Wednesday, May 21, 2014

Stellarium Jewelry Collection: "Jackie Wears Jeans"



 I am pleased to present a co-production of neclaces by Stellarium and Pi-Ret Jewelry. Stellarium collection includes thee pendants, which will be presented to you in the course of three days and three image series. Each jewel has its own name and its own story. I have always had a weakness for small jewels that add the final accent to the outfit. Jewelry that does not wear me, but the jewelry that I wear.   

The first piece of jewelry, presented today by Stellarium, is called "Jackie Wears Jeans" and is dedicated to America`s most stylish First Lady, Jacqueline Kennedy. Many would perhaps be surprised to learn that woman, whom we have grown accustomed to see wearing elegant costumes and dresses, preferred simple jeans and T-shirts in her daily life.    

"Why does she buy so many dresses when she wears jeans ?" Aristotle Onassis, Jackie’s second husband was complaining, as he once caught a glimpse of another receipt. Jackie Kennedy’s co-student at the University, Guyot de Renty, in turn, has recalled how she met the First Lady after many years on the street and rebuked her: "Jackie, you are probably wearing your pullover backwards! " " Yes, I 'm still the same, " Jackie replied. In May this year, 20 years passed since the death of Jackie Kennedy. Stellarium "Jackie Wears Jeans " pendant combines the kaleidoscopic mix of blue jeans, blue New York City sky and the blue waters of the island Skorpiose. You can purchase here.

PHOTOS: Pi-Ret

Alguses oli mõte. Siis kolm kuud nuputamist. Pikk periood ehete meisterdamist. Kaks kuud ehete testimist. Äratundmine: just need kivid ja värvid on õiged. Väikesed tagasilöögid. Vaidlused. Rõõm ja joovastus. Nimede otsimine. Kahtlused. Mitu pildiseeriat, millest vaid kolm jõuab sel nädalal sinu silme ette. Ehetele lugude kirjutamine. Ja lõpuks langes ruuduline lipp. Kõik on valmis. Mul on hea meel esitleda Stellariumi ja Pi-Ret Jewelry koostöös valminud kaelaehteid. 

Stellariumi kollektsioonis on kolm kaelaehet, mida tutvustame sulle läbi kolme päeva ja kolme pildiseeria. Igal ehtel on oma nimi ja oma lugu. Minu nõrkuseks on alati olnud väikesed ehted, mis ei kanna mind, vaid ehted, mida kannan mina. Esimene kaelaehe, mida Stellarium täna tutvustab, kannab nime "Jackie Wears Jeans" ja on pühendatud Ameerika stiilseimale esileedile Jacqueline Kennedyle. 

Paljudele tuleb ehk üllatusena, et naine, keda oleme alati näinud elegantsetes kostüümides ja maani kleitides, armastas igapäevaelus lihtsaid teksapükse ja T-särke. "Miks ta ometi ostab nii palju kleite, kui kannab kõigest teksaseid?" ahastas Jackie teine abikaasa Aristoteles Onassis kord, kui ta oma naise järjekordset arvet nägi. Jackie Kennedy ülikoolikaaslane Guyot De Renty on omakorda meenutanud, kuidas ta kohtus esileediga pärast pikki aastaid tänaval ja tegi talle märkuse: "Jackie, teil on vist pullover tagurpidi seljas," tähendas koolikaaslane. "Jah, ma olen ikka endine," kostis Jackie. Tänavu mais möödus Jackie Kennedy surmast 20 aastat. Stellariumi kaelaehe "Jackie Wears Jeans" peidab endas siniste teksade, New Yorki sinise taeva ja Skorpiose saare sinise vee kaleidoskoopilist miksi. Kõike seda, mida Jackie armastas. Kõik Stellariumi kaelaehted on juba müügil Pi-Ret Jewelry veebipoes, mida saad külastada SIIN. 



SHARE:

26 comments

  1. Issand kui ilus ja kui lihtne:D I'm sold!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sõna "lummav" on samuti väga ilus! Tänan komplimendi eest!

      Delete
  3. Väga kaunis, eriti lugu selle juures. Teised on ka väga ilusad, kuldne kolmik! Minu jaoks veidi küll väiksed, kuid roheline on imeline! Palju õnne ja edu kollektsioonile!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täname südamest heade sõnade eest! Loodan, et iga ehte juures olev lugu on nauditav lugemine :)

      Delete
  4. Lihtsuses peitub võlu! Ja see sinine... see vist paneb iga kandja särama. Suurepärane töö, Piret ja Stella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neljapäeval esitleme järgmist ehet. Näis, kuidas see Sulle meeldib :)

      Delete
  5. Arvasin just, et sinu ehe on just statement necklace, kuid kes siis veel, kui Sina suudad üllatusi välja võluda. Väga elegantne nimi ja stoori. Ootan põnevusega uut ehet! Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Statement necklace`id on igati toredad, kuid kui teha bloginimeline kollektsioon, siis kindlasti selline, mida kannan iga päev, igas olukorras ja igal sündmusel. Just selline ongi Stellariumi esimene kollektsioon. Edu Sullegi.

      Delete
  6. Uskumatult kaunis - nagu tükike taevast kaelas. :) Ütlemate tore, et just selliste igapäevaseks kandmiseks sobilike keede kasuks otsustasite, kahju ju kaunitest ehetest, mis peavad nukralt karbis oma säravaid hetki ootama, nendega aga saab iga päev särada. Õnnitlused ja kallistused, Stella ja Piret! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ilusad sõnad! Paremini ei saakski öelda. Muide, minu kapis nukrutseb päris mitu suurt ja säravat keed, seega on aeg kanda just selliseid, mis aitavad iga päev särada :) Mis värvi nendest kolmest on Sinu lemmik?

      Delete
    2. Kuigi mul on roosa kvartsiga mingi iseäralik side (praegugi mudin ühte kivi käes), siis see sinine on nii ebamaine, et paneb ahhetama. :)

      Delete
    3. Ma olen kõigisse kolme täiesti lootusetult armunud. Oota, kui sa rohelist veel näed! Kuid igapäevaselt kannan praegu just roosat!

      Delete
  7. Lihtne, lakoonilie ja väga stiilne. Sinine Jackie on kaunis nagu suvetaevas, samas võlus mind just kaunis ja armas Audrey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Audrey pildiseeria on juba ilusti valmis ja seda esitleme homme. On, mida oodata :)

      Delete
  8. Jaaaaa, vau! Ise ideaalis valiks valge või sellise kergelt läbi kumava ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roosa kvarts on ka hetkel mul kaelas. Kogub teine komplimente ja puha!

      Delete
  9. Ja nüüd e-poodi vaatades.. selline on täitsa olemas :)))

    ReplyDelete
  10. Vau, need kaelakeed on imeilusad. Olin hetkeks mures, kas te otsustasite ainult kuldse ketiga teha, sest ma üldiselt kulda ei kanna, aga siis märkasin e-poest, et hõbe variant on samuti olemas! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, hõbedasega on ka väga ilusad. Mul endal on kõik kullaga, kuid samas flirdin aegajalt ikka ka hõbedaga :) Milline värv Sulle kõigest kolmest kõige enam meeldib?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Oeh, väga raske küsimus. Ma arvan, et see roosa "All about Audrey".

      Delete
  11. I think this is a wonderful story!
    Africa shaped earrings
    Gold mirror style Map of Africa earrings. Show pride in your heritage and love of Africa with these earrings. Shop our entire collection of African earrings.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig