Monday, November 18, 2013

Shiseido meik: sinine laguun minu laugudel

Saa tuttavaks! See brünett daam armastab roosat, jumaldab pärleid ja on Shiseido nädala kõige oodatum kangelanna. Selleks, et teha erinevad pildiseeriad Stellariumis endale ja lugejatele põnevamaks, leiutan aegajalt mõne uue tegelase. 

Valmistades ette Shiseido nädalat, jalutasin läbi ilusalongist Casabella, kus pakutakse palju erinevaid parukaid ja voila! üks muutumine ongi sinu ees! See parukas oli ideaalne valik, et tuua blogisse vaheldust ja luua üks uus tegelane. 

FOTOD: My Dear Readhead
 Kuid parukas on vaid üks detail. Uurisime meigikunstnik Meelika Tammeveskiga põhjalikult erinevaid Shiseido lauvärvipalette, mis sobiksid brünetile ja tulemus on pildil. Silmameigi loomisel kasutas Meelika kahte erinevate Shiseido Satin Eye Color Trio paletti - käiku läksid kõik kolm sinakat tooni paletist GR 412, mis mõjuvad silmal nagu sinine laguun, kust ei puudu kerge lainetus. Pimeda sügise peletamiseks tõime silma sisenurka päikest, mida saab püüda Shiseido teiselt paletilt BR 214, kus leidub erakordselt soe kuldne toon. Shiseido kahe paleti kohtumine oli seega tõeline värvidemäng, mida näed fotodelt.

 Huulepulk on taas sarjast Shimmering Rouge PK 415. Punakas pruunide juuste ja tumeroosa kleidi juurde valisin jaheda läikega huulepulga, kuhu on justkui õrnalt lisatud pärlitolmu. Shiseido huulepulkade sari Shimmering Rouge on jäädavalt minu südame võitnud - huulel pehmed, püsivad pikalt ja iga värv on nagu kalliskivi.

Shimmering Rouge`i särav perekond.
Satin Eye Color Trio

Põskedel kasutasime roosat põseruuži Luminizing Satin Face Color PK 304. Roosa ruuž on läbi aegade minu suurim lemmik - see justkui äratab unest, annab sära ja terve jume.




Mul on suur au kanda piltidel Pi-Ret Jewelry uusi kõrvarõngaid Velvet Sky ja kaelaehteid. Kui kõrvarõngad on netipoes juba olemas, siis tean, et sinna lisanduvad õige pea hõrgud kaelaehted. See brünett parukas ja sinakas meik lausa vajasid kõrva üht sinakalt helklevat barokk pärlite komplekti. Kuidas sulle Shiseido teine meik ja minu muutumine meeldib? Ah jaa... Meil on blogis juba poisipeaga Paula, mis me sellele brünetile daamile nimeks paneme? Iga nimi on kommentaariumis teretulnud.

Sarnaseid tooteid, mida meigi juures kasutasime, on sul võimalik võita ka Stellariumi mängus, kus loosime välja Shiseido kosmeetikat. Loe lähemalt SIIT.
SHARE:

5 comments

  1. Mulle hakkasid kohe silma imekaunid pärlikeed. Kuna lähitulevikus on plaanis endale uus korralik kee soetada, siis ilmselt tuleb Pi-Reti poodi kiigata. Kas on ka teada, millal neid müüki oodata on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Pi-Reti keed on tõesti põnevad ja hea käega tehtud. Millal neid aga on oodata? Ehk Pi-Ret Jewelry vastab meie vestluses siin? :)

      Delete
  2. Uusi ehteid lisandub veebipoodi igal nädalal, aga rohkem pärleid on oodata jõulukuu alguses.

    ReplyDelete
  3. Leidsin Sinu blogi tänu Shiseido loosile, mida mu sõbrad FB-s jagasid ja lugesin juba pool blogi läbi. Vinge töö. Nagu välismaa blogi, mis annab teistele Eesti blogijatele silmad ette. Võiksid kirjutada, kuidas teie tiimitöö käib - mis moodi pildid sünnivad, kuidas sa nende ideede peale tuled, mis ajakirju fännad! Olen suur Jaapani kosmeetika ja Shiseido fänn, kuid kasutan Shiseido kreemjaid lauvärve. Kui kaua selles postituses lauvärvid peal püsisid (stuudios ju palav, jne)? Kas kasutad primerit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teretulemast Stellariumisse ja tore, et sõbrad mu mängu jagasid! Stellariumi tiimitööst nii palju, et ilusad kaadrid ja meigid sünnivad eelkõige väga heast tahtest, rõõmust ja lustist. Kõlab magusalt, aga nendega, kellega mul on olnud au blogi (fotograafid ja meigikunstnikud) teha, on alati südamega asja juures ja see töötab kõige paremini.

      Kuidas idee sünnib? See on kuskil lihtsalt olemas. Konkreetse pildiseeria puhul sai kõik alguse Casabella parukast, mida ma enne pool päeva rolli sisse elamiseks kandsin. Siis tuli idee roosast napist kleidist ja pärlitest. Tahtsime sama meiki pildistada ka blondi parukaga, kuid pilte vaadates parukas ei töötanud ja seega tuligi vaid see pildiseeria.

      Lauvärvidega kasutamisega on nii, et ma kas kasutan lauvärve koos primeriga või üldse mitte. Igapäevaselt on minu meelest ilusaim meik hästi kitkutud ja keemiliselt värvitud kulm pluss ripsetušš.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig