Thursday, February 27, 2014

Sneak peek: Sarah Jessica Parker Collection

Homme on see päev, kui "Seks ja Linna" staar Sarah Jessica Parkeri kaubamärk SJP esitleb näitlejatari disainitud kingi. Nime SJP kandvad kingad tulevad eksklusiivselt müüki 28. veebruari keskööl e-poes Nordstrom. Kujutan ette, milliseks tormiks Nordstromis juba loetud tundide pärast läheb!

Platsis on kõik kingafriikidest Tuhkatriinud, kes lausa peavad endale need Itaalias valmistatud taiesed saama. Esmamulje on kingadest väga ilus - mulle meeldib klassika, klassika ja veelkord klassika! Ja nendel kaadritel vaatavad mulle vastu kingad, mis on täpselt my cup of tea. Jaa... Ilmselt keskööni und mul pole, vaid jään kingade esitlust ootama. Kuidas on lood Sinuga? Millise paari endale siit valiksid?





SHARE:

6 comments

  1. Punased valiksin. Säravpunased :) Kõik on kaunid klassikalised kingad, aga pilk ja hing jääb punaste juurde :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed kui tore, et sulle punane värv meeldib. Carolina Herrera sall, mille võitsid, on ka vahvates säravpunastes toonides :)

      Delete
  2. Sinised ja punased, tagasihoidlikud ja sobivad igaks sündmuseks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma ise armastan justnimelt kingi, mis sobivad igaks sündmuseks.

      Delete
  3. Ilusad kyll, aga yldse mitte originaalsed... Selliseid kingi on juba saadaval igal pool! Veits pettunud, eriti just SJP koige kuulsama tegelaskuju Carrie peale moeldes, peaksid need kingakesed ikkagi jalust rabama!

    Anneli x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, nõus sinuga. Oleks oodanud midagi ... erilisemat. Samas pole veel kogu kollektsiooni näinud, kuid esmamulje ei ole nii rabav :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig