

12 comments

  1. Diori lauvärv, YSL Black Opium ja Diorskin Nude jumestuskreem


    Lusine Orlova
    lusine.ttk@gmail.com

    ReplyDelete
  2. House of pinks lauvärvid, IT- Violet tušš ja Nude Air jumestuskreem

    ReplyDelete
  3. Oeh, pea hakkab ringi käima, nii palju ilusat korraga! Millegipärast on mul juba aastaid tohutu nõrkus lillade lauvärvide järele ning tore on näha, et kevadine jumestusmood minu väikest "kiiksu" soosib - Diori lauvärvipalett naelutas koheselt pilgu. Südame aga vallutasid The Wishlet käevõrud - nii palju naiselikku ilu, kauneid värve ning hingepaitavaid sõnumeid üheskoos :) Lõhnamaailma uitama minnes libisevad meeled Serge Lutensi põneva aroomi La Religieuse juurde - kui palju põnevat intriigi! Päikese- ja rõõmuküllast kevadet, armas Stella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Aivi, mul tekkis kohe uudishimu (mis teatavasti tappis kassi), et mis on see sinu kiiks? Lutensi parfüümide pealkirjad on vahelduva eduga väga skandaalsed ja väike lugu, mis on lõhna loomisel on kirjutatud, on enamjaolt väga omalaadne.

      Delete
  4. Huvitav oleks proovida uut Diorskini seerumjumestuskreemi,aga Serge Lutensi La Religieuse intrigeerib ja jasmiinid sobiksid kevadesse suurepäraselt :D

    ReplyDelete
  5. Mmmm, kindlasti sooviksin Wishleti käevõru (olen neid juba pikka aega imetlenud), siis Guierlaini seerumit, sest teist nii stiilset pakendit ja huvitavat sisu annab otsida ning kolmandaks Serge Lutensi lõhna, sest olen neid salaja poes nuusutamas käinud.

    ReplyDelete
  6. YSL Black Opium (pidavat sobima minu olemusega), Nina Ricci LˇExtase ja Sergei Lutensi La Religieuse

    ReplyDelete
  7. Diori huulepulk, ripsmetušš ja Nina Ricci lõhn :)

    ReplyDelete
  8. Vahelduseks võiks ju lillat Diori ripsmetušši proovida. Olles Guierlaini toodeta austaja, siis uue seerumiga tahaks küll oma nahka hellitada :) ning lõhnamaailmast prooviks ära Escada lõhna ;)

    ReplyDelete
  9. Diori lauvärv, YSL Black Opium ja Diorskin Nude jumestuskreem.

    ReplyDelete
  10. Wow Dior Nude Air jumestuskreem on küll nüüd mu wishlistis. Proovisin seda suurest uudishimust ja see on võrratu! Tilgutades seda nahale tundus see väga vesine, kuid laiali hajutades muutus see kauniks ning õrnaks kihiks. Selline kerge jumestuskreem on kindlasti minu teetass, kuna meeldib loomulik meik.

    ReplyDelete
  11. Wishleti käevõru on kõige ilusam käevõru, mida ma eales näinud olen. Opium oli aastaid mu öine salapärane lõhn, ei tea, kas Black Opium võiks selle funktsiooni üle võtta? No ja lilla ripsmetušš! Ma jumaldan värvilisi ripsmeid.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig