Monday, November 17, 2014

Three Little Pics: Happiness. It comes on unexpectedly!

Nädalavahetus möödus erakordselt meeleolukalt. Laupäeval käisime koos fotograaf Meisi Voldiga kunstimuuseumis KUMU noorte moepäeval rääkimas blogimise ABC-st. Sel korral oli kohal 31 noort, kellele oli lust blogimisest kõneleda. Nagu ikka, olid mõned kuulajad tagasihoidlikumad ja teised esitasid rohkem küsimusi. Aitäh kõigile, kes kohale tulid!

Kuna mulle meeldib alati kingitusi, siis jagas ka seekord mu tütar kõigile kuulajatele suurest kingikarbist parfüümide sämpleid. Igaks juhuks võtsin kaasa ka paar meesteparfüümi ja hiljem muljetas tütar mulle järgmiselt: "Üks poiss, kes oli sind kuulama tulnud, võttis esialgu naistelõhna, siis ma ütlesin, et võtke ikka Hugo Boss. See on meil mõeldud meestele!" Ma olin naerust kõveras. Näib, et minu tütrest on sirgumas enesekindel preili, keda kavatsen edaspidigi oma esinemistele ja Stellariumiga seotud üritustele kaasa võtta. Sel nädalal on blogis oodata veel üht ilusat loosi ja taas on aeg portreteerida üht parfüümi, mille saab endale ka üks õnnelik lugeja. Muide, lugesin ilmateatest, et terve nädal paistab päike! See peaks olema küll Eesti kliimas elavate inimeste jaoks hea uudis ... Õnneks on vahel nii vähe vaja!


The weekend passed particularly excitingly. On Saturday Meisi Volt the photographer and I went to KUMU art museum to talk about the ABC-s of blogging at a youth fashion day. This time 31 people attended and it was a real pleasure talking to them. As always, some of the listeners were more shy and others asked more questions. 

I always like making gifts and my daughter shared perfume samples out of a big shoebox. Just in case I took a few men’s samples with us, and afterwards my daughter told me: “One guy who came to listen to you took a women’s sample first, but then I told him to take the Hugo Boss. That’s what we have for men here!” I was in stitches. But yeah… It seems my daughter is growing into a confident little lady, whom I’m planning on taking with me to the following talks and events connected to Stellarium. This week we can expect another beautiful giveaway and again it’s time to do a portrait of a perfume. By the way, I read from the weather forecast that it’s going to be sunny all week! This should be good news for those living in the Estonian climate… Sometimes happiness really doesn't require much!

SHARE:

4 comments

  1. You have such an interesting blog. Thanks for sharing, I enjoyed reading your posts. All the best for your future blogging journey.

    ReplyDelete
  2. Selle nädala ja päikesega paistab vähe nutune olevat.
    Ehk tooks uue parfüümi portree killukese päikest hetke sombusesse novembrisse.
    Esimesel fotol väga kaunid kingad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on Moschino siidkingad, kuhu on tikitud pärlid ja lilled. Mulle tundus, et nii tikanditega siidkleit kui ka kingad sobisid KUMU-see imehästi. Seda enam, et hiljem käisime perega vaatamas näitust Art déco mood Aleksandr Vassiljevi kogust. Mulle näis, et selle näitusega sobis imeliselt pidulik ja üdini siidine look :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig