Wednesday, May 27, 2015

Sea Of Shoes - Sophia Webster


Just as I as a shoe lover dream about owning a pair of shoes by Sophia Webster, then recently Webster said in an interview that it would be a real compliment for her if Gwen Stefani wore her creations. I hope Gwen will some day fall as crazy in love with Webster's shoes as I have. Here are my favourites from Sophia Webster's creations. 

The first two pairs are from Webster's this summer collection. Since my friend is preparing for her big wedding, and it seems that she is now only missing the shoes (... and 1001 other things), I sent her the link to Webster's Bridal collection which you can find under numbers 3-5. I have to admit that I personally wouldn't need a wedding to wear these beauties. I would marry those shoes! Jokes aside, I think Sophia Webster's shoes are created for those who live in dreams (like myself) and are not planning on ever growing up like Peter Pan. Or land (if, when only for a moment, to buy Ekselence ice cream). Sophia Webster's personal wardrobe created for shoes is admirable and impossible to look past, so have a good look. Which pair of shoes is your favourite?






Nii nagu minu unistus kingagurmaanina on omada Sophia Websteri kingi, siis ühes hiljuti antud intervjuus rääkis Webster, et tema jaoks oleks kompliment, kui tema loomingut kannaks Gwen Stefani. Ma loodan, et Gwen armub kunagi Websteri kingadesse samamoodi hullpööra nagu mina.

Siin on minu lemmikud Sophia Websteri disainitud kollektsioonidest. Esimesed kaks paari pärinevad Websteri selle aasta suvisest kollektsioonist. Kuna mu sõbranna valmistub suureks pulmapeoks ja nüüd on justkui puudu veel vaid kingad (... ja 1001 muud asja), siis saatsin talle lingi Websteri Bridal kollektsiooniga, mis on postituses numbrite all 3-5. Pean isiklikult tunnistama, et selleks, et niisuguseid kaunitare endale jalga panna, ei vajaks ma küll mingit pulma. Ma abielluksin ise nende kingadega! Nali naljaks, kuid minu meelest on Sophia Websteri kingad loodud nendele, kes elavad unistustes (nagu näiteks mina) ja ei kavatsegi Peeter Paani komber kunagi suureks kasvada. Veel vähem maanduda (kui, siis vaid korraks, et poest Ekselence jäätist osta). Sophia Websteri kingadele loodud garderoob on imetlusväärne ja sellest on võimatu mööda vaadata, seega heida kohe pilk peale. Milline kingapaar on sinu lemmik?

PHOTOS: Thecoveteur
SHARE:

2 comments

  1. Kui kaunid õhulised haldjakingad.
    Raudsed lemmikud paar nr 4 ja/või nr 6.
    Nendega hõljuks tõelise Tinker Bellina haldjataktis läbi elu :D

    ReplyDelete
  2. 1 ja 10. Julgeks väita, et kõige stiilsemad & samas ka praktilisemad.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig