Wednesday, October 23, 2013

Kassisilm. Oh kassisilm ...

Minu pidulikuma ja vahest ka igapäevase meigi osa on kassisilm. Õppisin seda endale joonistama kuskil 18aastaselt ja sellest ajast on see jäänud minuga. Kaunist kassisilma on kandnud ikoonid, keda olen oma erinevatel elu etappidel ikka imetlenud - Brigitte Bardot, Jayne Mansfiled ja Marilyn Monroe. 

Paljud naised ütlevad, et kassisilma joonistamine on nende jaoks raske ülesanne ja halvemal juhul lõpeb see kriipsuga kõrva taga. Viise, kuidas endale peenike või rammus lainer silmale maalida, on palju. Iga kosmeetikafirma pakub praegu erinevaid lainereid, lisaks on võimalik neid peenikese niiske pintsli ja lauvärviga joonistada. Kassisilma põhja on turvaline teha silmapliiatsiga ja seda toonitada lauvärvi või laineriga.

FOTO: Meisi Volt

Ise kasutan erinevaid terava viltpliiatsi otsaga lainereid. Minu viimane leid pärineb firmalt Aden. Nendel on valikus täiuslik must Precision lainer, millel on piisavalt peenike pliiats, mistõttu on seda mugav käes hoida ja samas tagab terav ots võimaluse ripsmepiirile võimalikult lähedale jõuda. 


Adeni pliiatsiga on võimalik silmale joonistada nii peent kui ka paksemat joont. Palusin, et minu tuttav grimmikunstnik seda testiks ja ta ütles, et algajale on Adeni Precision lainer oivaline õppevahend, millega teha esimesed edukad katsetused. Ma ise joonistan endale kassisilma valmis kõigest paari minutiga ja Adeni lainer on hetkel minu suur favoriit. Lisaks soosib Precision lainerit ka hind, see maksab kõigest 5.90 eur.  Adeni tooteid saad osta ja uudistada ka netipoest, mis asub SIIN.

SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Aitäh :) Hea on tormise ilmaga üks kompliment saada :)

      Delete
  2. Replies
    1. Perfektne lainer sobib ideaalselt jumalike kõrvarõngastega :)

      Delete
  3. Kas ma olen ainus, kel tuleb lainerijoon silmadel erinev? Ma olen kasutanud erinevate otsadega lainereid ja harjutanud päris kaua, aga näe meistriks pole veel saanud.

    Aga sina oled imeilus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paljudel juhtub seda. Isegi meistritel :) Ka meigikunstnikud maalivad kassisilma ülima põhjalikkusega. Mul endal tuleb tavapäevadel kassisilm kenasti välja. Vahel, kui on oluline üritus tulemas, siis on käsi krampis ja jooned lähevad viltu. Siis käib vannitoas kõva kirumine ... ja alustan otsast peale :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig